Mucizemi dersiniz artık bilmiyorum...
6.027 görüntülenme · 68 yanıt
emegine sağlık kardeşim bunu ilklez duyuyorum ama ben de şöyle bir şey duymuştum ineğin sütü içtiği suymuş yani vücüdunda süt yokmuş ancak sagım zamanında gögüslerinden çıkarken süte dönüşürmüş bunu da hiç bir bilim adamı cvp verememiş diye biliyorum
salıcakla kalın allaha emanet olun
salıcakla kalın allaha emanet olun
hiç duymamıştım teşekkürler hayvanlarında kendilerine ait zikirleri varmış bunu biliyorum hatta her canlının. mesela çam ağacının zikri Ya hay mış. her zaman diri anlamı cenabı Hakkın isimlerinden. çam ağacıda hep yeşil oluyor. kedilerde ya Rahim diye zikrediyormuş herşeyin doğrusunu Rabbim bilir.
canım kardeşim daha evvel bu konuyu daha evvel okumuştum,illa mesaj yazmak gerekiyormu? sen konuyu yazarsın kimin nasibi varsa okur.rabbim kime nasib ederse o nasibini alır.ALLAHA EMANET OL
allah razı olsun çok güzel bir paylaşım
ellerin dert görmesin
ellerin dert görmesin
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Allah razı olsun kardeşim bilmiyordum valla...
Ya Rahman!
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur
Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur
Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir...
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur
Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur
Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur
Su çorak gönlüme merhametini indir
Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir...
allah razı olsun kardeşim daha bilmediğimiz ne ilimler var kimbilir
ben arıların polenlerin üzerine oturup lailaheillalah zikrini okuduklarını duymuştum ibrahim peygamberin duasından haberim yoktu
değerli kardeşim konular beğenilmediği için değil sıra gelmediği için okunmuyor benim de okunmayan veya msj almayan konularım var va iyi olmadığını düşünmüyorum bazı kardeşler her gün konu açıyor böyle oluncada her konu hakkıyla okunmuyor.
aslında yönetici arkadaşların bu konuda bir düzenlemeye gitmesi gerekiyor
her üye haftada bir konu açsa tüm konular layıkıyla okunur.
selematle kalın
ben arıların polenlerin üzerine oturup lailaheillalah zikrini okuduklarını duymuştum ibrahim peygamberin duasından haberim yoktu
değerli kardeşim konular beğenilmediği için değil sıra gelmediği için okunmuyor benim de okunmayan veya msj almayan konularım var va iyi olmadığını düşünmüyorum bazı kardeşler her gün konu açıyor böyle oluncada her konu hakkıyla okunmuyor.
aslında yönetici arkadaşların bu konuda bir düzenlemeye gitmesi gerekiyor
her üye haftada bir konu açsa tüm konular layıkıyla okunur.
selematle kalın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49387-mucizemi-dersiniz-artik-bilmiyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.