BENDE CALISIYORUM BASLAMADAN ONCE BIRCOK HOCALARADA DANISTIM,
SIMDIYE KADAR OLUMSUZ BIRSEY SOYLEYEN OLMADI.
EGER KOCANIN RIZASI VARSA EVINIDE IHMAL ETMEZSEN MAHSURU YOK DEDILER!
YANI ISINIDE ISLAMA UYGUN SARTLARDA YAPARSAN NEDEN OLMASIN?
11.814 görüntülenme · 91 yanıt
hilal76 yazdı:
s.a. bence kadının çalışmasında hiçbir zarar yok eğer çalıştığı ortam uygunsa ama evli bayanlar eyer çokta ihtiyaçları yoksa çalışmamalılar çünkü çalıştığı zaman kocasına ,çocuklarına karşı görevlerini tam yerine getirmiyorlar mesala kadın erkek eşittir diyerek erkeklerin ev işi yapmazı hiç hoş olmuyor
zeynep44 yazdı:
SELAM, BENCE KADININ ÇALIŞMASI ASLINDA ÇOK İYİ Bİ ŞEY AMA HER ŞEYDEN ÖNCE ÇALIŞTIĞI YERE VE ZAMANA BAĞLI. TEMİZ İNSANLARLA, AHLAKLI Bİ ORTAM OLDUKTAN SONRA VE KADIN KENDİNE SAHİP OLABİLECEĞİ BİR YERSE NEDEN OLMASIN. ANCAK YİNE DE Bİ KADIN EVLİYSE VE EŞİNİ DE GÜZEL Bİ İŞİ VARSA, DURUMLARI MÜSAİTSE ÇALIŞMAMALI; ÇÜNKÜ BENİM ANNEMDE BABAMDA ÇALIŞIYORLARDI VE BEN BUNUN ZORLUĞUNU ÇOK ÇEKTİM. ŞU AN 20 YAŞINDAYIM VE İNANIN 3 YILDIR ANNEMİ EVDE GÖRÜYORUM, HEP ÇALIŞIYORDU ŞU AN EMEKLİ ÇOK ŞÜKÜR.. KONUYA DUYGUSAL YAKLAŞTIM AMA HER İKİ TARAFIN ÇALIŞMASI ÇOCUKLARA ÇOK ZARAR VERİYOR... SELAMETLE..

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4873-kadinin-calismasi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.