Ne olur unutmayın unutmayın
24.691 görüntülenme · 186 yanıt
Selamun Aleykum
ne olur unutmayin kardeslerim bu israil canilerinin musluman kardeslerimize yaptiklarini " Boykot'a devam" insALLAH...
bir hikaye ;
Bir gün sırtında bir damlayla bir karıncanın yürüdüğünü görür bir adam ve hayretler içinde karıncaya sorar;
- Bu su damlasıyla nereye gidiyorsun?
Karınca telaşlı bir şekilde cevap verir;
- Duymadınmı Hz. İbrahim'i ateşe atmışlar oraya götürüyorum.
Adamın suratındaki hayret ifadesi yerini alaycı bir ifadeye
bırakır ve adam karıncaya;
- Sen oraya gidene kadar ölürsün, hem diyelim gittin sırtındaki o su
damlası ne yapar o koca ateşe?
Karınca da sakin bir ifadeyle adama;
- Eğer oraya gidemeden ölürsem hiç değilse “bu dava uğrunda ölürüm”. Diyelim ki gittim ben de biliyorum bu damla bir kar etmeyecek ama hiç değilse “safhım belli olsun” der.
selamlar
ne olur unutmayin kardeslerim bu israil canilerinin musluman kardeslerimize yaptiklarini " Boykot'a devam" insALLAH...
bir hikaye ;
Bir gün sırtında bir damlayla bir karıncanın yürüdüğünü görür bir adam ve hayretler içinde karıncaya sorar;
- Bu su damlasıyla nereye gidiyorsun?
Karınca telaşlı bir şekilde cevap verir;
- Duymadınmı Hz. İbrahim'i ateşe atmışlar oraya götürüyorum.
Adamın suratındaki hayret ifadesi yerini alaycı bir ifadeye
bırakır ve adam karıncaya;
- Sen oraya gidene kadar ölürsün, hem diyelim gittin sırtındaki o su
damlası ne yapar o koca ateşe?
Karınca da sakin bir ifadeyle adama;
- Eğer oraya gidemeden ölürsem hiç değilse “bu dava uğrunda ölürüm”. Diyelim ki gittim ben de biliyorum bu damla bir kar etmeyecek ama hiç değilse “safhım belli olsun” der.
selamlar

