herşey kuran mı

2.481 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
şafakvakti

şafakvakti

Kıdemli Üye · 121 mesaj

arkadaşlar islami konular hakkında elimden geldigi kadar yardım etmeye çalışacağım sizlerden dualarınızı istirham ediyorum ayrıca yakında sizlerinde yardımı ile bir kitap çıkartacağım allaha emanet olun
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

selamun aleykum mehmet abi (abi diyorum ama yaş olarak büyükmüşüm senden:a42:yinede saygı adına söyleyeyim.)ben seni yakınen tanıdıgım için gercekten arkadaşlara şunu söylemek istiyorum mehmet abinin gercekten islami bilgisi mukemmel.sizlere cok faydalı olacagına inanıyorum.buarada kitap cıkaracagına cok sevindim cokta merak ettim inşallah görüştügümüz zaman detaylı bir şekilde senden ögrenirim.ALLAHA emanet ol:a16:
ebuzer25

ebuzer25

...............................................
HÜZÜNLE DOLUYUM

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kıdemli Üye · 343 mesaj

HOŞ GELDİNİZ....Allahcc yar ve yardımcınız olsun..
İslam'a_Dönmek

İslam'a_Dönmek

Üye · 44 mesaj

H.g abi bende yeni katıldım İnşAllah kalıcıda olurum.Selam Ve dua ile..
Dünya-Ahireti

Dünya-Ahireti

Kıdemli Üye · 149 mesaj

Bende yeni katıldım
odtulu.seyma

odtulu.seyma

Mübarek Üye · 686 mesaj

hoşgeldiniz
üyeliğinizhayırlı olsun...
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Hoşgeldiniz kardeşlerim,safalar getirdiniz.
şafakvakti

şafakvakti

Kıdemli Üye · 121 mesaj

ya sevda iltifatın için teşekkür ederim fakat ben sandığın kadar ilim ehli değilim baksana daha bir ömer hocayı susturamıyorum
ebuzer25

ebuzer25

rica ederim mehmet abi iltifat degil gercek. ömer hoca aslında o dedigi hocanın söylediklerini benimsemiş farkındaysan hep onun fikirlerini savunuyor.
mehmetşahin, post: 992427, member: 96378ya sevda iltifatın için teşekkür ederim fakat ben sandığın kadar ilim ehli değilim baksana daha bir ömer hocayı susturamıyorum
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

sa abi hoşgeldin hayırlı paylaşımlar (ben abi diyebilirim sizden küçüğüm):a21:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.