[mihriban, post: 908452, member: 87927"]Selamun aleykum,
ellerinize saglik,çok guzel gorunuyor,
selametle kaliniz...
ve aleyküm selam RABBİM RAZI OLSUN
selametle....
4.417 görüntülenme · 54 yanıt
[mihriban, post: 908452, member: 87927"]Selamun aleykum,
ellerinize saglik,çok guzel gorunuyor,
selametle kaliniz...
Bilnur, post: 908708, member: 85239olsada yesek canım çekti şimdi...evdede yok negüzelde görünüyor...:)

Nevin_1982, post: 910770, member: 86712selamun aleykum neslihancım sen yaptın sanırım ben aşureyi yyişimin 2.senesi:)önceden hiç yiyemezdim.midem bulanırdı çok tatlı olmadığı sürece yiyorum.
Bugünde canım bir çektiki sorma.:)Gerçi yediğim buğday,nohut,fasulye ve fıstığı:)neyse emeklerine sağlık.Allaha emanet olB)
neslihantozan
selamun aleyküm gönül dostlarım,çok severek ve mutlu olarak aşure yaptım ve sizlerle de paylaşmak istedim
buyrun bakalım hepimize yeter
selametle kalın
gülsengül, post: 910853, member: 93639ve aleykümselam kardeşim ellerine sağlık çok hoş görünüyor..ben aşureyi çok severim ama bu sene yemek kısmet olmadı daha...selam ve dua ile kalın...
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
AFRA_NUR, post: 911883, member: 86712aleyküm selam
yaaaaaaa öyle uzaktan resimle felan kandıramassın yaa.hanii ben istiyorum canlı canlı yemek.
emeğine ellerine sağlık canım
BULENT TUNALI, post: 911895, member: 91971SELAMÜN ALEYKÜM EMEĞİNE SAĞLIK.SELAM VE DUA iLE
_KAAN_, post: 911933, member: 10047Selamünaleyküm değerli kardeşim;
Eline,emeğine ve yüreğine sağlık olsun,ALLAH celle celaluh razı olsun,kabul eylesin.Benim de en sevdiğim tatlı türlerinden birisidir,diğer bir kardeşimizin yazdığı gibi her yapılan yenmiyor,ya kıvamında yada renk olarak görüntüsünde eksiklik oluyor.
Sizin yaptığınız da fazla net olmasada güzel duruyor,ALLAH celle celaluh evinizi,sofranızı bereketli kılsın,selam ve yürekten samimi dualarımla.Selametle kalınız kardeşim.

ERZURUMLİ, post: 912045, member: 82588Esselamu aleykum,
Bu sene hiç yemek nasip olmadı,bizim evde yapacak kimse yok,komşularda da pek hayır yok :(
Senin aşure güzel ama hemde kocaman bir tencere herkese yeter bizde baktık resmine yedik sanki .:)Ellerine sağlık
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
neslihantozan, post: 912048, member: 77129ve aleyküm selam kaan kardeşim hoşgeldin,sağolasın tabi herkes kendi yaptığını beğenir ama herkes çok beğenmişti ben yemekten ziyade ikramı sewiyorum,ikram ettiklerimde sağolsunlar beğendiler bende çok mutlu oldum
sizin için yakından bi resim daha ekledim resim çekmede pek başarılı değilim galiba
hayırlı cumlar
selametle....
veyse, post: 912440, member: 86761Eline koluna saglik...........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48417-islamiyet-gen-tr-asure-yaptim-hemde-kocaman-bi-tencere · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.