Kuru Protestolar

3.571 görüntülenme · 36 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

ARAP Birliği acele toplanıp İsrail'i protesto edecekmiş!.. Ankara da İsrail'i protesto etmiş...İran İsrail'i şiddetle protesto etmiş... İslâm dünyası İsrail'i protesto ediyormuş... Falan filan ve saire...

Koyu Müslüman bir dostumu gördüm. Lüks bir lokantada nefis bir akşam yemeği yemiş, üzerine köpüklü Yemen kahvesini höpürdeterek içmiş... Arkasından Mado sahlebi (Aromalı değil, gerçek sahlepten mâmul)...Tophane'ye nargile içmeye gidiyor... Sırtı pek, karnı tok, cebi para dolu. Tuzu kuru, keyif kekâh... O da İsrail'e çok kızıyordu, içten ve derinden protesto ediyordu.

Ben kendime bakıyorum, bende de kuru protestodan başka bir şey yok.

Protestolarımıza birkaç damla gözyaşı bile karıştıramıyoruz.

Ankara rejimi İsrail'i protesto etmiş... Kah kah kah...Kih kih kih... İsrail Hava Kuvvetleri Konya ovasında manevra yapıyor... İsrail'e milyarlarca dolar ödenerek pilotsuz keşif uçakları alınıyor...İsrail ile tam bir işbirliği yapılıyor ve göstermelik bir protesto... Ağlar mısın güler misin?

Bizde artık Osmanlı ruhu kalmamış.

İslâm dünyasının ahı gitmiş vahı kalmış.

Bir buçuk milyarlık İslâm âlemi kuru protestolardan başka bir şey yapamıyor.

Nereye gidiyoruz?

Müslümanlar emr-i mâruf ve nehy-i münker farzını toptan terk ve tâtil ederlerse büyük bir afete hazırlansınlar.Yaşı da kuruyu da yakacak âfet. Ne zaman gelir?Ansızın...

abı_hayat

abı_hayat

................:a20::a20::a20:............
osman gazi

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj

abı_hayat, post: 900837, member: 71222

ARAP Birliği acele toplanıp İsrail'i protesto edecekmiş!.. Ankara da İsrail'i protesto etmiş...İran İsrail'i şiddetle protesto etmiş... İslâm dünyası İsrail'i protesto ediyormuş... Falan filan ve saire...

Koyu Müslüman bir dostumu gördüm. Lüks bir lokantada nefis bir akşam yemeği yemiş, üzerine köpüklü Yemen kahvesini höpürdeterek içmiş... Arkasından Mado sahlebi (Aromalı değil, gerçek sahlepten mâmul)...Tophane'ye nargile içmeye gidiyor... Sırtı pek, karnı tok, cebi para dolu. Tuzu kuru, keyif kekâh... O da İsrail'e çok kızıyordu, içten ve derinden protesto ediyordu.

Ben kendime bakıyorum, bende de kuru protestodan başka bir şey yok.

Protestolarımıza birkaç damla gözyaşı bile karıştıramıyoruz.

Ankara rejimi İsrail'i protesto etmiş... Kah kah kah...Kih kih kih... İsrail Hava Kuvvetleri Konya ovasında manevra yapıyor... İsrail'e milyarlarca dolar ödenerek pilotsuz keşif uçakları alınıyor...İsrail ile tam bir işbirliği yapılıyor ve göstermelik bir protesto... Ağlar mısın güler misin?

Bizde artık Osmanlı ruhu kalmamış.

İslâm dünyasının ahı gitmiş vahı kalmış.

Bir buçuk milyarlık İslâm âlemi kuru protestolardan başka bir şey yapamıyor.

Nereye gidiyoruz?

Müslümanlar emr-i mâruf ve nehy-i münker farzını toptan terk ve tâtil ederlerse büyük bir afete hazırlansınlar.Yaşı da kuruyu da yakacak âfet. Ne zaman gelir?Ansızın...

Allah razı olsun paylaşım için..Zaten islam alemi bu yapılanları bir nane zannettiği için tahammül ediyor...Bu sahtekar kınamalar ortada olmasa MÜSLÜMANLAR KENDİ BAŞININ ÇARESİNE BAKACAK.EN SON MOSKOFA VE İNGİLİZE SIKTIĞI DEDESİNİN TÜFEĞİNİ TOZDAN ARINDIRIP MEYDANA ÇIKACAK..İNŞAALLAH BU SAHTEKARLAR TEZ ZAMANDA ORTALIKTAN DEFOLURDA EVLADI FATİHAN MEYDANA ÇIKAR...İNŞAALLAH...

