Para bulmak
850 görüntülenme · 3 yanıt
Esselamu aleykum,
Değerli kardeşim,halinden anlaşıyorki sende Allah Teala nın sevgisi ve korkusu var,öyle olmasaydı sen o parayı çoktan harcar burayada hiç bir şey yazmazdın,bana göre senin için bu bir imtihandır,Hak Teala seni imtihan etmektedir,yapman gereken cüzdan ile beraber en yakın karakola götürmen ve olayı anlatıp teslim etmendir,Allah Teala seni doğru yoldan ve doğru insanlarından ayırmasın,selametle kal...
Değerli kardeşim,halinden anlaşıyorki sende Allah Teala nın sevgisi ve korkusu var,öyle olmasaydı sen o parayı çoktan harcar burayada hiç bir şey yazmazdın,bana göre senin için bu bir imtihandır,Hak Teala seni imtihan etmektedir,yapman gereken cüzdan ile beraber en yakın karakola götürmen ve olayı anlatıp teslim etmendir,Allah Teala seni doğru yoldan ve doğru insanlarından ayırmasın,selametle kal...
selamun aleyküm haddim değil belki burda daha bilgili abiler ablalar warken ama bence yani kişiye ait hiç bir iz yoksa cüzdanda ya bir karakola götür yada bulduğun kişinin niyetine onun adına hayır yap ne bileym bi camiye bağışla mesela.hayırlı akşamlar inşaallah selametle..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/49171-para-bulmak · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kendimizi bulmak Nasihatler 2 cevap
- Allah'ı bulmak Fıkıh ve Akaîd 10 cevap
- ...bulmak... Şiirler 4 cevap
- Sevgiyi hak edecek insanı bulmak,,, Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- kayıp olanı bulmak için dua Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- AŞK Kaybolmak mıdır, Kendini Bulmak mıdır? Edebiyat 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.