Manevi olarak Kadirilik Yoluna Çağrıldım YARDIM!!!
16.211 görüntülenme · 55 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj
angarali19Es selamun aleyküm ve rahmetullah arkadaşlar
manevi olarak istiharemde dahi Gavsulazam Abdülkadir geylani k.s yoluna çağrıldım...
Ankara Ve Kırıkkalede aradım ama bu yolu bulamadım
Nakşibendi yolunu buldum ama ben tam Olarak kadiri yolunu istiyorum
Muahmmediye ya da Hüseyni Kollarından
ama bulamadım mürşidimi...Çok buhrandayım dergahıma gitmem mürşidimi bulmam lazım
Ne olur yardım ediniz.Aranızda Ankara ya da Kırıkkalede Kadiri olan varsa Bana yardım etsin Lütfen içim yanıyor
Allahcc mübarek etsin...YOLLARI YOLUMUZ OLSUN İNŞAALLAH...
arkadaşlar özetle
ben başka bir cemaatteydim
lakin son zamanlar kendimi bir arayışa yönelttim mürşit arayışıydı bu yol arayışıydı...
Bir tevafuk sonrası Aklıma Yer etmeye başladı hep Abdulkadir Geylani hazretleri (ks)
Aklımdan çıkaramaz oldum Aşkı ile yanıyorum onu arıyorum ona direkten bağlanabileceğim bir kapı arıyorum ki bu da KADİRİ yoludur...
Tavsiye üzerine İstihare lere yattım sonunda beyazlar gördüm Kadirilik Yolu olduğunu anladım aradığımın yolun...
Kırıkkalede öğrenciyim yaşım 20
İçerim yanıyor herkese sordum kapı kapı dolandım bilmiyoruz dediler
Menzil gurubundan abilerim var onlara sordum onlar da bilmiyor Kadiri yolundan olanları Hüseyni ya da Muhammediye kollarını...
Aranızda Kadiri Tarikatının Cehri Hüseyni veya Muhammediye kollarına bağlı müridleri varsa bana ne olur yardım ediniz içimde od var yanıyorum her gün eriyorum mürşidimi bulmam ve Abdülkadir GEYLANİ hazretlerine (ksa) ye mürid olmam lazım lütfen
Özellikle Kırıkkalede olmadı Ankarada lütfen bana yardımcı olunuz...
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj
zeliha_01kardeşim yoldaşım bu yol aramayla bulunmaz o büyük zatlar seni bulmassa sen onları bulamassın bu yol şeh abdulkadir beylani youdur bu yol doğruluk yoludur sen bu yola düş git mutlaka seni ona götürür eyer pirim geylani hz sizde bunu görmeseydi sizi çağırmazdı demekki o seni bulmuş sende onla berabersin ama aradaki perde arayışın senin pişmen içindir hamur pişince lezzet bulur allahım seni bu yolda erenler meclisinde kırklarla arkadaş etsin sen yetiş ya abdulkadir geylani
Allahım bu kulunun duasını kabul eyle....
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 298 mesaj
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
zeliha_01her yol hakka çıkar hakkı ile olana hakkıyla hakikatinin arayıpta bulana titrettinhoca kardeş bu yolun yaşı olmaz ben beş yaşındayken annem bana ilk defa abdulkadir geylaniyi çağırmayı öğretti ben hala bunu gerçek anlamda öğrenmeye çalıçıyorum çok çalışmak gerek çok allahım beni senin sevdiklerinden ayırma hepimizi cümlemizi
himm sen yasimi mi diyorsun ..
71 yasinda degilim ki :a21: (bir espiridir o )
Allah Pirim Gavsul Azamin himmetinden mahrum etmesin onun varisin yolunda olmayi nasip eylesin ki hz Abdulkadir (ks) yolunda olanlar da bunlardan baskasi degilir gorecek gozu nasip eylesin isitecek kulagi nasip eylesin acik gonlu nasip etsin
Asik Yunus ceker yuce gayreti ustumuze hazir ola himmeti `oglum` dedi ona Resul Hazreti Abdulkadir gibi Sultan bulunmaz
Arkadaşlar kime desem arayan bulur diyor gönlünle neyi dilersen olur diyor ama olmuyor aylar geçti
içimde od var
bulmam lazım gitmem lazım
lütfen yardım edin ankara ya da kırıkkalede olanlarınız varsa
ama bulamıyorum aylardır lütfen yardım edin
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
angarali19, post: 908286, member: 71093Es selamun aleyküm ve rahmetullah
Arkadaşlar kime desem arayan bulur diyor gönlünle neyi dilersen olur diyor ama olmuyor aylar geçti
içimde od var
bulmam lazım gitmem lazım
lütfen yardım edin ankara ya da kırıkkalede olanlarınız varsa
ama ..bulamiyom diyosunda
aleykum selam ben kadiriyim diyorum ya sana hemen hemen buldun sayilir :)
azicik gayret daha ..
Allah yardimcin olsun Pirimin himmeti uzerinde olsun ..
angarali19Es selamun aleyküm ve rahmetullah arkadaşlar
manevi olarak istiharemde dahi Gavsulazam Abdülkadir geylani k.s yoluna çağrıldım...
Ankara Ve Kırıkkalede aradım ama bu yolu bulamadım
Nakşibendi yolunu buldum ama ben tam Olarak kadiri yolunu istiyorum
Muahmmediye ya da Hüseyni Kollarından
ama bulamadım mürşidimi...Çok buhrandayım dergahıma gitmem mürşidimi bulmam lazım
Ne olur yardım ediniz.Aranızda Ankara ya da Kırıkkalede Kadiri olan varsa Bana yardım etsin Lütfen içim yanıyor
maşaALLAH subhanALLAH... bulurmu o rüzgar bizide birgün..
sizde bu aşk, şevk, gayret olduktan sonra kardeşim.. bulmuşsunuz zaten hamdolsun...yolunuz açık olsun..
selam ve dua ile
Titrettin hocam:D
sağolun Sitedeki herkesden ALLAH razı olsun
bu siteyi çok sevdim bu siteyi bulmam bile bir tevafuk
güzel şeylere vesile olacak inşeallah
hocam titrettin hocam
siz kadiriliğin hangi kolundansınız huseyni mi muhammediye mi Mürşidi kamilimiz kimdir inşallah?
lütfen yardım edin
ww w.gavsulazam.de bu sayfayı buldum huseyni kadiri sitesi ama almanyadan bir site heralde sitenin içinde irtibat kuramadım kimseyle pek faal değil bir de mürşidimizin adı yazmıyor bu sitede bir de siz bakın hüseyni kadiri sitesi ww w.gavsulazam.de isterseniz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48416-manevi-olarak-kadirilik-yoluna-cagrildim-yardim · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.