Bir BOYKOT daha

1.092 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

Mübarek Üye · 5.741 mesaj

.

NİKE YENİ AYAKKABI MODELİNİN ARKASINA ALLAH'IN(C.C) İSMİNİ YAZMIŞ

The Prophet (PBUH) said 'Pass on knowledge from me even if it is only one verse'

Please read this.....act upon it....forward it to others..and,

Get the rewards from the treasures of Allah Subhanahu wa Ta'ala

This is what the 'NIKE' company did ....
'NIKE' company wrote the name of 'ALLAH' on the shoes & from the back so no one will notice this .......

IF YOU ARE A REAL MUSLIM YOU HAVE 2 FORWARD IT DON'T STOP ......

اذا كنت مسلم حقيقي قم بارسالها لكل المتواجدين لديك

.
zunnun_u_misri

zunnun_u_misri

Kıdemli Üye · 292 mesaj

kafirler ateistler bunu yapabilir ama ben o şekilde görmek istemedigim için görmek istemiyorum düşünmek bile istemiyorum bu tür şeylerin paylaşılmasınıda istemiyorum bu tür düşünecede olanların ekmegine yağ sürülmesin bunu yapanlar bu tür şeylerin gündeme dagılması amacında
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

zunnun_u_misri, post: 925589, member: 20821kafirler ateistler bunu yapabilir ama ben o şekilde görmek istemedigim için görmek istemiyorum düşünmek bile istemiyorum bu tür şeylerin paylaşılmasınıda istemiyorum bu tür düşünecede olanların ekmegine yağ sürülmesin bunu yapanlar bu tür şeylerin gündeme dagılması amacında

üzgünüm ama size katılmıyorum... görmezden gele gele halimiz ortada...

ayrıca bilakis daha fazla haberdar edecez ki millet neyi boykot edeceğini bilecek...

selametle.....
HÜZÜNLE DOLUYUM

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kıdemli Üye · 343 mesaj

Gülüşü Yaralı, post: 925614, member: 72384üzgünüm ama size katılmıyorum... görmezden gele gele halimiz ortada...

ayrıca bilakis daha fazla haberdar edecez ki millet neyi boykot edeceğini bilecek...

selametle.....

Allahcc razı olsun...DÜŞMANIM SEN BENİM İFADEM VE HIZIMSIN...GÜNDÜZ GECEYE MUHTAÇ...BANADA SEN LAZIMSIN.N F KISAKÜREK...
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

HÜZÜNLE DOLUYUM, post: 925622, member: 77451Allahcc razı olsun...DÜŞMANIM SEN BENİM İFADEM VE HIZIMSIN...GÜNDÜZ GECEYE MUHTAÇ...BANADA SEN LAZIMSIN.N F KISAKÜREK...

sizdende Allah razı olsun kardeşim... B)
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Bu dengesizler ne yapacaklarInI sasIrdIlar ALLAHIN gazabI ûzerlerine olsun.
HÜZÜNLE DOLUYUM

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kıdemli Üye · 343 mesaj

sezer demir, post: 925648, member: 71093Bu dengesizler ne yapacaklarInI sasIrdIlar ALLAHIN gazabI ûzerlerine olsun.

amin..........................................
titretttinhoca

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 298 mesaj

bunlar ne arsiz ne nasibsiz mahluklar bunlari ileri goren arkalarina takilan diyalogcular ve bopcular da ne asagilik sey
ey nurcular hani avrupada Islama katilim vardi bunlar sizin gibi omurgasizlardan cesaret aliyor papalarin elini openlerden ABDli askerleri icin dua edenlerden
insanlarin en serlileri sizsiniz
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.