bugün benim doğumgünüm :)))

3.890 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

canım benim. dogum günün kutlu olsun. canım kardeşim.
rabbim inşallah gönlünde olanı hayırlısıyla yeni yaşında sana nasip eder.
iyiki varsın kardeşim.
selam ve dua ile...
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

teşekkürler güzel yüreğinize sağlık...amin amin hepimizin gönlündekini nasip etsin yce rabbim ..
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm doğum günün kutlu yeni yaşın hayırlı olsun canım kardeşim...
AY-YA

AY-YA

aleykümselam güzel kardeşim çok teşekkürederimmm
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

selamun aleyküm...kardeşim hayırlı yaşlar olsun rabbim ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu ve imanlı günler nasip etsin inşallah...
AY-YA

AY-YA

cümlemizin inşallah çok saolllll
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Doğum gününüz kutlu, yeni yaşınız hayırlı olsun...
(( YüSRa ))

(( YüSRa ))

Üye · 29 mesaj

B)DoĞuM GüNüN KuTLu oLSun canımB)...
Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin..
mutlu olmana çoook sevindim Rabbim sıkıntı üzüntü vermesin inşAllah
AY-YA

AY-YA

inşallah kardeşlerim sizlerle beraber uzun yıllara inş rabbim nasip etsin...selametle
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Selamun Aleyküm kardeşim :)

Allah celle celalüh,hayırlı bir müslüman olarak yaşamayı,her yıl kendine yeni değerler katmayı nasib etsin.Başarmayı istediğin hayırlı hedeflerin olsun bunları başarmak için Yüce Rabbimiz yardımcın olsun.Hayırlı uzun ömürler diliyorum sana...

Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Maşallah Kardeşim Sende baya yaşlanmışsın:a21:
Şaka bir yana.. Doğum gününüz Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.. Burda beraber nice senelere..
Selam ve dua ile..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm kardeşim yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun dilerim...
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

selamünaleyküm güzel kardeşim doğum günün kutlu olsun
nice hayırlı yyıllar görmen dileğiyle ...Rabbim herşeyi gönlünce versin inşaALLAH....
selametle kalın...
Gülceylin

Gülceylin

Yeni Üye · 6 mesaj

Selamün aleyküm kardeşlerim o güzel kardeşimizin doğum günü kutlu olsun inşallah Rabbim sağlıklı ve hayırlı uzun bi ömür nasip etsin inşallah.. Dua ile Allah a emanet olun..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim;

Konunuz sürekli gözüme iliştiğinden bir bakıma hayırlı yazılar yazmak bir bakımada size ALLAH celle celaluh rızası için yeni yaşınız için dua ederek iştirak etmeden geçmek istemedim.

Yazacaklarım sizin vesileniz ile genel anlamda ortayadır,dinimizde yaş günü kutlaması diye bir uygulama yoktur.

Ancak, her yıl ömür takviminden düşen bir yaprağın nelerle dolu olduğuna bakmalı, onun muhasebesini yapmalı, kıyamet günü gelip hesaba çekilmeden kendini hesaba çekmeli, yarın karşısına çıkmasını, yüzünü güldürmesini istediği işleri çoğaltmalı, yüzünü kızartacak davranışları varsa onları tövbe edip affettirmeli, benzeri kötülükleri bir daha yapmamaya kendini zorlamalı, her yaş yılının bir öncekine nazaran daha olgun maddî,manevî daha karlı olmasına dikkat etmeli.

İşin özüne inerek toparlamak gerekirse bu gibi konuları asla meşrulaştırmamalıdır.

Değerli kardeşim yeni yaşınız hayırlara vesile olsun,ALLAH celle celaluh'a emanet olunuz,selam ve yürekten samimi dualarımla.Hayırlı ve bereketli günler dilerim.
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

yeni yaşınız hayırlı olsun kardeşim nice senelere hep beraber inşaallah...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.