HELALLIK İSTİYORUM

3.204 görüntülenme · 17 yanıt

Paylaş:
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

ARKADAŞLAR SİYAHGÜL SEVDALISI ARKADAŞIMIN NASİHATLER BÖLÜMÜNDEKİ YAZISINI, HELALLİK İSTEMESİNİ OKUDUM ÇOK ETKİLENDİM.TAVSİYESİNE UYMAK İSTEDİM.

ÖNCELİKLE SİTE YÖNETİCİLERİNDEN OLMAK ÜZERE TÜM KARDEŞLERİMDEN HELALLİK İSTİYORUM ŞU KISACIK ÖMÜR HELALLİK İSTEMEYE YETERMİ BİLİNMEZ. BU SİTEDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM,BİRÇOK YANLIŞ YAPTIM,BİLGİLERİNİZDEN FAYDALANDIM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

HAKKINIZI HELAL EDİN SEVGİLİ KARDEŞLERİM.
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

RE: HELALLIK İSTİYORUM

Kardeşim benim pek hakkım olduğunu zannetmiyorum ama yine de benden taraf helal olsun sizde helal ediniz inş.

Hoşcakalınız...
zeynep1111

zeynep1111

Kıdemli Üye · 477 mesaj

kardeşim hakkım geçtiyse helal olsun sende helal et
evet haklısın bu site gerçekten allah şahidimdirki çooooooooook harika ötesi bir site
rabbim razı olsun bu site zayıflayan imanım güçlenmesine yardımcı oldu
bu sitenin bana yararlarını buraya yazsamn gerçekten sığmaz ama en güzel vede en hayırlı yararıda namazlarımı kılmama sbep oldu artık hiç namazlarımı kaçırmıyorum önce allahın sonrada bu stenin sayesinde burda onlara bir kez daha tşk etmek istiyorum allah razı olsun B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
ihl16

ihl16

Üye · 38 mesaj

hakkımız varsa helal olsun kardeşim.herkes bizede hakkını helal etsin!!!
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

SELAMUNA ALEYKÜM KARDEŞİM.BENDEN YANA HELAL OLSUN SEN VE TÜM KARDEŞLERİM BİR NEBZECİK HAKKIM VARSA..SENDE HAKKINI HELAL EYLE KARDEŞİM..SELAM VE DUA İLE..
ferit

ferit

Mübarek Üye · 1.723 mesaj

SelamünAleyküm
Hakkım var sa bütün müslüman kardeşlerime ''HELAL OLSUN''.B)
Sizde hakkınızı helal edin.
Allah'a emanet olun...B)
FUNDA_

FUNDA_

Kıdemli Üye · 104 mesaj

HAKKIMIZ VARSA TABİKİ KARTDEŞİM HELAL OLSUN SİZLERDE BANA HAKLARINIZI HELAL EDİN NE OLUR
tovbekar

tovbekar

Üye · 33 mesaj

Herkesten Allah razı olsun. Hakkım varsa helal olsun. Ve herkes hakkını helal etsin.
lana

lana

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamunaleyküm kardeşim helal olsun inşaAllah sizde hakkınızı helal eyleyin selametle kalın..
Abdulbaki

Abdulbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

BENİM HAKKKIM VARSA HELAL SİZLERDE HELAL EDİN ÖLÜMLÜ DÜNYA.B)
kum_saati

kum_saati

Kıdemli Üye · 189 mesaj

HELALOLSUN ARKADAŞIM SENDE HAKKINI HELAL ET
feyza85252

feyza85252

Kıdemli Üye · 223 mesaj

Bir nebze hakkım varsa kalbinde iman tohumu olan herkese helal olsun...Dilerim herkesde bana hakkını hellal eder ve böyle bi veballe yükle çıkmam Raabbimin huzuruna..Allah şimdiden herkesten razı olsunn
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

A.S. KARDEŞLERİM BENİM KİMDE ZERRE KADAR HAKKIM VARSA SİTEDE OLSUN OLMASIN HERKESE HELAL EDİYORUM. YÜCE ALLAH'IM CENNET BAHÇELERİNDE HERKESE YER VERSİN ,CEHENNEM AZABINI HİÇ KİMSEYE TATTIRMASIN,KABİR AZABINDAN TÜM İNSANLARI KORUSUN,CEZAMIZI BU DÜNYADA ÇEKMEYİ NASİBETSİN AHİRET GÜNÜNE BIRAKMASIN İNŞALLAH

AMİN
B)B)B)
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
fatmaerikci34

fatmaerikci34

Aktif Üye · 99 mesaj

NE DEMEK KARDEŞİM HAKKIM VARSA BENDEN YANA HELAL OLSUN SENDE VE TÜM KARDEŞLERİM SİZLERDE BANA HAKKINIZI HELAL EDİNİZ BEN HEPİNİZE VARSA HAKKIMM HELAL ETTİM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE
goNuL_

goNuL_

Mübarek Üye · 551 mesaj

HAKKIMIZ VARSA EĞER TABİKİ HELAL OLSUN KARDEŞİM
fatmaerikci34

fatmaerikci34

Aktif Üye · 99 mesaj

ALEYKÜM SELAM GÖNÜL KARDEŞİM
hakancet

hakancet

Üye · 48 mesaj

s.a ne güzel birşey yahu hiç birbirimizi tanımamıza ragmen helallik istiyoruz.ALLAH CC. bu siteyi kuranlardan ve üyelerinden razı olsun . benim hakkımın kimsede olduğunu sanmıyorum ama varsa helal olsun .ama bu sitedeki kardeşlerin hakkı gecmiştir bana çünkü bi çok şey öğrendim buradan. tekrar ALLAH CC. razı olsun sizden B)B)B)
god one

god one

Kıdemli Üye · 440 mesaj

kardeşim eğer hakkım varsa helal olsun benden yana.sende helal et inşallah.selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.