★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 105 mesaj
1.853 görüntülenme · 21 yanıt
★ Kıdemli Üye
★ Kıdemli Üye
★ Kıdemli Üye
yaren_ebrar yazdı:
AS ARKADAŞLAR ELBETTE Kİ OLMASI GEREKEN DİNİN HAYATI YÖNLENDİRMESİ.AMA ACABA GERÇEKTE ÖYLE Mİ?BENCE DEĞİL?KİMİ ZAMAN BİZ DİNİ KENDİ İSTEKLERİMİZ DOĞRULUSUNDA YORUMLAMIYORMUYUZ?ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLARIN'OLUR MU OYLE SEY'DEDİĞİNİ DUYAR GİBİYİM.OLUYOR KARDEŞLERİM.İSTERSENZ BU SORUYA CEVAP VERMEDEN ÖNCE BİR KEZ DAHA DURUP DÜŞÜNELİM.
LazTurk53 yazdı:
yaren_ebrar yazdı:
AS ARKADAŞLAR ELBETTE Kİ OLMASI GEREKEN DİNİN HAYATI YÖNLENDİRMESİ.AMA ACABA GERÇEKTE ÖYLE Mİ?BENCE DEĞİL?KİMİ ZAMAN BİZ DİNİ KENDİ İSTEKLERİMİZ DOĞRULUSUNDA YORUMLAMIYORMUYUZ?ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLARIN'OLUR MU OYLE SEY'DEDİĞİNİ DUYAR GİBİYİM.OLUYOR KARDEŞLERİM.İSTERSENZ BU SORUYA CEVAP VERMEDEN ÖNCE BİR KEZ DAHA DURUP DÜŞÜNELİM.
gel bunu ikiside olur diyelim...
goNuL_ yazdı:
LazTurk53 yazdı:
yaren_ebrar yazdı:
gel bunu ikiside olur diyelim...
ben şunu diyorum kardeşim dinin en güzel yorumu kur'an la yapılandır ayetlerle hadislerle mesela bana birisi bir şeyi anlatırken kur'an daki hadislerden yada ayetlerden yola çıkarak anlattığı zaman ben daha bi iyi dinliyorum
★ Kıdemli Üye
eren emin yazdı:
A.S. KARDEŞİM BENCE DİN HAYATIMIZI ŞEKİLLENDİRYOR.ÖYLE GÜZEL ÖYLE MÜKEMMEL BİR DİNİMİZ VARKİ SÜREKLİ DEĞİŞİM İÇİNDE SÜREKLİ ZAMANA GÖRE KENDİ KENDİNİ YENİLİYOR BİZLERİ ZORLAMIYOR.YÜCE RABBİM İSLAMİYETİN LEZZETİNİ TÜM İNSANLARA TATTIRSIN İNŞALLAH
eren emin yazdı:
A.S. KARDEŞİM BENCE DİN HAYATIMIZI ŞEKİLLENDİRYOR.ÖYLE GÜZEL ÖYLE MÜKEMMEL BİR DİNİMİZ VARKİ SÜREKLİ DEĞİŞİM İÇİNDE SÜREKLİ ZAMANA GÖRE KENDİ KENDİNİ YENİLİYOR BİZLERİ ZORLAMIYOR.YÜCE RABBİM İSLAMİYETİN LEZZETİNİ TÜM İNSANLARA TATTIRSIN İNŞALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4871-dim-mi-hayati-sekillendirir-hayat-mi-dini · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.