Beni Düşünme Sakın Sen...İyiyim ben!!!

1.294 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Susuyorsam, hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözlerle bakıyorsam; üzülme İyiyim ben!

Saçlarıma takılıyorsa hayallerim, ruhum derin bir çöküntüyü yaşıyorsa bile geçer Meraklanma sen!

Geceleri uyuyamıyorsam, her yıldız kor gibi düşüyorsa eteklerime;

Endişelenme Zaman gelir uyurum ben!

İçime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola, kırıp döküyorsam içindekileri geçer Sakinleşirim ben!

Yeni bir başlangıç yapayım derken, bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana; acele etme sakın Bütünlenirim ben!

Aynı şeyleri konuşup, farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak; üzülme Aynı dili öğrenirim ben!

Aynı ritmi yakalayamıyorsam seninle, şarkının sözlerini şaşırıyorsam; sinirlenme Güzel bir ezgi olurum ben!

Gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa; vazgeçme Biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben!

Sen öyle tepkisiz, sen öyle hareketsiz bekle… Mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme Çırpınır çabalar, hallederim ben!

Ben gülümsemeye çalışırken, kırılan yanlarımızı onarırken; sen öylece geç karşıma ve sus… Tepkisiz kal yine İşte o zaman arkama bakmadan giderim ben!

Kendi vicdanını rahatlamak için yalanlar söyle kendine… Olgunlukla karşıla yaşananları… Gül geç içindeki yangına Bilirim; vurdumduymaz tavırlarının gücüyle, iyileşirsin sen!

Son kez söylemek istedim… Beni düşünme sakın İyiyim ben!!!

alıntı
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Aynı ritmi yakalayamıyorsam seninle,
şarkının sözlerini şaşırıyorsam;
sinirlenme.... Güzel bir ezgi olurum ben!

Ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım..

Selam ve dua ile...
mervenur16

mervenur16

mir_erhan, post: 919465, member: 73855
Aynı ritmi yakalayamıyorsam seninle,
şarkının sözlerini şaşırıyorsam;
sinirlenme.... Güzel bir ezgi olurum ben!

Ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım..

Selam ve dua ile...

ben yazmadım :a03:
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Kimin bu şiir,sanki benim yüreğimden çıkmış gibi hissettim,çok sağolun paylaşım için...
mervenur16

mervenur16

Ravzadakinurunkölesi, post: 919525, member: 73210Kimin bu şiir,sanki benim yüreğimden çıkmış gibi hissettim,çok sağolun paylaşım için...

Kimin olduğunu aradım ama bulamadım.Beğendiğine sevindim.Allah'a emanetsin kardeşim.
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

çok güzeldi teşekkürler....
Elif Beyza.

Elif Beyza.

Üye · 45 mesaj

Teşekkürler çok güzel bir şiirdi emeğinize sağlık...
mervenur16

mervenur16

Elif Beyza., post: 920660, member: 72504Teşekkürler çok güzel bir şiirdi emeğinize sağlık...

Birşey değil kardeşim...
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

cok guzeldı kardesım.Allah a emanet olun
mervenur16

mervenur16

*ayşe*cok guzeldı kardesım.Allah a emanet olun

Sağolasın.Sen de ALLAH'a emanetsin.
Paylaş:

İlgili Konular