ALLAHCC yar ve yardımcınız olsun...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

[ı]allah razı olsun kardeşim.bu yazı alkışlanır.sen ilacını,tohumunu uçaklarını bilmem nerelerden alacaksın,israile dost diyeceksin abd askerlerine dua edeceksin,yahudi komisyonundan ödül alacaksın tbmmden kınama dahi gelmeyecek gazze için,israil cumhurbaşkanını baş tacı edeceksin ve onun yardakçısını.ab için papa bilmem kaçıncı jan polun kosskocaman heykeli altında imza atacaksın,halit meşalin elini sıkmayacaksın ama peygamberine küfreden papayı devlet töreniyle karşılayacaksın ...vs.vs.vs..allaha emanet olunuz[/ı]
osman gazi

osman gazi

Nevin_1982, post: 900875, member: 92898[ı]allah razı olsun kardeşim.bu yazı alkışlanır.sen ilacını,tohumunu uçaklarını bilmem nerelerden alacaksın,israile dost diyeceksin abd askerlerine dua edeceksin,yahudi komisyonundan ödül alacaksın tbmmden kınama dahi gelmeyecek gazze için,israil cumhurbaşkanını baş tacı edeceksin ve onun yardakçısını.ab için papa bilmem kaçıncı jan polun kosskocaman heykeli altında imza atacaksın,halit meşalin elini sıkmayacaksın ama peygamberine küfreden papayı devlet töreniyle karşılayacaksın ...vs.vs.vs..allaha emanet olunuz[/ı]

Allahcc seni sıddıklarla...şehitlerle..CENNETİ ALADA HAŞREYLESİN...
abı_hayat

abı_hayat

osman gazi, post: 900868, member: 9204ALLAHCC yar ve yardımcınız olsun...

Amin kardeşim. Gözlerinize sağlık.....
abı_hayat

abı_hayat

Nevin_1982, post: 900875, member: 92898[ı]allah razı olsun kardeşim.bu yazı alkışlanır.sen ilacını,tohumunu uçaklarını bilmem nerelerden alacaksın,israile dost diyeceksin abd askerlerine dua edeceksin,yahudi komisyonundan ödül alacaksın tbmmden kınama dahi gelmeyecek gazze için,israil cumhurbaşkanını baş tacı edeceksin ve onun yardakçısını.ab için papa bilmem kaçıncı jan polun kosskocaman heykeli altında imza atacaksın,halit meşalin elini sıkmayacaksın ama peygamberine küfreden papayı devlet töreniyle karşılayacaksın ...vs.vs.vs..allaha emanet olunuz[/ı]

Amin kardeşim sizdende razı olsun inş.
Gözlerinize sağlık. Hayırlı geceler....
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Selamün aleyküm
İnsan çoğu zaman suç bastırmak için ses yükseltmez mi kardeşim...
O kadar suçluyuz ki çığlık atsak bastırılmaz...
Selametle inşallah..
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

sudaki saman çöpü gibiyiz.çok olsak nolcak agırlıgımız yok olduktan sonra.bizede helal olsun.orda din kardeşlerimiz aç susuz sogukta yaşarken keyfimizden ödün vermiyoruz.eyy müslüman erkeklerr hadi lafta herkes mücahid.hadi allah yolunda anayı babayı yari bırakında cihada koşun bakalım...
abı_hayat

abı_hayat

Ravzadakinurunkölesi, post: 901689, member: 93495
Selamün aleyküm
İnsan çoğu zaman suç bastırmak için ses yükseltmez mi kardeşim...
O kadar suçluyuz ki çığlık atsak bastırılmaz...
Selametle inşallah..

Vealeykümselam kardeşim haklısınız. Söze gelince bir çoğumuz manganda kül bırakmıyor, fakat icraat yok.. Sadece kınıyoruz. Nerde islam adına şehadet için her şeyden vazgeçip cihada koşan ashab, nerde biz ?
abı_hayat

abı_hayat

siyah peçe, post: 901715, member: 71721sudaki saman çöpü gibiyiz.çok olsak nolcak agırlıgımız yok olduktan sonra.bizede helal olsun.orda din kardeşlerimiz aç susuz sogukta yaşarken keyfimizden ödün vermiyoruz.eyy müslüman erkeklerr hadi lafta herkes mücahid.hadi allah yolunda anayı babayı yari bırakında cihada koşun bakalım...

