Bir dileği olanın okuyacağı dua

1.090 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
pinar1988

pinar1988

Kıdemli Üye · 322 mesaj

(Namazdan Sonra Okunur)

Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım…!
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

AMİN AMİN AMİN kardeşim rabbim razı olsun inanki böyle dualara o kadar ihtiyacımız var ki selam ve dua ile allaha emanet ol
pinar1988

pinar1988

Kıdemli Üye · 322 mesaj

muazzez35, post: 925123, member: 16903AMİN AMİN AMİN kardeşim rabbim razı olsun inanki böyle dualara o kadar ihtiyacımız var ki selam ve dua ile allaha emanet ol

amin Allah c.c. cümlemizden razı olsun. sizlerde Allaha emanet olunuz
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Yüce ALLAHUTEALA cc sizden razı olsun.

Selam ve dua ile...
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

amin amin amin .Allah kabul etsin..hepimizi duaları kabul olan kullardan eylesin..
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm kardesim allah razi olsun paylasimin icin
lisan

lisan

Üye · 18 mesaj

pinar1988, post: 925118, member: 16903(Namazdan Sonra Okunur)

Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır. Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbım…!

amin kardesim allah bizi ümmeti muhammedin dualarından mahrm bırakmasın
a e o
tamer okkan

tamer okkan

Aktif Üye · 51 mesaj

amin Allah c.c. cümlemizden razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.