"Euzü billahi mineş-Şeytanir- racim" dediğimi ve ihlas suresini okuduğumu çok iyi hatırlıyorum ve sonra rahatladım ...sanırım karabasan dedikleri bu olsa gerek hayatımda hiç böyle birşey yaşamadım çok korktum düşünüyorum acaba yanlış bişeymi yaptım diye::(
karabasan bu olsa gerek:(
1.127 görüntülenme · 10 yanıt
arkadaşlar hepinize günaydın bugün tuhaf birşey oldu paylaşmak istedim.. sabah namazını kıldıktan sonra yattım uyuyp uyumadığımı bile hatırlamıyorum biri boğazımı sıkıyo nefes alamıyodum sanki benim yanımdada kardeşim yatıyo onun elini tutuyorum ama çok sıkıyorum uyansın diye ya hayal mi ne olduğunu anlamadım ama kardeşimin elini normalde sıkmamışım birde şunu hatırlıyorum
"Euzü billahi mineş-Şeytanir- racim" dediğimi ve ihlas suresini okuduğumu çok iyi hatırlıyorum ve sonra rahatladım ...sanırım karabasan dedikleri bu olsa gerek hayatımda hiç böyle birşey yaşamadım çok korktum düşünüyorum acaba yanlış bişeymi yaptım diye::(
daha etkisinden kurtulamadım teşekkürler arkadaşlar namazdan sonra olunca acaba namazımı doğru kılamadım diye düşünüyorum bununla bağlantısı olabilir mi diyorum ama abdestli yatmak gerekirmiş öyle yapıcam bundan sonra allah c..c razı olsun
Hayırlı sabahlar ayçacıgım.seni çok iyi anlıyorum canım. Bende üniversitede iken banada gelmişti. üzerime çullanmıştı bi türlü kalkamamıştım. Dua okuduktan sonra ancak kendime gelebilmiştim. Ama çok korkmuştum. Bende besmele ve ayetel kürsü okumuştum. Bende öyleyim her akşam yatmadan duasızı yatmam ama işte gene de gelmişti. Ekmek kırıntılarından bilemiyorum. O gün üniversitedeki arkadaşlara anlatmıştım onlar söylemişti karabasan gelmiş. Diye...
Ama bana birde karabasan öyle herkese gelmez diye eglenmişlerdi...
Neyse canım geçmiş olsun..
Selam ve dua ile..
Ama bana birde karabasan öyle herkese gelmez diye eglenmişlerdi...
Neyse canım geçmiş olsun..
Selam ve dua ile..
canım bundan 6 ay önceye kadar 2-3 gece arka arkaya ve bir gecede 3 kere geldiğini bilirim inan bana o aralar yine gelecekler diye sabaha kadar uyuyumazdım.birde ruyalaeımda bile cok korkuturlardı beni .. Cok şükür atlattım atlatmamda Aşka mecnun kardeşimizin dediği gibi üzerimde ekmek kırıntısının yada yemek lekesinin olmamasına dikkat ettim cunku 2 gun geldiklerinde sabah uyandıgımda uzerimde ekmek kırıkları buldum... bol bol dua oku ve böyle durumda hep Rabbimin seni korudugunu düşün canım rahatlarsın hayırlı sabahlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49236-karabasan-bu-olsa-gerek · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ahir zamanda gelmesi beklenen kim olsa gerek ; İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 66 cevap
- Seni sevmek böyle birşey olsa gerek... Edebiyat 2 cevap
- Melekler Böyle olsa gerek :) Dini sohbet 9 cevap
- Örtülü ve özgür olmak bu olsa gerek... Islamda Kadının Yeri ve Önemi 2 cevap
- Silahla yapılan bir şakanın sonu olsa gerek Resimler 4 cevap
- mühendislik harikası bu olsa gerek.. Resimler 48 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.