islamiyet.gen.tr aşure yaptım hemde kocaman bi tencere

4.417 görüntülenme · 54 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

[mihriban, post: 908452, member: 87927"]Selamun aleykum,
ellerinize saglik,çok guzel gorunuyor,
selametle kaliniz...

ve aleyküm selam RABBİM RAZI OLSUN
selametle....
neslihantozan

neslihantozan

mavci abi şure yemeye gelmedin yaaaaa
Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

olsada yesek canım çekti şimdi...evdede yok negüzelde görünüyor...:)
neslihantozan

neslihantozan

Bilnur, post: 908708, member: 85239olsada yesek canım çekti şimdi...evdede yok negüzelde görünüyor...:)

selamun aleyküm kardeşim sağolasın
selametle.....:a35:
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum neslihancım sen yaptın sanırım ben aşureyi yyişimin 2.senesi:)önceden hiç yiyemezdim.midem bulanırdı çok tatlı olmadığı sürece yiyorum.

Bugünde canım bir çektiki sorma.:)Gerçi yediğim buğday,nohut,fasulye ve fıstığı:)neyse emeklerine sağlık.Allaha emanet olB)
neslihantozan

neslihantozan

Nevin_1982, post: 910770, member: 86712selamun aleykum neslihancım sen yaptın sanırım ben aşureyi yyişimin 2.senesi:)önceden hiç yiyemezdim.midem bulanırdı çok tatlı olmadığı sürece yiyorum.

Bugünde canım bir çektiki sorma.:)Gerçi yediğim buğday,nohut,fasulye ve fıstığı:)neyse emeklerine sağlık.Allaha emanet olB)

ve aleyküm selam kardeşim
bende 3. kez yapıyorum yapması çok zevkli
sende ALLAH'A emanet ol kardeşim
selametle..
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

ve aleykümselam kardeşim ellerine sağlık çok hoş görünüyor..ben aşureyi çok severim ama bu sene yemek kısmet olmadı daha...selam ve dua ile kalın...
neslihantozan

selamun aleyküm gönül dostlarım,çok severek ve mutlu olarak aşure yaptım ve sizlerle de paylaşmak istedim
buyrun bakalım hepimize yeter
selametle kalın
neslihantozan

neslihantozan

gülsengül, post: 910853, member: 93639ve aleykümselam kardeşim ellerine sağlık çok hoş görünüyor..ben aşureyi çok severim ama bu sene yemek kısmet olmadı daha...selam ve dua ile kalın...

hoşgeldin kardeşim
hayırlı cumalar
selametle.......
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

aleyküm selam
yaaaaaaa öyle uzaktan resimle felan kandıramassın yaa.hanii ben istiyorum canlı canlı yemek.
emeğine ellerine sağlık canım
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM EMEĞİNE SAĞLIK.SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Selamünaleyküm değerli kardeşim;

Eline,emeğine ve yüreğine sağlık olsun,ALLAH celle celaluh razı olsun,kabul eylesin.Benim de en sevdiğim tatlı türlerinden birisidir,diğer bir kardeşimizin yazdığı gibi her yapılan yenmiyor,ya kıvamında yada renk olarak görüntüsünde eksiklik oluyor.

Sizin yaptığınız da fazla net olmasada güzel duruyor,ALLAH celle celaluh evinizi,sofranızı bereketli kılsın,selam ve yürekten samimi dualarımla.Selametle kalınız kardeşim.
neslihantozan

neslihantozan

AFRA_NUR, post: 911883, member: 86712
aleyküm selam
yaaaaaaa öyle uzaktan resimle felan kandıramassın yaa.hanii ben istiyorum canlı canlı yemek.
emeğine ellerine sağlık canım

çok haklısın keşke öyle bi imkanım olsa nekadar mutlu olurdum rabbim bilir
sağolasın selametle......
neslihantozan

neslihantozan

BULENT TUNALI, post: 911895, member: 91971SELAMÜN ALEYKÜM EMEĞİNE SAĞLIK.SELAM VE DUA iLE

ve aleyküm selam bülent kardeşim sağolasın
hayırlı cumalar selametle...
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Esselamu aleykum,
Bu sene hiç yemek nasip olmadı,bizim evde yapacak kimse yok,komşularda da pek hayır yok :(

Senin aşure güzel ama hemde kocaman bir tencere herkese yeter bizde baktık resmine yedik sanki .:)Ellerine sağlık
neslihantozan

neslihantozan

_KAAN_, post: 911933, member: 10047Selamünaleyküm değerli kardeşim;

Eline,emeğine ve yüreğine sağlık olsun,ALLAH celle celaluh razı olsun,kabul eylesin.Benim de en sevdiğim tatlı türlerinden birisidir,diğer bir kardeşimizin yazdığı gibi her yapılan yenmiyor,ya kıvamında yada renk olarak görüntüsünde eksiklik oluyor.

Sizin yaptığınız da fazla net olmasada güzel duruyor,ALLAH celle celaluh evinizi,sofranızı bereketli kılsın,selam ve yürekten samimi dualarımla.Selametle kalınız kardeşim.

ve aleyküm selam kaan kardeşim hoşgeldin,sağolasın tabi herkes kendi yaptığını beğenir ama herkes çok beğenmişti ben yemekten ziyade ikramı sewiyorum,ikram ettiklerimde sağolsunlar beğendiler bende çok mutlu oldum
sizin için yakından bi resim daha ekledim resim çekmede pek başarılı değilim galiba
hayırlı cumlar
selametle....

neslihantozan

neslihantozan

ERZURUMLİ, post: 912045, member: 82588Esselamu aleykum,
Bu sene hiç yemek nasip olmadı,bizim evde yapacak kimse yok,komşularda da pek hayır yok :(

Senin aşure güzel ama hemde kocaman bir tencere herkese yeter bizde baktık resmine yedik sanki .:)Ellerine sağlık

ve aleyküm selam kardeşim,hoşgeldin
inşallh nasip olur da yersiniz
hayırlı cumalar
selametle........
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Tekrardan emeğinize sağlık olsun güzel görünüyor,üzerine bol tarçın ve nar taneleri ekleyince yemesi mükemmel cümleten afiyet ve ziyade olsun.

Selametle kalınız kardeşim.

neslihantozan, post: 912048, member: 77129ve aleyküm selam kaan kardeşim hoşgeldin,sağolasın tabi herkes kendi yaptığını beğenir ama herkes çok beğenmişti ben yemekten ziyade ikramı sewiyorum,ikram ettiklerimde sağolsunlar beğendiler bende çok mutlu oldum
sizin için yakından bi resim daha ekledim resim çekmede pek başarılı değilim galiba
hayırlı cumlar
selametle....

veyse

veyse

Kıdemli Üye · 165 mesaj

Eline koluna saglik...........
neslihantozan

neslihantozan

veyse, post: 912440, member: 86761Eline koluna saglik...........

hoşgeldin kardeşim sağolasın
selametle.......
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

allah razı olsun abla çok güzel gözüküyor ellerine sağlık...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.