nefsim iyi bak cesaretin var mı?
1.666 görüntülenme · 19 yanıt
AY-YA, post: 917581, member: 59734cehennem narına atma yarabbi...!yakma yarabbi...!
ey nefsim iyi bak...!
cesaretin var mı yanmaya...!
Allahü teala muhafaza buyursun
.:a36:*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
Selamun Aleyküm
Cehennemin 1 kıvılcımı dünyaya düşse dünya
kül olurmuş kardeşim.
Allah hepimize son nefeste imanı nasip eylesin.AMİN
Dua iLe...
Cehennemin 1 kıvılcımı dünyaya düşse dünya
kül olurmuş kardeşim.
Allah hepimize son nefeste imanı nasip eylesin.AMİN
Dua iLe...
Selamun Aleyküm
K.bakma konu ile ilgisi yok ama bişi sorucam
Sen mesaj yazdığında her seferinde en aşağıda yazı oluyor bn de yapmak istiyorum söylermisin nasıl yazabilirim ??
Sen mesaj yazdığında her seferinde en aşağıda yazı oluyor bn de yapmak istiyorum söylermisin nasıl yazabilirim ??
ismailbasarir, post: 925311, member: 59716Selamun Aleyküm
Yararlı Linkler
yazan yeri tıkla arkadaşım profil bilgileri diyoya oraya gir yan tarfta imzayı düzenle yazar orayıda tıklarsan yapabilirsin selam ve dua ile...inşallah açıklayıcı olmuştur...İnsanın çok düşünmesi gerek.BBu resme bakarak kendi iç dünyasıyla başbaşa kalmalı sonra hareket etmeli Allah muhafaza etsin.
Ürperdim buraya üye iyiki olmuşum çok şeyden istifade ettim ve 5 vakit namazıma başladım..Nefsimide kontrol altında aldım inşAllah teşşekürler.Allah razı olsun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48968-nefsim-iyi-bak-cesaretin-var-mi · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.