Dünya Osmanlı'ya Muhtaç!

4.097 görüntülenme · 46 yanıt

Paylaş:
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Osmanlı'dan SözlerKAYAsSyL6KA
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-1VBAk1w4WHfg
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-23gSxV0PKLk4
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-3DnFlhtgsNlA
Osmanlı'dan Sözler[GVIDEO]-3429264259743550435[/GVIDEO]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-1[GVIDEO]6685396699768725238[/GVIDEO]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-2[GVIDEO]660323201249529616[/GVIDEO]
Dünya Osmanlı'ya Muhtaç-3[GVIDEO]601826786928236792[/GVIDEO]
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

ben bişey göremedimm:(
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

selamünaleyküm

Yalnız biz bu videoları izleyemiyoruz....eğer mümkünse başka bir link olursa izleyeceğimiz çok iyi olur....

selam ve dua ile kalın...
Guo1903

Guo1903

asos1907ben bişey göremedimm:(

gülsengülselamünaleyküm

Yalnız biz bu videoları izleyemiyoruz....eğer mümkünse başka bir link olursa izleyeceğimiz çok iyi olur....

selam ve dua ile kalın...

Aleyküm Selam..
Burdan indireceğiniz dosyayı bilgisayarınıza yüklediğinizde rahatlıkla videoları izleyebilirsiniz. Ayrıca Youtube'ye de rahatlıkla girebilirsiniz..
Ayrıca bende başka bir siteden de vermeye çalışayım..
Selam ve dua ile..

Dosyayı indirmek için buraya tıklayın
Guo1903

Guo1903

Aliye Kardeşim..
Video Çok vaktimi aldı ve ancak bu kadar oldu.. Sizin konuya eklediklerinizin tamamını videoya eklemek istiyordum ama olmadı malesef.. inşallah bu işinizi görür.. Bu arada her padişahın sözünde kendi tuğrasını kullandım, bilginiz olsun..
Selam ve dua ile..
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Başaramadığımı söylemeliyim...
Guo1903

Guo1903

erdalBaşaramadığımı söylemeliyim...

Dosyayı bilgisayara indirip kuruyorsunuz..bu kadar basit yani ama neyi başaramadığınızı anlamadım..
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Guo1903Aliye Kardeşim..
Video Çok vaktimi aldı ve ancak bu kadar oldu.. Sizin konuya eklediklerinizin tamamını videoya eklemek istiyordum ama olmadı malesef.. inşallah bu işinizi görür.. Bu arada her padişahın sözünde kendi tuğrasını kullandım, bilginiz olsun..
Selam ve dua ile..

Selamün Aleyküm Değerli Kardeşim.
Emeklerinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Çok güzel bir çalışma olmuş.. Çok teşekkür ederiz kardeşim. Vaktinizi alacağını tahmin ettim, hakkınızı helal ediniz inşallah.. Sizi meşgul ettik bayağıdır. Konumdaki sözlerin hepsini koymak zaten mümkün değildi, haklısınız.. Tuğraları da gördüm, hepsi de çok güzeldi kardeşim. Estf, site adına bir çalışmaydı bu.. Benim işimi görüp görmemesi mühim değil:).. Öncelikle size ve konuma katkıda bulunan tüm duyarlı büyüklerime ve kardeşlerime ilgilerinden, emeklerinden ve gayretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Allah c.c bu çalışmadaki emeklerinizi, rızasına, hoşnutluğuna ve Osmanlı'yı tarihin tüm klişeleşmiş ezberlerinden beri bir şekilde özüyle anlamaya, yaşamaya vesile eylesin inşallah.. Emeğiniz zayi olmasın inşallah.. Ecrinizi en güzel şekilde almanız duası ile.
Çalışma hayırlara vesile olsun inşallah kardeşim. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, yolunda daim kılsın inşallah. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.

Guo1903

Guo1903

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Değerli Kardeşim.
Emeklerinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Çok güzel bir çalışma olmuş.. Çok teşekkür ederiz kardeşim. Vaktinizi alacağınızı tahmin ettim, hakkınızı helal ediniz inşallah.. Sizi meşgul ettik bayağıdır. Konumdaki sözlerin hepsini koymak zaten mümkün değildi, haklısınız.. Tuğraları da gördüm, hepsi de çok güzeldi kardeşim. Estf, site adına bir çalışmaydı bu.. Benim işimi görüp görmemesi mühim değil:).. Öncelikle size ve konuma katkıda bulunan tüm duyarlı büyüklerime ve kardeşlerime ilgilerinden, emeklerinden ve gayretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Allah c.c bu çalışmadaki emeklerinizi, rızasına, hoşnutluğuna ve Osmanlı'yı tarihin tüm klişeleşmiş ezberlerinden beri bir şekilde özüyle anlamaya, yaşamaya vesile eylesin inşallah.. Emeğiniz zayi olmasın inşallah.. Ecrinizi en güzel şekilde almanız duası ile.
Çalışma hayırlara vesile olsun inşallah kardeşim. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, yolunda daim kılsın inşallah. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.

