Kalp Gözü - Dizi Müzikleri

5.837 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
gunay_32

gunay_32

Yeni Üye · 9 mesaj

teşekkürler
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

Mübarek Üye · 5.741 mesaj

gunay_32teşekkürler

ecmain B) B)
gunay_32

gunay_32

Yeni Üye · 9 mesaj

merhaba arkadaşlar bu lingi neden attığımı sorarsanız burda izlediğiniz filimde dotor acı haberi verirken bir fom müziği çalıyor ben o fonmüziğini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

selamun aleyküm rabbim razı olsun.....::)
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

gunay_32, post: 1107934, member: 73307merhaba arkadaşlar bu lingi neden attığımı sorarsanız burda izlediğiniz filimde dotor acı haberi verirken bir fom müziği çalıyor ben o fonmüziğini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

hangi link i attınız kardeş ?
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

küçük-kulselamun aleyküm rabbim razı olsun.....::)

aleykümselam kardeşim.. cümlemizden B)
gunay_32

gunay_32

Yeni Üye · 9 mesaj

merhaba ben bu kalp gözü dizilerinde genelde ölüm anında falan çalan bir fon müzik var ama ismini bilmiyorum böle neyle falan başlıyo acılı bir müzik ama bir türlü bulamıyorum bu müziği acaba yardımız olurmu bu albümün içinde olan değil am bunu nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Teşekkürler ben bu tür müzikleri çok severim
İnsan beğenmez.
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

gunay_32merhaba ben bu kalp gözü dizilerinde genelde ölüm anında falan çalan bir fon müzik var ama ismini bilmiyorum böle neyle falan başlıyo acılı bir müzik ama bir türlü bulamıyorum bu müziği acaba yardımız olurmu bu albümün içinde olan değil am bunu nasıl bulurum yardımcı olursanız sevinirim

tamam kardeşim senin için bi araştırayım ney'le çalan müzik türünü. biraz zaman verirsen eğer....
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

ibraTeşekkürler ben bu tür müzikleri çok severim

bende teşekkür ederim kardeşim
B)
gunay_32

gunay_32

Yeni Üye · 9 mesaj

çok çok teşekkür ederim göstermiş olduğun ilgiden dolayı allah razı olsun kardeşim
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

gunay_32çok çok teşekkür ederim göstermiş olduğun ilgiden dolayı allah razı olsun kardeşim

cümlemizden kardeşim. :a14:
araştırdım aradım taradım her yerde burda olan enstrümantaller var.

ney li enstrümantal de olması lazım aslında , iyi bakmışmıydınız ?

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.