ne kadar zekisiniz
3.522 görüntülenme · 34 yanıt
RE: ne kadar zekisiniz
Ya Allahini seversiniz bu neydi yaa.. Yapon aileleri ammada acimasizmis...Anne olun ve ya baba kizin yalniz kalinca dovuyomus meger ...:p .... oldum ya gulmekten .. biraz zorlandim ama sonunda oldu, shartlarin tam yazsaniza sunun..ben ne bilim teheccut kilmadan cozulmiyeceyini:p ilginc ve eylenceliydi .. yaponyada olsaydim kesin kovulurdum isten!:p:p:p
Ya Allahini seversiniz bu neydi yaa.. Yapon aileleri ammada acimasizmis...Anne olun ve ya baba kizin yalniz kalinca dovuyomus meger ...:p .... oldum ya gulmekten .. biraz zorlandim ama sonunda oldu, shartlarin tam yazsaniza sunun..ben ne bilim teheccut kilmadan cozulmiyeceyini:p ilginc ve eylenceliydi .. yaponyada olsaydim kesin kovulurdum isten!:p:p:p
Başlangıç olarak ben şunu söyleyeyim hırsız aileyle kalamıyor ama yanlız kalabiliyo.ayrıca anne oğullaryla baba da kızlarıyla sala binemiyor ama ikisi birlikte binebiliyor.;)yeterli değilse miraj kardeşim de bi kaç tüyo verebilir.:)
fidan yazdı:
ya biraz tiyo versenize ben uğraştım olmadı ya
Başlangıç olarak ben şunu söyleyeyim hırsız aileyle kalamıyor ama yanlız kalabiliyo.ayrıca anne oğullaryla baba da kızlarıyla sala binemiyor ama ikisi birlikte binebiliyor.;)yeterli değilse miraj kardeşim de bi kaç tüyo verebilir.:)
:):)
Miraj yazdı:
:):)
allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
arkadaşlar merhaba bende yeni üyeyim
oyunu annatsam heralde abes olmaz tamamlayamayanlarda fazla sitrese girmesin
ilk önce polisle hırsız karşıya geçer poli hırsızı bırakıp geri döner, birtane kızı alıp karşıya bırakır hırsızı alıp geri döner busefer anne diger kızı alıp karşıya geçirir ve geri döner babayı alıp karşıya geçerler anne kalır baba geri döner bu sefer tekrardan polisle hırsız karşıya geçer anne geri döner babayı alır karşıya geçerler baba karşıda kalan iki olundan birini alıp karşıya geçer bu sefer hırsızla polis tekrar geri dönerler polis yannız kalan olanı alıp karşıya ****ürür tekrar geri döner hırsızı alır ve oyun burda biter.
ALLAH'a emanet olun...
allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
arkadaşlar merhaba bende yeni üyeyim
oyunu annatsam heralde abes olmaz tamamlayamayanlarda fazla sitrese girmesin
ilk önce polisle hırsız karşıya geçer poli hırsızı bırakıp geri döner, birtane kızı alıp karşıya bırakır hırsızı alıp geri döner busefer anne diger kızı alıp karşıya geçirir ve geri döner babayı alıp karşıya geçerler anne kalır baba geri döner bu sefer tekrardan polisle hırsız karşıya geçer anne geri döner babayı alır karşıya geçerler baba karşıda kalan iki olundan birini alıp karşıya geçer bu sefer hırsızla polis tekrar geri dönerler polis yannız kalan olanı alıp karşıya ****ürür tekrar geri döner hırsızı alır ve oyun burda biter.
ALLAH'a emanet olun...
eminesena yazdı:
Ben çok sevdim bu oyunu umarım beğenirsiniz..;)
Japonyada iş başvularında bu oyunu oynatıyorlarmış:)
Aşağıdaki Linki kopyalayıp yapıştırın,Açılan Sayfada büyük mavi yuvarlaği tıklayın
http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf
Oyunun kurali:
"herkes nehirden karşıya geçmeli"
Soruyu Çözmek için
*Sala binecek kişilerin üzerine Tıklayın
*Salı karşıya geçirmek içinse kırmızı
yuvarlaklara tıklamak
gerekiyor.
Kurallar:
Bir seferde sadece 2 kisi sala binebilir.
Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile sala binemez.
Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile sala binemez.
Hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz.
Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4940-ne-kadar-zekisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ne kadar zekisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
- Şimdi sen “su” olduğunu düşün. Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar çok, tüken Dini sohbet 2 cevap
- İncitmeyecek kadar uzak,üşümeyecek kadar da yakın olabilmek...!!!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- “Saflarınız Ne Kadar Düzgün Olursa, Kalbiniz De O Kadar Düzgün Olur.” Güzel Sözler 1 cevap
- Hayırlı kandiller.gelim akşama kadar içinizden geldiği kadar salat yazın .1.2 Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 8 cevap
- incitmeyecek kadar uzak, üsümeyecek kadar da yakin!! Nasihatler 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.