selam :)

6.585 görüntülenme · 55 yanıt

Paylaş:
ateist_91

ateist_91

Üye · 11 mesaj

selam arkadaşlar sitenizi sevdim kendinize dininize göre güzel şeyler yapıyorsunuz öncelikle söyliyim ben müslüman değilim ateistim adım ceren siteyi beğendiğim için üye oldum
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam kardeşim. İyi düşüncelerin için teşekkürler. Umarım sende dinimizin derinliğini keşfedersin ve yaşayanlardan olursun.

Selam ve dua ile...
sürgünsevda

sürgünsevda

Aktif Üye · 70 mesaj

Aramıza hoşgeLdiniz.HayırLısı inşaLLah...
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

hayırlısı olsun aramıza hoşgeldin
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Ateist_91 selamını almak istedim alamadım çünkü Allah Teala derki; '' Mü'minler bir birleri ile karşılaşınca selamlaşsınlar biri diğerinden ya daha fazla yada misli ile cevap versin'' ve sana kardeşim demek istedim yine diyemedim çünkü Yüce Rabbimiz '' Ancak Mü'minler bir birlerinin kardeşleridir.'' ve '' İnanmayanları dost edinmeyin '' diye buyurur,bunları seni dışlamak maksadı güderek söylemedim asılda sana yakınlık duyduğum halde neden yaklaşamadığımı neden içimdeki kardeş sevgisini dışa vuramadığımı belirtmek istedim,durumuna üzüldüğümü söylemek isterim,aşikare belli oluyorki insanlar düşdükleri durumları kolay anlayamıyorlar, İslam dini hakkında öğrenmek istediğin hemen hemen herşey buradaki usta kalemlerin parmaklarında ve yüreklerinde mevcuttur,ben kendi adıma Allah Tealaya kul olmaktan çok büyük onur duyuyorum benim gibi bir acizi kendine kul olarak seçmesi benim için ne büyük bir nimet .Aramızda bulunman ve faydalanmanı Yüce Rabbimden dilerim...
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı olsun....
ufuktuncay

ufuktuncay

Mübarek Üye · 533 mesaj

ateist_91
Her ne kadar bende bir haftalık olsamda burda ,sana göre eskiyim.
Ve hoşgeldin
ufuktuncay

ufuktuncay

Mübarek Üye · 533 mesaj

Bu arada bende yeni sayılırım.
Farklı bir kaç konuya mesaj yazdım ama buraya gelip "merhaba" demedim herhalde?
Ancak site ve forum çok güzel olmuş.
Yapanlardan ve katkıda bulunanlardan Allah Razı Olsun.
ateist_91

ateist_91

Üye · 11 mesaj

hoşbulduk. müslüman olmayışı mı anlayışla karşıladığınız için hepinize teşekkür ederim. "ERZURUMLİ" yazdıklarını ve ne demek istediğini çok iyi anladım beni dışlamak istmediğini sadece inandığınız varlığın ve onun elçisi olduğunu inandığınız kişinin dediklerini savunuyorsun ve buna karşı saygım sonsuzdur bende hiç kimseyi dini yüzünden dışlamam :)
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

inşaAllah sitemizde beğendiğin şeyleri idrak edersin buraya girmen bile belki ilerde inancının değişmesine vesile olur inşaAllah olur senin için iyi olur Erzurumli kardeşimin yorumunada katılıyorum
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

hoşgeldin iyiniyetli yaklaşıyosun inşallah bu site değişimine vesile olur ....kendine iyi bak..
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

Hoş geldin kardeşim daha yolun başındasın inş sende hak yolu bulursun kalbinin Allah aşkıyle atması seninde hakkın bu haktan kendini mahrum etme...
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

Hoşgeldin kardeşim üyeliğin daim olur inşallah affına sığınarak soruyorum kusura bakma seni ateist olmaya iten düşüncelerini inan çok merak ediyorum neden ateistsin
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

ve aleyna aleykum selam.İnşallah üyeliğiniz hayırlı olur ve geç olmadan gerçekleri görebilir ve idrak edersin.Dua ile kalın.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı günler

Hayırlı günler

Yoldan ,eziyet veren şeyi kaldırman sadakadır.
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Kardelen kardeşim hoş geldin üyeliğin hayırlı olsun ...:)
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

aramıza hoşgeldin ceren kardeşim cok memnun olduk.:):)sizi devamlı bu sitede görmek isteriz.
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Hoşgeldin kardeşim,hayırlı olsun üyeliğiniz.
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Onun ümmeti ol!!
Beri gel, serseri yol !
O’nun Ümmetinden ol !
Sel sel kümelerle dol !
O’nun Ümmetinden ol !

Sen , hiçliğe bakan yön !
Hep sıfır, arka ve ön !
Dosdoğru Kâbe’ye dön!
O’nun Ümmetinden ol !

Gel ,dünya muhdar kafes !
Gel, gırtlakta son nefes !
Gel ,Arşı arayan ses!
O’nun Ümmetinden ol !

Solmaz , solmaz; bu bir renk…
Ölmez , ölmez; bir ahenk…..
İnsanlık; hevenk hevenk,
O’nun Ümmetinden ol !

Gökte çıkıyor haber,
Geber çelik put geber !
Doğrul yeni seferber ,
O’nun Ümmetinden ol !

1949
Necip Fazıl Kısakürek

__________________HOŞ GELDİNİZ....Allahcc seni doğruyu bulanlardan eylesin.............
sure_derin

sure_derin

Üye · 44 mesaj

hoşgeldin siteye ablacım (kendisi ablam olur). buraya üye olman bile senin için çok önemli umarım herşeyi tekrar düşünüp tekrar araştırırsın ve inan bu site aradığın bütün soruların cevabı var.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.