merhabalar

1.843 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
sure_derin

sure_derin

Üye · 44 mesaj

merhaba ben siteye yeni üye oldum ve üye olduğum içinde çok mutluyum hayırlısıyla çok güzel vakit geçiricem. kendimden bahsediyim bahsedilcek fazla şey yok aslında adım sure :) adımı çook seviyorum :) namaz kılmayada yeni başladım aslında geçen sene başlamıştım ama bırakmak zorunda kalmıştım bu sene yeniden başladım =)
abdülbaki

abdülbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

hoş geldin .. namaz kılman çok güzel bizlerede dua et .
selametle...
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Üyeliğiniz Hayırlı olsun kardeş.Namaz Dinimizin Direğidir.Dinimizi Yıkmayalım inşallah.
sure_derin

sure_derin

Üye · 44 mesaj

hoşbulduk =) tabii ne demek ben namazlarımda bir tek kendim için asla dua etmem önce bütün müslüman kardeşlerimiz için dua ederim sonrada kendim için dua ederim allah kabul eder inşallah :)
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Ve Aleykum Selam. ALLAH cc aşkınızı daim etsin.

Selam ve dua ile...
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

hosgeldın Surecim.ısmın gıbı bahtın da guzel olsun ınsalllah.Allah a emanet ol:)
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun üyeliğin...
sure_derin

sure_derin

Üye · 44 mesaj

size birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim ben bi ara ateistim ateist olmadan öncede müslümandım sonra ya allah yoksa diye düşünmeye başladım ve bi arkadaşıma uyup ateist oldum ve ateist olarak 4 ay geçirdim sonra geçen hafta müslüman oldum allahın varlığını şimdi kabul ediyorum ama ateistlik sürecinde çok kötülük yaptım allah yok varolmaz dedim ama şimdi çok pişmanım allah affeder mi acaba
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Yüce ALLAHUTEALA cc her zaman affedicidir. Kesin affeder demek bize düşmez ama sen tövbeni et, bundan sonra Yüce ALLAHUTEALA cc'nün emir ve yasaklarına itaat et gerisi İnşallah hayırlı olacaktır.

Selam ve dua ile...
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

sure_derinsize birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim ben bi ara ateistim ateist olmadan öncede müslümandım sonra ya allah yoksa diye düşünmeye başladım ve bi arkadaşıma uyup ateist oldum ve ateist olarak 4 ay geçirdim sonra geçen hafta müslüman oldum allahın varlığını şimdi kabul ediyorum ama ateistlik sürecinde çok kötülük yaptım allah yok varolmaz dedim ama şimdi çok pişmanım allah affeder mi acaba

üyeliğin hayırlı olsun kardeşim,
daim olur inşAllah.
inşAllah arkadaşlarına daha çok dikkat ediyorsundur.
herşeyi YARADAN O.
affedici olan O.
Rabbim inşAllah kabul eder tövbeni.
bizler aciz kullarız kardeşim,bilemeyiz ne olacağını.
SELAM VE DUA İLE, Rabbime emanetsin.:a14:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

hoşgeldin canım
çok seviniyorum aslında küçük kardeşlerimizinde bu siteye üye olmalarına
bu defa bırakma namazı
tamam canım
selametle
nazanozi

nazanozi

Üye · 34 mesaj

surecim daha yaşın çok kuçuk ama ALLAHIaramış ve bulmuşsun ne mutlu sana ALLAH devamlı kılsın senı bu yolda ALLAH çook affedicidir hele birde namaza başlamıssınya bizler içinde dua et aklınada birdaha öyle şeyler gatirme tabiatı gözle RABBİNİ her yerde çıçekde böçekde insanda yarattıklarının hepsinde gucunu gorürsün selametle kal yavrum ALLAHseni doğru yoldan ayımasın
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.