selam :)
6.585 görüntülenme · 55 yanıt
Ateist_91 selamını almak istedim alamadım çünkü Allah Teala derki; '' Mü'minler bir birleri ile karşılaşınca selamlaşsınlar biri diğerinden ya daha fazla yada misli ile cevap versin'' ve sana kardeşim demek istedim yine diyemedim çünkü Yüce Rabbimiz '' Ancak Mü'minler bir birlerinin kardeşleridir.'' ve '' İnanmayanları dost edinmeyin '' diye buyurur,bunları seni dışlamak maksadı güderek söylemedim asılda sana yakınlık duyduğum halde neden yaklaşamadığımı neden içimdeki kardeş sevgisini dışa vuramadığımı belirtmek istedim,durumuna üzüldüğümü söylemek isterim,aşikare belli oluyorki insanlar düşdükleri durumları kolay anlayamıyorlar, İslam dini hakkında öğrenmek istediğin hemen hemen herşey buradaki usta kalemlerin parmaklarında ve yüreklerinde mevcuttur,ben kendi adıma Allah Tealaya kul olmaktan çok büyük onur duyuyorum benim gibi bir acizi kendine kul olarak seçmesi benim için ne büyük bir nimet .Aramızda bulunman ve faydalanmanı Yüce Rabbimden dilerim...
Bu arada bende yeni sayılırım.
Farklı bir kaç konuya mesaj yazdım ama buraya gelip "merhaba" demedim herhalde?
Ancak site ve forum çok güzel olmuş.
Yapanlardan ve katkıda bulunanlardan Allah Razı Olsun.
Farklı bir kaç konuya mesaj yazdım ama buraya gelip "merhaba" demedim herhalde?
Ancak site ve forum çok güzel olmuş.
Yapanlardan ve katkıda bulunanlardan Allah Razı Olsun.
hoşbulduk. müslüman olmayışı mı anlayışla karşıladığınız için hepinize teşekkür ederim. "ERZURUMLİ" yazdıklarını ve ne demek istediğini çok iyi anladım beni dışlamak istmediğini sadece inandığınız varlığın ve onun elçisi olduğunu inandığınız kişinin dediklerini savunuyorsun ve buna karşı saygım sonsuzdur bende hiç kimseyi dini yüzünden dışlamam :)
ve aleyna aleykum selam.İnşallah üyeliğiniz hayırlı olur ve geç olmadan gerçekleri görebilir ve idrak edersin.Dua ile kalın.

Onun ümmeti ol!!
Gel ,dünya muhdar kafes !
Gel, gırtlakta son nefes !
Gel ,Arşı arayan ses!
O’nun Ümmetinden ol !
Solmaz , solmaz; bu bir renk…
Ölmez , ölmez; bir ahenk…..
İnsanlık; hevenk hevenk,
O’nun Ümmetinden ol !
Gökte çıkıyor haber,
Geber çelik put geber !
Doğrul yeni seferber ,
O’nun Ümmetinden ol !
__________________HOŞ GELDİNİZ....Allahcc seni doğruyu bulanlardan eylesin.............
Beri gel, serseri yol !
O’nun Ümmetinden ol !
Sel sel kümelerle dol !
O’nun Ümmetinden ol !
Sen , hiçliğe bakan yön !
Hep sıfır, arka ve ön !
Dosdoğru Kâbe’ye dön!
O’nun Ümmetinden ol !
O’nun Ümmetinden ol !
Sel sel kümelerle dol !
O’nun Ümmetinden ol !
Sen , hiçliğe bakan yön !
Hep sıfır, arka ve ön !
Dosdoğru Kâbe’ye dön!
O’nun Ümmetinden ol !
Gel ,dünya muhdar kafes !
Gel, gırtlakta son nefes !
Gel ,Arşı arayan ses!
O’nun Ümmetinden ol !
Solmaz , solmaz; bu bir renk…
Ölmez , ölmez; bir ahenk…..
İnsanlık; hevenk hevenk,
O’nun Ümmetinden ol !
Gökte çıkıyor haber,
Geber çelik put geber !
Doğrul yeni seferber ,
O’nun Ümmetinden ol !
1949
Necip Fazıl Kısakürek
Necip Fazıl Kısakürek
__________________HOŞ GELDİNİZ....Allahcc seni doğruyu bulanlardan eylesin.............
hoşgeldin siteye ablacım (kendisi ablam olur). buraya üye olman bile senin için çok önemli umarım herşeyi tekrar düşünüp tekrar araştırırsın ve inan bu site aradığın bütün soruların cevabı var.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49679-selam · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.