Allahın selamı sizlere...
1.657 görüntülenme · 8 yanıt
saksay66Merhaba arkadaşlar...Muharrem ayınızı kutluyorum...Dini bilgilerim pek derin değil ne yazık ki...Faydası olması amacıyla foruma katıldım...Hem yeni insanlar tanımak güzeldir..Kalın sağlıcakla..
Selamun Aleykum kardeşim,
Hoş geldin ,hayırlı olsun inş.canım hepimiz birbirimizden güzel birşeyler öğrenmek ,dualarda buluşmak için buradayız.Fakat söylemedi deme ,burası bağımlılık yapıyor ,bir geldin m bir daha gidemiyorsun.
Canım ben burada olmaktan çok mutlu ve istifadeliyim ,inş. senin içinde öyle olur.
Selam ve dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Ve aleykümselam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun...
öğrenmenin yaşı yoktur..beşikten mezara kadar ilim demiş büyklerimiz...inşaALLAH sizde bu siteden gereği gibi faydalanırsınız...burası bir paylaşım formu herkes bildiğini paylaşıyor bu sayede bilmeyenlerde öğrenmiş oluyor...
selam ve dua ile kalın...
öğrenmenin yaşı yoktur..beşikten mezara kadar ilim demiş büyklerimiz...inşaALLAH sizde bu siteden gereği gibi faydalanırsınız...burası bir paylaşım formu herkes bildiğini paylaşıyor bu sayede bilmeyenlerde öğrenmiş oluyor...
selam ve dua ile kalın...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48443-allahin-selami-sizlere · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gülyüzlü peygamberimizin size selamı var kim alır bu selamı İlahiler ve Ezgiler 5 cevap
- Gülyüzlü peygamberimizin (s.a.v) size selamı var kim alır bu selamı Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 3 cevap
- Allahın selamı hepinizin üzerine olsun.. Tanışma Köşesi 9 cevap
- allahın selamı üzerinize olsun Tanışma Köşesi 15 cevap
- Allahın selamı inananların üzerine olsun... Tanışma Köşesi 16 cevap
- Allahın Selamı Üzerinize OLsun Tanışma Köşesi 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.