bırak haksıza boyun eğeni
sıcak odalardan seyretsin
soğuktan ciğeri delinenleri
açları, çıplakları
unutsun ipe çekilenleri
kurşunlananları...
malı azalmasın onun
teni incinmesin tek.
bırak karışmayıp seyredeni
candan geçen gelsin safımıza
kavga kaçkını
fistan giysin dolaşsın...
gizli inançsız için değil
kılıçların gölgesindeki yer.
S.M.
mir_erhan, post: 908360, member: 82229.............
...................
Sen HERŞEYE Şahitsin
Sana sığındık....
amin amin amin
subhanallah...Allah bizi bağışlasın..vallahi bu kardeşlerimize göre hesap verecegiz...
Allah"ın laneti kafirlerin üzerine olsun...
sonda benim anlamadığım Türkiye"de bir grup kardeş hariç...çoğu kardeş sadece filistini düşünüyor..ama afganistan, çeçenistan, ırak, endonezya, somali hepsinde müslümanlara eziyyet ediliyor...Allah mnüslümanların izzetini artırsın...
sonda benim anlamadığım Türkiye"de bir grup kardeş hariç...çoğu kardeş sadece filistini düşünüyor..ama afganistan, çeçenistan, ırak, endonezya, somali hepsinde müslümanlara eziyyet ediliyor...Allah mnüslümanların izzetini artırsın...
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
smyyeskafirler için yaşasın cehennem.
ne zaman bitecek bu eziyet ,bu işkence bu haksızlık.
ne zaman bozulacak bu sessizlik.
ne zaman onların acı çekişlerini izlemeyi bırakıp birşeyler yapacağız...
Ümmet ne zaman Cihadı terk etti.Zulum Tüm Beldeleri Kuşattı.
Ümmet ne zaman Cihad'a sarılırsa işte o zaman zilletin kökleri böylece yok edilir.
Azerbaycan_lisubhanallah...Allah bizi bağışlasın..vallahi bu kardeşlerimize göre hesap verecegiz...
sonda benim anlamadığım Türkiye"de bir grup kardeş hariç...çoğu kardeş sadece filistini düşünüyor..ama afganistan, çeçenistan, ırak, endonezya, somali hepsinde müslümanlara eziyyet ediliyor...Allah müslümanların izzetini artırsın...
Amin kardeşimiz..
Allahcc yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH..
BESMELE...SELAM....DUA..
RABBİM
Sen herşeye kadirsin, RABBİM muhafaza eyle
zalimlere aman verme, herşeyşn tek sahibi sensin ALLAHIM
hikmetinden sual olurmu hiç.
sonsuz şükürler olsun RABBİM bela musibet sıkıntı ve şerlerden
muhafaza eyle,
Sen herşeye kadirsin, RABBİM muhafaza eyle
zalimlere aman verme, herşeyşn tek sahibi sensin ALLAHIM
hikmetinden sual olurmu hiç.
sonsuz şükürler olsun RABBİM bela musibet sıkıntı ve şerlerden
muhafaza eyle,
RABBİM sen büyüksün sen onlara yardım et,sen muhtaç olanlara yardım et onları koru !
RABBİM sen büyüksün en iyisini sen bilirsin,bu nasıl vicdansızlıktır!
RABBİM sen büyüksün yaptıklarını yanlarına bırakma!
AMİN
RABBİM sen büyüksün en iyisini sen bilirsin,bu nasıl vicdansızlıktır!
RABBİM sen büyüksün yaptıklarını yanlarına bırakma!
AMİN
Subaru'dan Alçakça Reklam!
Subaru İsrail'de öyle bir reklam yaptı ki, söyleyecek söz bulamıyoruz...
Japon otomobil markası Subaru, İsrail'deki reklamında Filistinli çocukların bir arabayla ezilme sahnesini kullanarak, ‘Bakalım önünde kim durabilecek’ sloganına yer verdi.
2010 yılı Ekim ayında Batı Şeria’da İsrailli bir yerleşimci, sokakta oynamakta olan ve yaşları 9 ile 11 arasında değişen 4 çocuğun üzerine arabasını sürmüştü. Araba iki çocuğa çarpıp havaya fırlatırken görüntülenmişti. Olayda 2 çocuk ağır yaralanmıştı. Yerleşimci arabayı kasti olarak çocukların üzerine sürdüğünü kabul etmiş ve ”Kendimi tehlikede hissettim" açıklaması yapmıştı.
Bu günlerde İsrail’de Subaru, çocukları ezen araba fotoğrafını Facebook’da yayınlayarak reklam yapıyor. Reklamda araba çocukları havaya fırlatırken gösteriliyor. Yapılan afişin kenarında Subaru markasının üstünde İbranice ‘bakalım önünde kim durabilecek’ yazıyor.
İşte o afiş:

Subaru İsrail'de öyle bir reklam yaptı ki, söyleyecek söz bulamıyoruz...
Japon otomobil markası Subaru, İsrail'deki reklamında Filistinli çocukların bir arabayla ezilme sahnesini kullanarak, ‘Bakalım önünde kim durabilecek’ sloganına yer verdi.
2010 yılı Ekim ayında Batı Şeria’da İsrailli bir yerleşimci, sokakta oynamakta olan ve yaşları 9 ile 11 arasında değişen 4 çocuğun üzerine arabasını sürmüştü. Araba iki çocuğa çarpıp havaya fırlatırken görüntülenmişti. Olayda 2 çocuk ağır yaralanmıştı. Yerleşimci arabayı kasti olarak çocukların üzerine sürdüğünü kabul etmiş ve ”Kendimi tehlikede hissettim" açıklaması yapmıştı.
Bu günlerde İsrail’de Subaru, çocukları ezen araba fotoğrafını Facebook’da yayınlayarak reklam yapıyor. Reklamda araba çocukları havaya fırlatırken gösteriliyor. Yapılan afişin kenarında Subaru markasının üstünde İbranice ‘bakalım önünde kim durabilecek’ yazıyor.
İşte o afiş:

"Dost bî pervâ, felek bî rahm, devran bî sükûn;
Dert çok, hem dert yok, düşman kavi, talih zebun"
Fuzuli
Dert çok, hem dert yok, düşman kavi, talih zebun"
Fuzuli
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48480-ne-olur-unutmayin-unutmayin · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

unutmayalım ne olursunuz bitti sanmayın herşeyi unutmayalım...