Guo1903Aliye Kardeşim..
Video Çok vaktimi aldı ve ancak bu kadar oldu.. Sizin konuya eklediklerinizin tamamını videoya eklemek istiyordum ama olmadı malesef.. inşallah bu işinizi görür.. Bu arada her padişahın sözünde kendi tuğrasını kullandım, bilginiz olsun..
Selam ve dua ile..
Selamün Aleyküm Değerli Kardeşim.
Emeklerinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Çok güzel bir çalışma olmuş.. Çok teşekkür ederiz kardeşim. Vaktinizi alacağını tahmin ettim, hakkınızı helal ediniz inşallah.. Sizi meşgul ettik bayağıdır. Konumdaki sözlerin hepsini koymak zaten mümkün değildi, haklısınız.. Tuğraları da gördüm, hepsi de çok güzeldi kardeşim. Estf, site adına bir çalışmaydı bu.. Benim işimi görüp görmemesi mühim değil:).. Öncelikle size ve konuma katkıda bulunan tüm duyarlı büyüklerime ve kardeşlerime ilgilerinden, emeklerinden ve gayretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Allah c.c bu çalışmadaki emeklerinizi, rızasına, hoşnutluğuna ve Osmanlı'yı tarihin tüm klişeleşmiş ezberlerinden beri bir şekilde özüyle anlamaya, yaşamaya vesile eylesin inşallah.. Emeğiniz zayi olmasın inşallah.. Ecrinizi en güzel şekilde almanız duası ile.
Çalışma hayırlara vesile olsun inşallah kardeşim. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, yolunda daim kılsın inşallah. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.