Merhaba kardeşlerim..
1.920 görüntülenme · 7 yanıt
Ve aleykum selam,
Hoş geldiniz güzel bir sitede kıymetli kerdeşlerimden fazlası ile istifade edeceğinizi düşünüyorum,umarım bizlerde sizlere katkıda bulunurken sizlerdende değerli bilgilerinizi ve kıymetli dualarınızı alırız,
Sizlere eşinize ve çocuklarınıza Allah Teala dan hayır dilerim...
Hoş geldiniz güzel bir sitede kıymetli kerdeşlerimden fazlası ile istifade edeceğinizi düşünüyorum,umarım bizlerde sizlere katkıda bulunurken sizlerdende değerli bilgilerinizi ve kıymetli dualarınızı alırız,
Sizlere eşinize ve çocuklarınıza Allah Teala dan hayır dilerim...
sarılaleSelamlar ben Hava. Ankara'da yaşıyorum. Evliyim 2 çocuk sahibiyim. Sitemizi henüz tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Tabi bu konuda bana yardım ederseniz memnun olurum :)
Hoşgeldiniz kardeşim. Ben hatice..
Üyeliğiniz hayırlı olsun.....
sarılaleSelamlar ben Hava. Ankara'da yaşıyorum. Evliyim 2 çocuk sahibiyim. Sitemizi henüz tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Tabi bu konuda bana yardım ederseniz memnun olurum :)
hoşgeldiniz güzel kardeşim.üyeliğiniz hayırlı olur inşaallah.sae3lam ve dua ile.....
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm canim hos geldin negibi bir yardim istersen yaz elimizden geldigi kadar yardimci oluruz:a12: ANKARA benim dogdugum yer ne güzel hemseriyiz yani
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49299-merhaba-kardeslerim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.