ÜMMET'İ MUHAMMED'İN AY'I RAMAZAN
14.682 görüntülenme · 151 yanıt
Amin amin kardeşim.allah dualarimizi hakkiyla duyandir.inşallah kabul buyurur.bu arada ramazanin mübarek olsun...
ÂNI YAŞA...
Kardeşim sizinde Ramazanı şerifiniz mubarek olsun,Rabbım feyiz ve bereketinden istifade etmeyi nasip eylesin inş.
Ama bayrama daha çok.
Ama bayrama daha çok.
Hepinize hayırlı ramazanlar dilerim
Sayın islamiyet ailesi
Onbir ayın sultanı Ramazan Ayı'nın size, ailenize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve refah getirmesini diliyorum....
Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, orucunu bozuncaya kadar ibadettedir.
Oruçlunun iftar anında reddedilmeyen bir duası vardır.
Sayın islamiyet ailesi
Onbir ayın sultanı Ramazan Ayı'nın size, ailenize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve refah getirmesini diliyorum....
Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, orucunu bozuncaya kadar ibadettedir.
Oruçlunun iftar anında reddedilmeyen bir duası vardır.
Hayırlı ramazanlar..
Hayırlı ramazanlar..
Yeryüzünü bir kitap gibi önümüze açan,her harfinde her kelimesinde ve her cümlesinde sıfatlarını bize gösteren;dünyayı bir üniversite,KURAN-I KERİM'i temel kitap,kainatı laboratuvar yapıp,RESÜL-Ü EKREM'i başmuallim olarak bizlere bahşeden ALLAH'a hamd olsun....(MAZNUN ADLI ESERDEN ALINTI YAPTIM)
HAYIRLI RAMAZANLAR...
Hayırlı ramazanlar..
Yeryüzünü bir kitap gibi önümüze açan,her harfinde her kelimesinde ve her cümlesinde sıfatlarını bize gösteren;dünyayı bir üniversite,KURAN-I KERİM'i temel kitap,kainatı laboratuvar yapıp,RESÜL-Ü EKREM'i başmuallim olarak bizlere bahşeden ALLAH'a hamd olsun....(MAZNUN ADLI ESERDEN ALINTI YAPTIM)
HAYIRLI RAMAZANLAR...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Ramazanı şarif-in ilk cuması tüm cümle aleme hayırlı uğurlu olsun

YARAB
Açtım elimi sana
benzedim Rabia'na
inandımya yükseldi
dualarım Semana
aktı gözüm sellerim
susmadıki dillerim
dualarım yükseldi
takatsizdi kollarım
Rabbim buyuruyorsun
bize duyuruyorsun
BANA AÇILAN ELİ
BOŞ ÇEVİRMEM DİYORSUN
anladım bunu Rabbim
boş dönmedi ellerim
öksüz bırakmadınya
sevindiler güllerim
ey Rabbim kimsesizler kimsesi
sen varsınya neyleyim bir başkası
bana yeten sensin rabbim
sen ol benim sesim
sen ol benim nefesim
sen ol benim sevgilim
sen istersen koyarsın kalbime
elimi açtım geldim kapına
dualarımı kabul buyurduğun gibi
sana samimiyetle açılan eller
sana niyaz eden diller
seni anmadan konuşmayan diler
hurmetine
tüm hayırlı dualarımı kabul buyur
ALLAH'IM

YARAB
Açtım elimi sana
benzedim Rabia'na
inandımya yükseldi
dualarım Semana
aktı gözüm sellerim
susmadıki dillerim
dualarım yükseldi
takatsizdi kollarım
Rabbim buyuruyorsun
bize duyuruyorsun
BANA AÇILAN ELİ
BOŞ ÇEVİRMEM DİYORSUN
anladım bunu Rabbim
boş dönmedi ellerim
öksüz bırakmadınya
sevindiler güllerim
ey Rabbim kimsesizler kimsesi
sen varsınya neyleyim bir başkası
bana yeten sensin rabbim
sen ol benim sesim
sen ol benim nefesim
sen ol benim sevgilim
sen istersen koyarsın kalbime
elimi açtım geldim kapına
dualarımı kabul buyurduğun gibi
sana samimiyetle açılan eller
sana niyaz eden diller
seni anmadan konuşmayan diler
hurmetine
tüm hayırlı dualarımı kabul buyur
ALLAH'IM
Ramazan ayının bereketi
Ramazan ayının bereketi
Öncelikle içinde bulunduğumuz üç ayların ve bu ayların içerisinde olan ramazan ayının tüm islam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan(c.c) niyaz ederim. Tam anlamı ile gerek günümüz şartyarında gerekse aileden almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda dinimizi layıki ile yerine getiremesem bile dikkat ettiğim tek husus kul hakkını almamaktır. Bu nedenle benim bu yazdıklarımı okuyup bana zaman ayırdığınız için hakkınızı helal etmenizi istiyoruM.
SİZ SAYGIDEĞER MÜMİN KARDEŞLERİMDEN BİR YARDIM TALEBİM OLACAK. bENİM 8 YAŞINDA EPİLEPSİ RAHATSIZLIĞI OLAN BİR OĞLUM VAR. SİZLERDEN BU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YAPACAĞINIZ DUALARDA OĞLUM ÖMER FARUK' A DA BİR DUA GÖNDERMENİZ OLACAKTIR. DUASINI ESİRGEMEYENDEN ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH' IN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ ÜZERİNİZE OLSUN.
Ramazan ayının bereketi
Öncelikle içinde bulunduğumuz üç ayların ve bu ayların içerisinde olan ramazan ayının tüm islam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan(c.c) niyaz ederim. Tam anlamı ile gerek günümüz şartyarında gerekse aileden almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda dinimizi layıki ile yerine getiremesem bile dikkat ettiğim tek husus kul hakkını almamaktır. Bu nedenle benim bu yazdıklarımı okuyup bana zaman ayırdığınız için hakkınızı helal etmenizi istiyoruM.
SİZ SAYGIDEĞER MÜMİN KARDEŞLERİMDEN BİR YARDIM TALEBİM OLACAK. bENİM 8 YAŞINDA EPİLEPSİ RAHATSIZLIĞI OLAN BİR OĞLUM VAR. SİZLERDEN BU MÜBAREK GÜNLERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YAPACAĞINIZ DUALARDA OĞLUM ÖMER FARUK' A DA BİR DUA GÖNDERMENİZ OLACAKTIR. DUASINI ESİRGEMEYENDEN ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH' IN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ ÜZERİNİZE OLSUN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4939-ummet-i-muhammed-in-ay-i-ramazan · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bizleri sana Ümmet yapana hamd olsun Ya Muhammed(s.a.v.) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Allahu Teala Celle Celalehu' na " KUL" , Muhammed Mustafa Aleyhisselam ' a " ÜMMET " olmak için.. Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 135 cevap
- Uyan Ey ümmet’i Muhammed Nasihatler 2 cevap
- Ümmet Meclisi Üyelerinin Seçimi Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
- ÜMMET yanıyor!! Derleme - Makale 141 cevap
- ümmet meclisi Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.