Ne olur unutmayın unutmayın
24.691 görüntülenme · 186 yanıt
<DAMLA>GÜNCELLEME...- معاً نبني مجد أمتنا -
Çok Kanlı Bir Günü Bekleyin! Kafir ve Tağutlar, Biz Sabırsızlıkla Bekliyoruz.
Kanımız Damarlarımızda Kaynıyor...
Müslümanlar İzzetli Bir Duruş Sergiledi, ALLAH'tan Başka Hiç Bir Güçün Karşısında Eğilmedi.
Şimdi Ümmetimizin Şerefini Birlikte Binâ Edelim
Yeryüzünde, Kula Kulluğu Ortadan Kaldırıp, Sadece ALLAH'a Kul Olana Kadar Savaşacağız...
Besmele...Selam...Dua...
01 Haziran 2009 Pazartesi
Haham Savir: İşgal Tanrının emri

Batı Şeria'nın Tanrı tarafından kendilerine verildiğini iddia eden Haham Yaakov Savir, Arapların yaşamak için başka topraklar bulmaları gerektiğini iddia etti.

Haham Savir: İşgal Tanrının emri

Batı Şeria'nın Tanrı tarafından kendilerine verildiğini iddia eden Haham Yaakov Savir, Arapların yaşamak için başka topraklar bulmaları gerektiğini iddia etti.
Yahudi yerleşimciler İsrail kuvvetleri tarafından yıkılan illegal binaları tekrar inşa ettiler. İsrail hükümeti, yeni Yahudi yerleşim yerleri inşaatlarının durdurulması için yapılan uluslararası uyarılarını dinlememeye devam ediyor.
Press TV'nin bildirdiğine göre, Haham Yaakov Savir, Tanrının "bu toprakları" Yahudilere verdiğini iddia ederek Batı Şeria'da Yahudi yerleşim yerleri inşaatlarının durması için yapılan uluslararası çağrıların saçma olduğunu söyledi.
İsrailli haham, sözlerinde daha da ileri giderek Arapların kendi evlerini inşa etmek için başka yerler bulmak zorunda olduğunu ifade etti.
Haham Savir, "Bu toprak Yahudi toprağıdır." diyerek Benjamin Netanyahu başkanlığındaki hükümetin uluslararası baskılar karşısında işgal edilen topraklardaki Yahudi yerleşim yerlerini yıkmayacağını söyledi.
İsrailli haham, "Yahudi halkı burada İncilde verilen hakla yaşıyor. Araplar yaşamak için başka bir yer bulmalı." dedi.
18 Mayıs'ta Netanyahu ile Washington'da görüşen ABD başkanı Barack Obama, Yahudi yerleşim yerleri inşaatının tamamen durdurulması gerektiğini söylemişti.
İşgal altındaki topraklarda bir grup arkadaşı ile yeni ev inşaatında çalışan 20 yaşındaki Daniel Landesberg, "Buraya yerleşmeliyiz. Tanrı bu toprakta yaşamamızı emretti. Güvenlik güçleri yedi evimizi yıktı fakat onun yerine 14 ev inşa edeceğiz." diye konuştu.

