kim gitmek ister

6.282 görüntülenme · 58 yanıt

Paylaş:
osman gazi

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj

ekremeee, post: 902244, member: 20924size katılıyorum

mehmetçik bizi gazzeye götür

MEHMEDCİK BİZİ GAZZEYE GÖTÜR...Bu ne güzel buluş..Allahcc razı olsun..HER YERDE YAYGINLAŞTIRALIM İNŞAALLAH...
osman gazi

osman gazi

Nur_u Secde, post: 901943, member: 87287elbette hiç düşünmeden gidecek mücahidler vardır...

ŞU YİĞİT KADIN SESİNE BAK..Allahcc razı olsun...Allahcc yar ve yardımcın olsun...
osman gazi

osman gazi

Guo1903, post: 902012, member: 65549Gözümü kırpmadan giderim ama elimizde topumuz tüfeğimiz vs olacak. Yoksa zaten filistinde bir sürü insan var ama ellerinde silah olmayınca bir anlam kazanmıyor. Bizim mehmetçiğimizle gitmemiz lazım ki anlamı olsun..

mehmedim sevinin başlar yüksekte...ÖLSEKTE SEVİNİN EVE DÖNSEKTE...sanma bu tekerlek kalır tümsekte...yarın elbed bizimdir...elbed bizimdir...gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir..N F KISAKÜREK....Allahcc yar ve yardımcın olsun...
osman gazi

osman gazi

enes-72, post: 902772, member: 47253bunu samimiyetle söylüye bilirim ben şu an kendimi bir müslüman olarak sorguluyorum biz nasıl böyle bir hale geldik yanı başımızda din kardeşlerimiz emperyalist güçler tarafında ezilerek yok edilmeye çalışıyorken bizim bu şekilde sessiz kalıpta sadece olanları seyretmeniz bir müslüman olarak bize yakışmıyor arkadaşın yazdığı gibi fırsat verilirse bin canım dahi olsa bininide verir ve kardeşlerimin yanında savaşır ve gerekirse ölürdüm

Allahcc yar ve yardımcın olsun...
ilyas1985

ilyas1985

Üye · 30 mesaj

Allah herkese nasip etsin tabiki banada inşalla
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

osman gazi, post: 902953, member: 93094MEHMEDCİK BİZİ GAZZEYE GÖTÜR...Bu ne güzel buluş..Allahcc razı olsun..HER YERDE YAYGINLAŞTIRALIM İNŞAALLAH...

inşaallah

s.a
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Valla yazan herkese katılıyorum elimizde gerekli donanım olursa mehmetçikte bizi yanında götürürse seve seve giderimmm
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Ah Kardeşim Gitmek istiyoruz.Canımızı satmak istiyoruz ama gel görki.Kafir sistem pasoporttur vizedir her türlü engelleri koymuş diğer kafirler sınırları kapatmış nasıl gidelim.Elbet niyetlerimiz güzel olursa Rabbim yol gösterecektir.Biz sabrediyoruz o yolun açılmasını bekliyoruz...
osman gazi

osman gazi

_SeNaToR_, post: 903643, member: 69957Ah Kardeşim Gitmek istiyoruz.Canımızı satmak istiyoruz ama gel görki.Kafir sistem pasoporttur vizedir her türlü engelleri koymuş diğer kafirler sınırları kapatmış nasıl gidelim.Elbet niyetlerimiz güzel olursa Rabbim yol gösterecektir.Biz sabrediyoruz o yolun açılmasını bekliyoruz...

aşkın ızdırabını azizleştirelim inşaallah...ALLAHCC BİR YOL GÖSTERİR...VESİLEYE YAPIŞINIZ BUYURUYOR YÜCE ALLAHCC...HER ŞEYİ ONA KULLUĞUMUZA ŞAHİT YAPACAK VESİLEYE YAPIŞANLARDAN EYLESİN ALLAHCC...Allahcc sizden razı olsun...
osman gazi

osman gazi

Rüyam3, post: 903624, member: 74557Valla yazan herkese katılıyorum elimizde gerekli donanım olursa mehmetçikte bizi yanında götürürse seve seve giderimmm

Allahcc razı olsun..İŞTE BUNA ZORLAMALIYIZ..CEMAATLERİMİZİ..HÜKÜMETİ..HERŞEYİ...ZORU ZOR...OYUNU ZOR BOZAR...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

cok samimi söylüyorum bize öyle bir imkan sunulsaydı gözümü kırpmadan giderdim bir bayan olarak.
osman gazi

osman gazi

sevda hafız, post: 904262, member: 46822cok samimi söylüyorum bize öyle bir imkan sunulsaydı gözümü kırpmadan giderdim bir bayan olarak.

