herşey kuran mı
2.481 görüntülenme · 10 yanıt
arkadaşlar islami konular hakkında elimden geldigi kadar yardım etmeye çalışacağım sizlerden dualarınızı istirham ediyorum ayrıca yakında sizlerinde yardımı ile bir kitap çıkartacağım allaha emanet olun
selamun aleykum mehmet abi (abi diyorum ama yaş olarak büyükmüşüm senden:a42:yinede saygı adına söyleyeyim.)ben seni yakınen tanıdıgım için gercekten arkadaşlara şunu söylemek istiyorum mehmet abinin gercekten islami bilgisi mukemmel.sizlere cok faydalı olacagına inanıyorum.buarada kitap cıkaracagına cok sevindim cokta merak ettim inşallah görüştügümüz zaman detaylı bir şekilde senden ögrenirim.ALLAHA emanet ol:a16:
ya sevda iltifatın için teşekkür ederim fakat ben sandığın kadar ilim ehli değilim baksana daha bir ömer hocayı susturamıyorum
rica ederim mehmet abi iltifat degil gercek. ömer hoca aslında o dedigi hocanın söylediklerini benimsemiş farkındaysan hep onun fikirlerini savunuyor.
mehmetşahin, post: 992427, member: 96378ya sevda iltifatın için teşekkür ederim fakat ben sandığın kadar ilim ehli değilim baksana daha bir ömer hocayı susturamıyorum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49348-hersey-kuran-mi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Herşey onu anlatıyor Resimler 11 cevap
- Herşey O'nu Anlatıyor-Dünya'nın ilk ve tek görsel Esma-ül Hüsna eseri Esmâül Hüsnâ 3 cevap
- Sevmekle başladıysa herşey,öyle bitmeli Edebiyat 23 cevap
- Berat Kandili Hakkında Herşey Berat Kandili 18 cevap
- ...bakın işte herşey allah.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Herşey Tamam Birşey Eksik..!........ Nasihatler 20 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.