seni yarattım ya

1.621 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
garip-

garip-

Aktif Üye · 78 mesaj

ÇELİMSİZ, KÜÇÜK BİR kız çocuğu sokağın köşesine oturmuş; yiyecek, para, ya da alabileceği herhangi birşey için dileniyordu. Üzerinde yırtık pırtık giysiler vardı. Yüzü gözü ise kir içindeydi. Çocuğun perişan bir hali vardı.

Kız dilenirken, sokaktan genç, sağlıklı, zengin görünümlü bir adam geçti. Kızı farketmişti. Ama, belli etmemek için, dönüp bir daha bakmadı. Geniş ve lüks evine, konfor içinde yaşayan ailesinin yanına geldiğinde, çok güzel hazırlanmış bir akşam sofrası onu bekliyordu. Fakat, az sonra, gördüğü o dilenci kız aklını takıldı yeniden. Duyguları birşeylere itiraz ediyordu.

Sonra, kolay yolu tercih etti ve itirazlarını Allah’a yöneltti. Böyle durumların var olmasına izin veren O değil miydi?

İçin için, O’na karşı:

“Böyle birşeyin olmasına nasıl müsaade ediyorsun? Neden o küçük kıza yardım için birşeyler yapmıyorsun?” diye yakınmaya başladı.

Biraz sonra, ruhunun derinliklerinden gelen şu cevabı işitti:

“Yaptım. Seni yarattım!”
zeynep1111

zeynep1111

Kıdemli Üye · 477 mesaj

RE: seni yarattım ya

çook güzel allah razı olsun
yardımlaşmanın önemi ne kadarda güzel anlatılmış:(
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
islamicforce

islamicforce

Aktif Üye · 74 mesaj

Garip kardes Allah razi olsun.. Bicare bizler caresizlere ne kadar yardim ediyoruz arada bir düsünmemiz gerek.. Biraz da alsa düsünmemize yardimci oldugun icin Allah Razi olsun B)B)
beadgirl

beadgirl

Kıdemli Üye · 262 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GÜSELL Bİ PAYLAŞIMDI B)B)B)
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

ALLAH (C.C) RAZI OLSUN. ÇOK GÜZELDİ.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.