Aleyküm Selam..
Bunlar ne güzel duadır böyle..Amin..Amin..
Fikirleriniz ve katkılarınızdan dolayı bende teşekkür ederim..
Sizlerden de Allah razı olsun..
Selam ve dua ile..
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamun aleykum kardeşim..
tamamını izleyemedim .. ama güzel ,emekli değerli bir çalışma olduğu belli
RABBİM razı olsun kardeşim...
emeklerinize sağlık
selam ve dua ile
Guo1903

Guo1903

aminenurselamun aleykum kardeşim..
tamamını izleyemedim .. ama güzel ,emekli değerli bir çalışma olduğu belli
RABBİM razı olsun kardeşim...
emeklerinize sağlık
selam ve dua ile

Aleyküm Selam..
Yanlış anlaşılma olmasın baştaki video hariç diğer 3 video hazırdı zaten, ben sadece en baştaki ''Osmanlı'dan sözler'' isimli videoyu hazırladım..
İnşallah güzel yorumunuz o'nun içindir :a11:
Selam ve dua ile..
ferahhfeza

ferahhfeza

Guo1903Aleyküm Selam..
Yanlış anlaşılma olmasın baştaki video hariç diğer 3 video hazırdı zaten, ben sadece en baştaki ''Osmanlı'dan sözler'' isimli videoyu hazırladım..
İnşallah güzel yorumunuz o'nun içindir :a11:
Selam ve dua ile..

hamdolsun ... tamamını izleye bildim çok durakladı video ..
kardeşim maşaALLAH... sözleri marşlar eşliginde okuduğumuz zaman hem ecdadımızla .. ne kadar gurur duysak azdır diyoruz.. hemde bir burukluk ve utanç hissediyor insan...ecadımızla ne kadar övünsek az... ne söylesek az....
sözler, resimler, marşlar, efekleri .. isabetli olmuş.. gerçekten çok güzeldi emeginize sağlık ..ALLAH razı olsun.. kardeşim
selam ve dua ile

ferahhfeza

ferahhfeza

ben izlinizle videoyu kullanmak istiyorum... müsadeniz olursa...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

ben izleyemedim yahu indirdim linki bişey açılmadı:)
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Guo1903Dosyayı bilgisayara indirip kuruyorsunuz..bu kadar basit yani ama neyi başaramadığınızı anlamadım..

Tamam kardeş hallettik...sağolun..
_elifnur_

_elifnur_

Yeni Üye · 7 mesaj

çok güzel bir paylaşım olmuş emeği geçen aliye kardeşim ve Guo1903 abiye şükran..aliyemm duyarlılıgın için RABBİM razı olsun bu vesile ile site halkına hatırlatmış oldun
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

guo1903
[sıze=4]osmanlı'dan sözlerkayassyl6ka[/sıze]

[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-1vbak1w4whfg[/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-23gsxv0pklk4[/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-3dnflhtgsnla[/sıze]
[sıze=4]osmanlı'dan sözler[gvideo]-3429264259743550435[/gvideo][/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-1[gvideo]6685396699768725238[/gvideo][/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-2[gvideo]660323201249529616[/gvideo][/sıze]
[sıze=4]dünya osmanlı'ya muhtaç-3[gvideo]601826786928236792[/gvideo][/sıze]

videoları görebiliyoruz şimdilik forumdan lakin son videonun 5.dsından sonra sesi çıkmıyor.selametle
Guo1903

Guo1903

aminenur hamdolsun ... tamamını izleye bildim çok durakladı video ..
kardeşim maşaALLAH... sözleri marşlar eşliginde okuduğumuz zaman hem ecdadımızla .. ne kadar gurur duysak azdır diyoruz.. hemde bir burukluk ve utanç hissediyor insan...ecadımızla ne kadar övünsek az... ne söylesek az....
sözler, resimler, marşlar, efekleri .. isabetli olmuş.. gerçekten çok güzeldi emeginize sağlık ..ALLAH razı olsun.. kardeşim
selam ve dua ile

Ben bile videoyu hazırlarken aynı marşları sürekli dinledim ama her dinlediğimde tüylerimin diken diken olduğunu hissettim.. Hepimiz bu vatanın evladıyız, hepimizin şehitleri oldu..Dolayısıyla hepimiz Osmanlı torunuyuz ve ben bununla sürekli gurur duydum.. Hamdolsun Rabbime ki böyle bir milletin evladı olarak dünyaya geldim.. Ve şuan milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Bugün Osmanlı Devletinin kuruluş yıldönümü olduğunu bilmiyor.. Ne kadar unutturdular bize Osmanlıyı..Çok şeyler yazasım geliyor ama uzatmıyalım..
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim..

aminenurben izlinizle videoyu kullanmak istiyorum... müsadeniz olursa...

Ne demek estağfirullah.. Her zaman videoları kullanabilirsiniz.. Lütfen bunlar için izin almayın, gerek yoktur...Youtube ve diğer sitelere konulduğu zaman görüntü kalitesi düştüğü için arzu ederseniz videoların asıllarını da verebilirim. Kullanmak istediğiniz her videoyu gönderebilirim..
Selam ve dua ile..
Guo1903

Guo1903

Nevin_1982ben izleyemedim yahu indirdim linki bişey açılmadı:)

İndirdiğiniz youtube ye giriş programıydı.. Sanırım sizde videoyu izleyemeyenlerdensiniz.Şuan farklı bir siteden izleyebileceğiniz şekilde ekledim..İnşallah sorunsuz izleyebilirsiniz...
Guo1903

Guo1903

erdalTamam kardeş hallettik...sağolun..

Sevindim.. Sizlerde sağolun inşallah...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.