Ben Sustum Sen Söyle Sensizligimi

2.402 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Cikmaz~SokakBağrımda ağır ve soğuk bir suskunluk... Taşıdığım sensin ey yâr. Söze sığdıramadığım. Ve hiç susturamadığım. Ne oldu kalbime? Katılaştı, katılaştı. Taştan da katılaştı. Ağlarsa, taşlar ağlar. Ben ağlayamadım; sen ağla... Taş değil misin ey yâr?...

Coook güzel bir paylasim gerçekten..
Saol bizimle paylastigin için

sen sagol kardeşim . :)
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

paylaşımınız için Rabbim razı olsun kardeşim..
ferahhfeza

ferahhfeza

edam005, post: 1106842, member: 90761paylaşımınız için Rabbim razı olsun kardeşim..

ecmain olsun kardeşim ..
selam ve dua ile .
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

'' Bir transatlantikle yolculuk yapanlar için güvenlik seviyesi ne kadar yüksek olursa olsun bir kaza ihtimaline binaen gemiye flikalar koyuyorlar...can yelekleri ve işaret fişekleri koyuyorlar...acil kurtarma planları hazırlıyorlar...

Rica ederim , şu dünya yolculuğunda öbür hayatımızı garanti altına almamız
için bir hazırlık yapmıyorsak buna ne denebilir ?

Muhtemel bir kaza için bu kadar hazırlık yapan bir insan , gelmesi yarın kadar kesin ebedi ahiret hayatı adına hazırlık yapmıyorsa,
o divane değil midir..?''

M.F.Gülen....kırık testi
ferahhfeza

ferahhfeza

erdal
'' Bir transatlantikle yolculuk yapanlar için güvenlik seviyesi ne kadar yüksek olursa olsun bir kaza ihtimaline binaen gemiye flikalar koyuyorlar...can yelekleri ve işaret fişekleri koyuyorlar...acil kurtarma planları hazırlıyorlar...

Rica ederim , şu dünya yolculuğunda öbür hayatımızı garanti altına almamız
için bir hazırlık yapmıyorsak buna ne denebilir ?

Muhtemel bir kaza için bu kadar hazırlık yapan bir insan , gelmesi yarın kadar kesin ebedi ahiret hayatı adına hazırlık yapmıyorsa,
o divane değil midir..?''

M.F.Gülen....kırık testi

degerli abim . ALLAH cc razı olsun ... hayırlı ve bereketli günler dilerim .. rabbimize emanet olnuz ..

kırık testinen bir damla ..

Allah (celle celâluhu),

“Evfû bi ahdî ûfi bi ahdiküm –

Siz, Bana verdiğiniz sözünüzde durun; Ben de ahdimi yerine getireyim."

(Bakara, 2/40) buyurmaktadır.

"Adımını sen at;

Ben onu karşılıksız bırakmam;

sen hidayet üzere ol, Ben seni o yolda kimsesizliğe terk etmem." demektedir.

Fıtratımıza öyle acayip bir ihtiyaç ve muhabbet istidadı konmuş ki, dünya ve içindekiler onu doyuramıyor;
o ihtiyaç ve o muhabbet,
bâkî Cennetten ve saadet-i ebediyeden başka hiçbir şeye râzı olmuyor; Allah'tan başka hiçbir şeyle huzuru bulamıyor.

M.Fethullah GÜLEN
Ümit Burcu/ Kırık Testi-4

erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

''Fıtratımıza öyle acayip bir ihtiyaç ve muhabbet istidadı konmuş ki, dünya ve içindekiler onu doyuramıyor;
o ihtiyaç ve o muhabbet,
bâkî Cennetten ve saadet-i ebediyeden başka hiçbir şeye râzı olmuyor; ALLAH'tan başka hiçbir şeyle huzuru bulamıyor.''

Allah c.c razı olsun Aminenur kardeşim...

İnci , mercan gibi değerli maddeleri derin karanlıklar içinde büyütüp süsleyen yüceler yücesi hikmet sahibi Rabbimiz bizleri bu karanlık dünyada karanlık
davranışlardan muhafaza ederek ;bizlere bak dediği pencereden bakabilmeyi
keremiyle lütfetsin , bize acısın , bizlere kurtuluş gayreti versin.

Ahdine layık olabilenlerden olmak temennisiyle en '' vekil '' e emanet olunuz.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.