bırak haksıza boyun eğeni
sıcak odalardan seyretsin
soğuktan ciğeri delinenleri
açları, çıplakları
unutsun ipe çekilenleri
kurşunlananları...
malı azalmasın onun
teni incinmesin tek.
bırak karışmayıp seyredeni
candan geçen gelsin safımıza
kavga kaçkını
fistan giysin dolaşsın...
gizli inançsız için değil
kılıçların gölgesindeki yer
Salih Mirzabeyoğlu
unutmadım, unutmuyorum, unutmayacağım
UNUTTURAMAYACAKLAR..........
SENİ UNUTMAM İÇİN TÜRLÜ TÜRLÜ OYUNLAR OYNASALARDA UNUTMAYACAĞIM SENİ FİLİSTİNLİ KARDEŞİM.
Promosyonlara,indirimlere,senin kanınla kirlenmiş paralarına kanıp SENİ UNUTMAYACAĞIM KARDEŞİM..........
Alay etselerde yapamazsın deselerde bu uğurda yalnız kalsamda U-NUT-MA-YA-CA-ĞIM! SENİ...........
KANINLA SULANAN TOPRAĞINDA RAHAT UYU.
Zalimler istemesede ALLAH nurunu tamamlayacaktır.
UNUTTURAMAYACAKLAR..........
SENİ UNUTMAM İÇİN TÜRLÜ TÜRLÜ OYUNLAR OYNASALARDA UNUTMAYACAĞIM SENİ FİLİSTİNLİ KARDEŞİM.
Promosyonlara,indirimlere,senin kanınla kirlenmiş paralarına kanıp SENİ UNUTMAYACAĞIM KARDEŞİM..........
Alay etselerde yapamazsın deselerde bu uğurda yalnız kalsamda U-NUT-MA-YA-CA-ĞIM! SENİ...........
KANINLA SULANAN TOPRAĞINDA RAHAT UYU.
Zalimler istemesede ALLAH nurunu tamamlayacaktır.
<DAMLA>unutmayalım, unuttturmayalım...
unutmuyor almıyoruz elhamdülillah...
ve
unutturmamak adına alıntı ile forumumda yayınlıyorum kardeşim...
ceylin2009
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
berat05, post: 908355, member: 93299herşeye Kadir Sen'sin
Sen herşeyi en iyi bilensin
Sen Rahman'sın Rahim c.c. olansın
Sen Es Sabur'sun c.c.
Sen HERŞEYE Şahitsin
Sana sığındık....
Allah yar ve yardimcimiz olsun
- معاً نبني مجد أمتنا -
Müslümanlar İzzetli Bir Duruş Sergiledi, ALLAH'tan Başka Hiç Bir Güçün Karşısında Eğilmedi.
Yeryüzünde, Kula Kulluğu Ortadan Kaldırıp, Sadece ALLAH'a Kul Olana Kadar Savaşacağız...
Damla dan...
Damla dan...
Gülüşü Yaralı, post: 1081358, member: 100193unutmuyor almıyoruz elhamdülillah...
ve
unutturmamak adına alıntı ile forumumda yayınlıyorum kardeşim...
allah razı olsun kardeşim olmadıgımız günler sizler güncellemişsiniz rabbim sizlerden razı olsun
selam ve dua ile
<<B)>>
selam ve dua ile
<<B)>>
kimkimdir- معاً نبني مجد أمتنا -
Damla dan...
inşallah degerli abimiz rabbimiz sizden de razı olsun inşallah çok sagolun unutmadıgınız için
selam ve dua ile
<<B)>>
<DAMLA>
inşallah degerli abimiz rabbimiz sizden de razı olsun inşallah çok sagolun unutmadıgınız için
selam ve dua ile
<<B)>>
Hoş geldiniz,sefalar getirdiniz kardeşimiz...NERELERDEYDİNİZ?
Vallahi gözlerimiz yollarda kalmıştı..
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANI UNUTMAZ...
Allahcc sizden razı olsun gönüldaşımız..
Allahcc yar ve yardımcınız olsun...
aliye_aliye kardeşimizden de haber getirirseniz seviniriz inşaALLAH...
Allahcce emanet olasınız...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...
kimkimdirHoş geldiniz,sefalar getirdiniz kardeşimiz...NERELERDEYDİNİZ?
Vallahi gözlerimiz yollarda kalmıştı..
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANI UNUTMAZ...
Allahcc sizden razı olsun gönüldaşımız..
Allahcc yar ve yardımcınız olsun...
aliye_aliye kardeşimizden de haber getirirseniz seviniriz inşaALLAH...
Allahcce emanet olasınız...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA...
hoşbulduk abi biraz yogunum ben yogunlugumun sebebini söylemiştim:) aliye abla hakkında bilgm yok emanet hanıma sorun inşallah siz... amin inşallah rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun inşallah abi
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
<DAMLA>
hoşbulduk abi biraz yogunum ben yogunlugumun sebebini söylemiştim:) aliye abla hakkında bilgm yok emanet hanıma sorun inşallah siz... amin inşallah rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun inşallah abi
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
aman damla kardeşim hanım yaptın bizi...
o beni aşar...
adım geçtiğine göre,cevaplayayım!...
Aliye kardeşimden en son aldığım haber ki birinci ağızdan değil tabiki,yurtdışından dönmüş olacaktı...ama aramıza gelemeyebilir bazı olaylardan dolayı,onun kararı...
daha bana ulaşmadı kardeşim gerçi...her ne kadar ben ondan cevap beklediğimi söylesemde...dönüş yok bana..vardır bi hayır...
ALLAHA emanetsin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48480-ne-olur-unutmayin-unutmayin · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.