sensizlik ölüm gibi yakamdane yapsam çıkmıyor iştevurdum duymaz oldesemde gönlümeölüm ve sensizlik sanki her yerdene dem vuruyorum burhanlı gözlerimene zincir vurabiliyorum bu sözlerimekalem aşık olmuş bu dizelerimene yapsam sensizlik sanki her yerdefirari sevdamsın göz gönlümdebelki enderin hücrelerim desinbeklesem seni o vagonsuz trendeneyapsam sensizlik sanki her yerdeTÖVBEKAR_TERZİHAYALLERİ SÜSLARKEN HEP YOLLARA BAKTIMYOLLAR DİKENLİYMİŞ HİÇ HABERİM YOK
sanki her yerde
712 görüntülenme · 1 yanıt
sanki her yerde
ingiliz ve israil kafiri filistin beldesindeahmakları bularak hem besler hemdefilistine hucum yollarini öğretirfilistende islamı yaşayana gerici denirçıplak gezmek içki şehvet moda olurdin kardeşliği unutturulurislam duşmanları köpek besliyorbunlari filistinin başına gönderiyorhepsi filistine müslümanlare saldırıyorallah u teala cezalarını veriyorEY FİLİSTİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48254-sanki-her-yerde · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun, gelmiyorsun… Kendi Şiirleriniz 3 cevap
- Onun Adıyla Her Yerde O nunla Dini sohbet 6 cevap
- Kalbinin çağır(ıl)dığı yerde misin? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- üç Yerde Kimse Kimseyi Hatirlamaz. Ahiret ve Kıyamet 6 cevap
- KİMSENİN GÖRMEDİĞİ YERDE... Dini Hikayeler 9 cevap
- Dizlerine en yakın yerde mola vermek istiyorum anne... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.