şu yiğit kadın sesine bak:

-"şahin bakışlı

dağ duruşlum

er dediğine doruk yaraşır

kalma bir an

bakma geri

ateşte olsa yürü-ki

ateşe kalmayasın

evleri koru-ki

evimi koruyasın

yiğidim

evinde ben

can yoldaşın

savaşta ben

can yoldaşın

"umut dediğin

savaşan için

savaşan için

zafer dediğin.

kalma geri

doğru için

güzel için

iyi için

ileri

senin ellerinde yükselecek güzel günler.

sen yeniden fethe memur

sen kutlu asker... SALİH MİRZABEYOĞLU...Kardeşim bizleri utandırdınız...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..SEN DUR KARDEŞİM..BİZ BU KELLELERİ NE GÜNE TAŞIYORUZ...
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Rabbim niyetlerimizi samimi ve halis niyetlerden eylesin...
O imkan sunulsa eminim tarihte olduğu gibi yine bedenlerimizi haritada yerini gösteremeyeceğimiz yerlerde bırakırız...
Halis müslüman ölümden korkmaz ki Allah yolunda şehit olanlar ölü değildirler...

Esselamunaleyküm ve rahmetullahi ve berekatihi...
osman gazi

osman gazi

al_muallim, post: 904289, member: 46822Rabbim niyetlerimizi samimi ve halis niyetlerden eylesin...
O imkan sunulsa eminim tarihte olduğu gibi yine bedenlerimizi haritada yerini gösteremeyeceğimiz yerlerde bırakırız...
Halis müslüman ölümden korkmaz ki Allah yolunda şehit olanlar ölü değildirler...

Esselamunaleyküm ve rahmetullahi ve berekatihi...

Allahcc yar ve yardımcınız olsun..ALLAHCC CÜMLE İSLAMI VESİLE ARAYAN...VESİLEYE YAPIŞANLARDAN EYLESİN...AMİN...
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

osman gazi, post: 904269, member: 10047şu yiğit kadın sesine bak:

-"şahin bakışlı

dağ duruşlum

er dediğine doruk yaraşır

kalma bir an

bakma geri

ateşte olsa yürü-ki

ateşe kalmayasın

evleri koru-ki

evimi koruyasın

yiğidim

evinde ben

can yoldaşın

savaşta ben

can yoldaşın

"umut dediğin

savaşan için

savaşan için

zafer dediğin.

kalma geri

doğru için

güzel için

iyi için

ileri

senin ellerinde yükselecek güzel günler.

sen yeniden fethe memur

sen kutlu asker... SALİH MİRZABEYOĞLU...Kardeşim bizleri utandırdınız...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..SEN DUR KARDEŞİM..BİZ BU KELLELERİ NE GÜNE TAŞIYORUZ...

ALLAH razı olsun osman gazi abi
al_muallim

al_muallim

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Amin abi...
ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

osman gazi, post: 902945, member: 69962DENK GÜÇ YOK DOSTUM ...ÜSTÜN GÜÇ VAR ...O DA ALLAH ACZE VE CELLE...Biz yoluna samimiyetle düşelim yeter...Allahcc ün torpili var müslümana..SİZDEN BİR KİŞİ 10 KAFİRİ YENER BUYRULUYOR...20 BİN KİŞİLİK İSLAM ORDUSUNU HİÇBİR KAFİR ORDUSU YENEMEZ BUYRULUYOR..ALLAHA İTİKAT ETMEK GEREK...BOMBALARA DEĞİL...ATEŞİ GÜLBAHÇESİNE ÇEVİREN ALLAHIMIZ VAR BİZİM..ALLAHUEKBER...ALLAHUEKBER...ALLAHUEKBER...

benim anlattığımla sizin algıladığınız arasında dağlar kadar değil evrenin tamamı kadar fark var.....
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Bennn.....
ALLAHım bana öyle bir anda İMANımı güçlendirmesini ve gidecek kadar Samimiyet vermesini dilerdim...
osman gazi

osman gazi

ecthelionbenim anlattığımla sizin algıladığınız arasında dağlar kadar değil evrenin tamamı kadar fark var.....

SENİN DEDİĞİN SENİN...benim dediğimde benim olsun..Allacc e emanet olasınız...
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

S.A. kardeşim,
Biz , çocuğunun üzerindekiörtüyü alıp,taşıdığı cephanenin üzerine örten bir kadının torunları değilmiyiz.
RABBİM bizleri , rıza için, canını feda etmekten kaçanlardan eylemesin.
Selam ve dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.