YÜREĞiM ISLAKTIR BENiM...
1.611 görüntülenme · 18 yanıt
zencefil_1109selamun aleyküm çok güzeldi kardeşim emeğine sağık
aleykümselam kardeşim... teşekkür ederim B)
e tabiiki Islak olur yûregin o yagmurun altInda oturursan ,Bari bir semsiye açsaydIn ,paylasIm içi sagol Gûlûsû yaralI.

sezer demir e tabiiki Islak olur yûregin o yagmurun altInda oturursan ,Bari bir semsiye açsaydIn ,paylasIm içi sagol Gûlûsû yaralI.
:) :)
o gifi süs katsın diye koydum biliyosunuz değil mi :P :D
nevin2007kardeşim.gerçekten çok anlamlı ve güzel bir paylaşım olmuş.ALLAH razı olsun.
_-_DEVRİM_-_, post: 926718, member: 86574çok güzelmiş gerçekten emeğine sağlık
Allah razı olsun kardeşlerim B)
leyliferarkadaşlar kimsenin dikkati çekmedi paylaşımdaki resim sizce uygun mudur :(
smyyesRabbim razı olsun.şiir gerçekten kısa ve etkileyici.ama leylifer kardeşimizin de belirttiği gibi resim sitemize pek uygun değil galiba.insanın ilk dikkatini çekmiyor ama ben de sonradan farkettim
evet hiç dikkat etmemiştim.. gerçi dikkat çekmeyecek kadar olan bi ayrıntıyı fark ettirmeseydiniz daha güzel olurdu ama ... yindede değiştirdim resmi arkadaşlar :B :a12:
ayşe.aemeğine sağlık kardeşim RAbbim razı olsun derinden etkileyen bir paylaşım olmuş...
aydın.aselamun aleyküm emeğine sağlık...
_şimal_:T yüreğine sağlık kardeşim..
smyyesRabbim razı olsun.şiir gerçekten kısa ve etkileyici.ama leylifer kardeşimizin de belirttiği gibi resim sitemize pek uygun değil galiba.insanın ilk dikkatini çekmiyor ama ben de sonradan farkettim
aleykümselam. bende teşekkür ederim kardeşlerim ....:a12:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48807-yuregim-islaktir-benim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Benim bahçem…,benim hikayem ,benim kızlarım Deneme - Hikaye 29 cevap
- benim yüreğim, benle var mısın? Edebiyat 12 cevap
- Susma yüreğim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- KONUŞ YÜREĞİM Şiirler 4 cevap
- Kanadım degil ama yüreğim kırık Şiirler 1 cevap
- Bak Yüreğim-Bak ve DinLe... Nasihatler 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.