NE YÜZLE GELECEM YARESULALLAH HUZURUNA SENKİ ÜMMETİNE KEFİL OLDUN RABBİLALEMİNE TÖVBE EDERLER DİYE YÜZÜMÜZ AŞAĞIDA SENİ RABBİNE RABBİMİZE MAHÇUP EDİYORUZ...EBUBEKRİ ÜZDÜK O NARİN SIDDIK BİLE CELALLENDİ DUYARSIZLIĞIMIZA FAKİRLERİN BABASI hz.ÖMER BİLE O SESİN YANINDA SUSKUN...hz.ALİ ZÜLFÜKARI KALDIRMIŞ ÖYLESİNE HİDDETLİ hz.OSMAN MELEKLERİN UTANDIĞI KİŞİ HAYASINDAN BAŞI AŞAĞI SANA LAYIK ÜMMET OLAMADIM OLAMADIK YA HABİBULLAH...BİZDEN O NUR YÜZÜNÜ ÇEVİRME ETRAFIMIZ ZİFİRİ KARANLIK OLUR... SENKİ MERHAMET TİMSALİSİN...BİZE YARDIM ET SÜNNETİNE SARILALIM.NEFSİ TERBİYEYE ALALIM AYAKLAR ALTINA ALALIM ATEŞE ATMAMIZA YARDIM ET YA RESULALLAH...SANA MUHTAÇIZ SANA HASRETİZ BİZDEN YÜZ ÇEVİRME YA HABİBULLAH...SANA LAYIK ÜMMET OLMAK İÇİN NE OLUR RABBİME DUA EYLE...AMİN
Peygamberim ne der
1.302 görüntülenme · 11 yanıt
NE YÜZLE GELECEM YARESULALLAH HUZURUNA SENKİ ÜMMETİNE KEFİL OLDUN RABBİLALEMİNE TÖVBE EDERLER DİYE YÜZÜMÜZ AŞAĞIDA SENİ RABBİNE RABBİMİZE MAHÇUP EDİYORUZ...EBUBEKRİ ÜZDÜK O NARİN SIDDIK BİLE CELALLENDİ DUYARSIZLIĞIMIZA FAKİRLERİN BABASI hz.ÖMER BİLE O SESİN YANINDA SUSKUN...hz.ALİ ZÜLFÜKARI KALDIRMIŞ ÖYLESİNE HİDDETLİ hz.OSMAN MELEKLERİN UTANDIĞI KİŞİ HAYASINDAN BAŞI AŞAĞI SANA LAYIK ÜMMET OLAMADIM OLAMADIK YA HABİBULLAH...BİZDEN O NUR YÜZÜNÜ ÇEVİRME ETRAFIMIZ ZİFİRİ KARANLIK OLUR... SENKİ MERHAMET TİMSALİSİN...BİZE YARDIM ET SÜNNETİNE SARILALIM.NEFSİ TERBİYEYE ALALIM AYAKLAR ALTINA ALALIM ATEŞE ATMAMIZA YARDIM ET YA RESULALLAH...SANA MUHTAÇIZ SANA HASRETİZ BİZDEN YÜZ ÇEVİRME YA HABİBULLAH...SANA LAYIK ÜMMET OLMAK İÇİN NE OLUR RABBİME DUA EYLE...AMİN
Samimiyetime itimat ne güzel, nefs kabarır. Rabbım sana sığındım nefsime gurur gelmesinden... Lakin biz kullar resulullah'ı gerçek anlamda tanımıyoruz....o ki ay o ki sevgili, o ki efendimiz... Ugruna canlar konmuş,canlar verilmiş !!! Neden !!! Bir soralım kendimize neden!!! Sorda deryaya gömül,sorda tahtlara çıkasın , sorda sana gelsin, sorda seni beklesin , seni istesin,seni söylesin...
