merhabalar
1.843 görüntülenme · 11 yanıt
merhaba ben siteye yeni üye oldum ve üye olduğum içinde çok mutluyum hayırlısıyla çok güzel vakit geçiricem. kendimden bahsediyim bahsedilcek fazla şey yok aslında adım sure :) adımı çook seviyorum :) namaz kılmayada yeni başladım aslında geçen sene başlamıştım ama bırakmak zorunda kalmıştım bu sene yeniden başladım =)
hoşbulduk =) tabii ne demek ben namazlarımda bir tek kendim için asla dua etmem önce bütün müslüman kardeşlerimiz için dua ederim sonrada kendim için dua ederim allah kabul eder inşallah :)
size birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim ben bi ara ateistim ateist olmadan öncede müslümandım sonra ya allah yoksa diye düşünmeye başladım ve bi arkadaşıma uyup ateist oldum ve ateist olarak 4 ay geçirdim sonra geçen hafta müslüman oldum allahın varlığını şimdi kabul ediyorum ama ateistlik sürecinde çok kötülük yaptım allah yok varolmaz dedim ama şimdi çok pişmanım allah affeder mi acaba
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Yüce ALLAHUTEALA cc her zaman affedicidir. Kesin affeder demek bize düşmez ama sen tövbeni et, bundan sonra Yüce ALLAHUTEALA cc'nün emir ve yasaklarına itaat et gerisi İnşallah hayırlı olacaktır.
Selam ve dua ile...
Yüce ALLAHUTEALA cc her zaman affedicidir. Kesin affeder demek bize düşmez ama sen tövbeni et, bundan sonra Yüce ALLAHUTEALA cc'nün emir ve yasaklarına itaat et gerisi İnşallah hayırlı olacaktır.
Selam ve dua ile...
sure_derinsize birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim ben bi ara ateistim ateist olmadan öncede müslümandım sonra ya allah yoksa diye düşünmeye başladım ve bi arkadaşıma uyup ateist oldum ve ateist olarak 4 ay geçirdim sonra geçen hafta müslüman oldum allahın varlığını şimdi kabul ediyorum ama ateistlik sürecinde çok kötülük yaptım allah yok varolmaz dedim ama şimdi çok pişmanım allah affeder mi acaba
üyeliğin hayırlı olsun kardeşim,
daim olur inşAllah.
inşAllah arkadaşlarına daha çok dikkat ediyorsundur.
herşeyi YARADAN O.
affedici olan O.
Rabbim inşAllah kabul eder tövbeni.
bizler aciz kullarız kardeşim,bilemeyiz ne olacağını.
SELAM VE DUA İLE, Rabbime emanetsin.:a14:
daim olur inşAllah.
inşAllah arkadaşlarına daha çok dikkat ediyorsundur.
herşeyi YARADAN O.
affedici olan O.
Rabbim inşAllah kabul eder tövbeni.
bizler aciz kullarız kardeşim,bilemeyiz ne olacağını.
SELAM VE DUA İLE, Rabbime emanetsin.:a14:
surecim daha yaşın çok kuçuk ama ALLAHIaramış ve bulmuşsun ne mutlu sana ALLAH devamlı kılsın senı bu yolda ALLAH çook affedicidir hele birde namaza başlamıssınya bizler içinde dua et aklınada birdaha öyle şeyler gatirme tabiatı gözle RABBİNİ her yerde çıçekde böçekde insanda yarattıklarının hepsinde gucunu gorürsün selametle kal yavrum ALLAHseni doğru yoldan ayımasın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49274-merhabalar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.