en sevdiğin kim???

2.578 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
alisay

alisay

Kıdemli Üye · 277 mesaj

bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama hepimizin hayatında, yaşantısıyla, kişiliğiyle ve icraatlarıyla yer etmiş büyük şahsiyetler vardır. onu bir ayrı sever onunla ilgili daha çok şey biliriz. bu durum hepimiz için geçerli olan değişmez yapı taşlarındandır.
şimdi size soruyorum Adem a.s dan günümüze kadar gelen insanlar içerisinde en çok kimi seviyorsunuz?
1- RESULULLAH s.a.v haricindeki birisi olacak aksi halde herkesin cevabı aynı olur ki olması gerekende budur. amaç O'ndan sonra en çok kimi sevdiğimizi belirtmek.
2- bu konu daha önce açıldıysa geri kapatabilirsiniz:a21:

3- ben en çok hz. EBU BEKR R.A efendimizi seviyorum.
kalemgenç

kalemgenç

Kıdemli Üye · 499 mesaj

benim canım hepsine feda olsun.ama h.z. ÖMER' İ biraz fazla seviyorum. tekrar söylüyorum onların hepsine canım feda.
alisay

alisay

Kıdemli Üye · 277 mesaj

kalemgenç, post: 910118, member: 69715benim canım hepsine feda olsun.ama h.z. ÖMER' İ biraz fazla seviyorum. tekrar söylüyorum onların hepsine canım feda.

ALLAH CC seni sevdiğinle haşreylesin inşaALLAH.
kalemgenç

kalemgenç

Kıdemli Üye · 499 mesaj

amin kardeş ağzından bal damlıyor ama biz bu halimizle onların kokusunu bile duysak ne mutlu bize.
cemre42_

cemre42_

Aktif Üye · 73 mesaj

cok zor bi soru:a36:
ama hz.Ömer ve Hz. Ali :a03:
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Yüce Rabbimiz Ap ayrı Zaten.....
Peygamberimde Ap ayrı.......
Sonra Tüm Sahabe-i Kiram onlarında içinde.H.z. Ebu Bekir...(r.a.)
alisay

alisay

Kıdemli Üye · 277 mesaj

kalemgenç, post: 910131, member: 82440amin kardeş ağzından bal damlıyor ama biz bu halimizle onların kokusunu bile duysak ne mutlu bize.

sen yeterki sev kardeşim. EFENDİMİZ ne buyuruyor " kişi sevdiği ile beraberdir"
osman gazi

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj

Hz Ebubekir AMA..HZ ÖMERİ BİR BAŞKA AŞKLA SEVİYORUM...
alisay

alisay

Kıdemli Üye · 277 mesaj

cemre42_, post: 910153, member: 73855cok zor bi soru:a36:
ama hz.Ömer ve Hz. Ali :a03:

ALLAH cc seni sevdiklerinin yolundan ayırmasın.
alisay

alisay

Kıdemli Üye · 277 mesaj

_SeNaToR_, post: 910163, member: 72110Yüce Rabbimiz Ap ayrı Zaten.....
Peygamberimde Ap ayrı.......
Sonra Tüm Sahabe-i Kiram onlarında içinde.H.z. Ebu Bekir...(r.a.)

dünyada ve ahirette sevdiğinle olasın inşaALLAH
alisay

alisay

Kıdemli Üye · 277 mesaj

osman gazi, post: 910168, member: 73855Hz Ebubekir AMA..HZ ÖMERİ BİR BAŞKA AŞKLA SEVİYORUM...

ALLAH cc sevdiklerine de seni sevdirsin inşaALLAH
kalemgenç

kalemgenç

Kıdemli Üye · 499 mesaj

Alisay kardeş müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olur.Rabbim sizide cennette h.z. EBUBEKR EFENDİMİZE KOMŞU ETSİN. SELAM VE DUA İLE....
alisay

alisay

Kıdemli Üye · 277 mesaj

kalemgenç, post: 910181, member: 91898alisay kardeş müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olur.rabbim sizide cennette h.z. Ebubekr efendimize komşu etsin. Selam ve dua ile....

amiiiiin allah razı olsun.
_-_DEVRİM_-_

_-_DEVRİM_-_

Kıdemli Üye · 128 mesaj

hz umareyi sanırım çok seviyorum ama hepsine canım feda binlerce kez ......
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

hepsini cok seviyorum ama Hz omer ve Hz. hamza onlarin yeri baska kalbimde..:)
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

alisay abi ben en cok hz osman (r.a)ve ebuzer (r.a) efendilerimi cok seviyorum suanki zamanımızdada bediuzzaman muhammed raşit erol mahmut esad coşan hocamın fetullah gülen hocamın yeri bende bambaşkadır.
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

alisay, post: 910099, member: 74557bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama hepimizin hayatında, yaşantısıyla, kişiliğiyle ve icraatlarıyla yer etmiş büyük şahsiyetler vardır. onu bir ayrı sever onunla ilgili daha çok şey biliriz. bu durum hepimiz için geçerli olan değişmez yapı taşlarındandır.
şimdi size soruyorum Adem a.s dan günümüze kadar gelen insanlar içerisinde en çok kimi seviyorsunuz?
1- RESULULLAH s.a.v haricindeki birisi olacak aksi halde herkesin cevabı aynı olur ki olması gerekende budur. amaç O'ndan sonra en çok kimi sevdiğimizi belirtmek.
2- bu konu daha önce açıldıysa geri kapatabilirsiniz:a21:

3- ben en çok hz. EBU BEKR R.A efendimizi seviyorum.

selamun aleykum bende Hz.Ebu Bekir
alisay

alisay

Kıdemli Üye · 277 mesaj

kardeşlerim,
hani Rasulullah (s.a.v) "kişi sevdiğiyle beraberdir"buyuruyor ya, inşaALLAH Rabbim de sevgimizi doğrular ve dünyada da ahirette de en sıkıntılı anlarımızda sevdiklerimiz Mevla Teala'nın izniyle elimizden tutar ve bizi kaldırır.
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

alisaykardeşlerim,
hani Rasulullah (s.a.v) "kişi sevdiğiyle beraberdir"buyuruyor ya, inşaALLAH Rabbim de sevgimizi doğrular ve dünyada da ahirette de en sıkıntılı anlarımızda sevdiklerimiz Mevla Teala'nın izniyle elimizden tutar ve bizi kaldırır.

amiin alisay abi inşallahu teala
HÜZÜNLE DOLUYUM

HÜZÜNLE DOLUYUM

Kıdemli Üye · 343 mesaj

alisaykardeşlerim,

Onlara olan sevgi CENNETE GÖTÜRÜR...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.