Merhaba kardeşlerim..

1.920 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
sarılale

sarılale

Üye · 24 mesaj

Selamlar ben Hava. Ankara'da yaşıyorum. Evliyim 2 çocuk sahibiyim. Sitemizi henüz tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Tabi bu konuda bana yardım ederseniz memnun olurum :)
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Ve aleykum selam,

Hoş geldiniz güzel bir sitede kıymetli kerdeşlerimden fazlası ile istifade edeceğinizi düşünüyorum,umarım bizlerde sizlere katkıda bulunurken sizlerdende değerli bilgilerinizi ve kıymetli dualarınızı alırız,
Sizlere eşinize ve çocuklarınıza Allah Teala dan hayır dilerim...
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

sarılaleSelamlar ben Hava. Ankara'da yaşıyorum. Evliyim 2 çocuk sahibiyim. Sitemizi henüz tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Tabi bu konuda bana yardım ederseniz memnun olurum :)

Hoşgeldiniz kardeşim. Ben hatice..
Üyeliğiniz hayırlı olsun.....
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam...
sarılale

sarılale

Üye · 24 mesaj

hoşbulduk kardeşlerim...
kalemgenç

kalemgenç

Kıdemli Üye · 499 mesaj

sarılaleSelamlar ben Hava. Ankara'da yaşıyorum. Evliyim 2 çocuk sahibiyim. Sitemizi henüz tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Tabi bu konuda bana yardım ederseniz memnun olurum :)

hoşgeldiniz güzel kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olur inşaallah.sae3lam ve dua ile.....
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm canim hos geldin negibi bir yardim istersen yaz elimizden geldigi kadar yardimci oluruz:a12: ANKARA benim dogdugum yer ne güzel hemseriyiz yani
Dünya-Ahireti

Dünya-Ahireti

Kıdemli Üye · 149 mesaj

hoşgeldin sarılale üyeliğin hayırlı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.