Haa yaşa kardeşim.
Gözlerine, yüreğine sağlık...
titretttinhoca

titretttinhoca

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 298 mesaj

korler sagirlar !!!

kuru kuru gozyasi dokenler yanibasinizdadir ! arab usaklari ile Erdogan var

BOPun esbaskani biri bush biri de erdogan israilden cesaret madalyasini alan erdogan hepinizi kandiran erdogan bugunlerde bile `yahudi karsitligina asla yer vermicez`` diyen erdogan

insanlara sesleniyorum insanlara ! bu usaga ne oluyor boyle daha ne zamana kadar Turkiyeyi Iraile hizmetine sunmaya devam edecek !

bu yaptiklarina ragmen hala AKPyi Erbakani savunan satilik namussuzlara olen bebelerimize acimayan mahluklara bir sey demiyorum
osman gazi

osman gazi

siyah peçe, post: 901715, member: 71721sudaki saman çöpü gibiyiz.çok olsak nolcak agırlıgımız yok olduktan sonra.bizede helal olsun.orda din kardeşlerimiz aç susuz sogukta yaşarken keyfimizden ödün vermiyoruz.eyy müslüman erkeklerr hadi lafta herkes mücahid.hadi allah yolunda anayı babayı yari bırakında cihada koşun bakalım...

Allahcc razı olsun...UTANIYORUM....MÜSLÜMANIM DEYİPTE GEREĞİNİ YAPAMAMAKTAN...
abı_hayat

abı_hayat

osman gazi, post: 901858, member: 50627Allahcc razı olsun...UTANIYORUM....MÜSLÜMANIM DEYİPTE GEREĞİNİ YAPAMAMAKTAN...

Hangimiz yapabiliyoruzki kardeşim...:a43::a33::a22:
osman gazi

osman gazi

titretttinhoca, post: 901856, member: 65549korler sagirlar !!!

BOPun esbaskani biri bush biri de erdogan israilden cesaret madalyasini alan erdogan hepinizi kandiran erdogan bugunlerde bile `yahudi karsitligina asla yer vermicez`` diyen erdogan

insanlara sesleniyorum insanlara ! bu usaga ne oluyor boyle daha ne zamana kadar Turkiyeyi Iraile hizmetine sunmaya devam edecek !

bu yaptiklarina ragmen hala...... olen bebelerimize acimayan mahluklara bir sey demiyorum

AKIN BAŞLADI SÜRER...HANGİ KAHPE DÜŞLERİ SAKLARSA SAKLASIN GECE...NE ZİNDAN DUYGUSU...NE ÖLÜM KORKUSU...ağzına sağlık gönüldaş...
abı_hayat

abı_hayat

titretttinhoca, post: 901856, member: 65549korler sagirlar !!!

bu yaptiklarina ragmen hala AKPyi Erbakani savunan satilik namussuzlara olen bebelerimize acimayan mahluklara bir sey demiyorum

Arkadaşlar ifadelerimize dikkat edelim lütfen...
titretttinhoca

titretttinhoca

zaten coook dikkat ettim ...
icimden geldigi gibi konusmadim sizin icin `ilimlilastirdim`
titretttinhoca

titretttinhoca

osman gazi, post: 901864, member: 91328AKIN BAŞLADI SÜRER...HANGİ KAHPE DÜŞLERİ SAKLARSA SAKLASIN GECE...NE ZİNDAN DUYGUSU...NE ÖLÜM KORKUSU...ağzına sağlık gönüldaş...

Allah razi olsun
abı_hayat

abı_hayat

titretttinhoca, post: 901875, member: 93506zaten coook dikkat ettim ...
icimden geldigi gibi konusmadim sizin icin `ilimlilastirdim`

Peki efendim, büyüğümsünüz saygı duyarım.
Hayırlı geceler....
osman gazi

osman gazi

titrettin hocam..galiba kastı aşan ifade var..siyasi ihanet şebekelerini eleştirirken onları birşey zanneden insanlara kastı aşan bir ifade mevcut...Allahcc e emanet olasınız...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.