türk mücahidler
1.525 görüntülenme · 8 yanıt
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj
YOLLARI YOLUMUZ...KAVGALARI KAVGAMIZ...Düşenler varmış...Düşsün..Aralık kalmaz bu saflar...BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ...BİZDEN KİM USANASI...
ne güzel bir şerefdir bu!acaba benim gibi günahkar birinede asib olur mu?ümitsizligim kendimden ümüdüm rabbimden.günahların belki engeldir bu şerefe,fakat rabbimizde bir o kadar lütfedici.işte bundardır umudum.....rabbim ryhlarını şad eylesin peygamber komşularının...
alisayALLAH razı olsun. çeçen kardeşlerimiz için az da olsa birşeyler yapabilmek çok güzel. tebrik eder gayretlerinizin devamını dilerim. (son bölüm resmi dilekçe gibi oldu:)
he vallah öyle olmuş:)
ALLAH sizdende razı olsun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
osman gaziYOLLARI YOLUMUZ...KAVGALARI KAVGAMIZ...Düşenler varmış...Düşsün..Aralık kalmaz bu saflar...BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ...BİZDEN KİM USANASI...
eyvallah ALLAH razı olsun bu güzel yorumunuz için
siyah peçene güzel bir şerefdir bu!acaba benim gibi günahkar birinede asib olur mu?ümitsizligim kendimden ümüdüm rabbimden.günahların belki engeldir bu şerefe,fakat rabbimizde bir o kadar lütfedici.işte bundardır umudum.....rabbim ryhlarını şad eylesin peygamber komşularının...
amin
ALLAH razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48333-turk-mucahidler · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Mücahidler Zafere Yakın... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- MÜCAHİDLER KABİLE GİRDİ.Allahuekber... Kutlama ve Tebrik Mesajları 7 cevap
- sitedeki küçük mücahide ve mücahidler burda bu konuda buluışalımmı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 36 cevap
- "En iyi Türk ölü Türk" Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Türk Telekom'dan Bayram Hediyesi Bilim ve Teknoloji Haberleri 4 cevap
- Dini ve Türk yapimi çizgi fİlmler Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.