O KAPIDAN GİRMEK NE BÜYÜK LÜTÜF, NE BÜYÜK ŞEREF,NE YÜCE BİR ONUR.Y A R A B B İ O KAPIDAN GİRMEK İÇİN EDEP LAZIM , HAYA LAZIM ,GÜZEL AHLAK LAZIM...YAHYA EFENDİ(k.s) dediği gibi; EDEP YAHU...ALLLAHIM SENDEN SANA SIGINIRIM...AHLAKIMIZI GÜZELLEŞTİR...Amin
ALLAH razı olsun
bide bazı utanmazlar peygamberin yüzü suyu hürmetine dua edilmez derler
ki allah alemi kainatı peygamber efendimizin yüzü hürmetine yarattı
ne yüzle şefaat isticekler peygamberimizden
SANA MUHTAÇIZ SANA HASRETİZ BİZDEN YÜZ ÇEVİRME YA HABİBULLAH...SANA LAYIK ÜMMET OLMAK İÇİN NE OLUR RABBİME DUA EYLE
bide bazı utanmazlar peygamberin yüzü suyu hürmetine dua edilmez derler
ki allah alemi kainatı peygamber efendimizin yüzü hürmetine yarattı
ne yüzle şefaat isticekler peygamberimizden
SANA MUHTAÇIZ SANA HASRETİZ BİZDEN YÜZ ÇEVİRME YA HABİBULLAH...SANA LAYIK ÜMMET OLMAK İÇİN NE OLUR RABBİME DUA EYLE
SANA MUHTACIZ SANA HASRETİZ BİZDEN YÜZ ÇEVİRME YA HABİBULLAH...SANA LAYIK ÜMMET OLMAK İÇİN NE OLUR RABBİME DUA EYLE...AMİN
ESSELAMUNALEYKUM.
Rabbim kabul etsin inşALLAH
O'NA LAYIK KULLAR OLMAYI NASİP ETSİN ... AMİN
ESSELAMUNALEYKUM.
Rabbim kabul etsin inşALLAH
O'NA LAYIK KULLAR OLMAYI NASİP ETSİN ... AMİN
Anlayamadık,anlayamadım, sevemedik, sevemedim seni hakkıyla ya resulallah hani anam babam sana feda olsun diyen ashab gibi olamadık olamadım... Canan canı arar durur ya resulallah
Anlayamadık,anlayamadım, sevemedik, sevemedim seni hakkıyla ya resulallah hani anam babam sana feda olsun diyen ashab gibi olamadık olamadım... Canan canı arar durur ya Resulallah SAV...
BİZDEN O NUR YÜZÜNÜ ÇEVİRME ETRAFIMIZ ZİFİRİ KARANLIK OLUR... SENKİ MERHAMET TİMSALİSİN...BİZE YARDIM ET SÜNNETİNE SARILALIM.NEFSİ TERBİYEYE ALALIM AYAKLAR ALTINA ALALIM ATEŞE ATMAMIZA YARDIM ET YA RESULALLAH...SANA MUHTAÇIZ SANA HASRETİZ BİZDEN YÜZ ÇEVİRME YA HABİBULLAH...SANA LAYIK ÜMMET OLMAK İÇİN NE OLUR RABBİME DUA EYLE...AMİN
Yürekten aminnnnnnnnn...Allah razı olsun kardeşim....
Yürekten aminnnnnnnnn...Allah razı olsun kardeşim....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49624-peygamberim-ne-der · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sevgili Peygamberim Serisi Tamamı (Radyo Tiyatrosu) İslami Programlar 16 cevap
- Sevgili Peygamberim... Dua Listesi 2 cevap
- PEYGAMBERİM (S.A.V.) DOGDUGU EV Dini sohbet 13 cevap
- Peygamberim Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 8 cevap
- GÜL KOKAN PEYGAMBERİM *Gül Resimleri* Sizde Bir Gül Ekleyin Resimler 5 cevap
- AY BAKIŞLIM (Gül Kokulu Peygamberim) İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.