"Peygamber Duaları"

467.890 görüntülenme · 2.902 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

moneceBu Ne Güzel Bir Paylaşim Allah Razi Olsun

her gün birşeyler öğrenip yapmaya çalışıyoruz demi selametle
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

hatice kübras a ben yeni üyeyim gerçekten daha şimdiden çok şey öğrendim öğrendiklerimin arasında bu güzel duada var allah razı olsun böyle güzel bir duayı bir kere degil ömrümüz boyunca RABBİMİZ etmeyi nasip etsin allaha emanet olun

Aleykümselam Hatice inş hep okuyalım selametle
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hilal.

hilal.

Yeni Üye · 0 mesaj

paylasim icin allah razi olsun
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Rahmetinin Dilencisi Geldi

Rahmetinin Dilencisi Geldi

Seni düşünüyorum şimdi…
Günahımdan çok rahmetini..
Ve geldim işte..
Neyim var , neyim yok ise aldım,geldim..
Olanca günahımla,isyanımla…Olmayan şükrüm ve duamla geldim..
Geldim işte..
Geldim Rabbim..
Öyle yorgun düşmüş hâlde geliş ki bu geliş..Öyle yorgunum ki ALLAHım..
Alıversen.. Kurtuluversem bu yükten..
Dinleniversem…
Dileniyorum işte kapında..Rahmetininin dilencilerini eli boş çevirmeyeceğinin bilinciyle dileniyorum..
Geldim işte sonunda..

Alırsın değil mi huzur kapısından..
Kapılar önünde koymasın değil mi ; öyle perişan..?
Çaresizim şimdi… Öylesine çaresiz..Öylesine lâl..
Dışarısı soğuk şimdi…Dışarısı ayaz..…
Huzurunun o sıcak iklimine muhtacım ..
Şimdi yok yeri yurdu bu bedevinin,sokak çocukları kadar..
çöllerde kabul etmez artık ,günahlarımdan..!
Lâ mekânlarda kaldım ALLAH’ım! ..
Zaman tükendi artık...
Tükendim ALLAh’ım..
Tek bir nefes aldırmaz oldu artık gafil yanım..
Muhtacım ALLAH’ım… Öylesine muhtaç..
Ah…
Öyle açım ki hem de,rahmetinin tek bir damlasına..
Ey kalbimin sahibi..
Ey rahmeti ab-ı hayat iksiri..
Rahmetsizlikten kavrulan gönlüme nurlarını yağdırmaz mısın… ?
Ey dertlerin biricik dermanı olan..
Ey ezeli ve ebedi dostu,kullarının…
Geldim işte..Buradayım…
Kabul etmez misin ? ‘’Kulum’’ demez misin?...
Almaz mısın yoksa huzuruna
‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi..
Affetmez misin ALLAHım …
Bunca günahıma bakıp da ret mi edersin..?!
Şimdi ne olur Ey Rabbim,izin ver..
İzin ver huzuruna günahsız durayım..
Yetmez değil midir, bunca zamandır omuzlandığım günah yükümü..?!
Günahımı alıp,bu yükten kurtarmaz mısın?
Bunca zamandır işlediğim günahlardandır, sana varamayışım..
Sana gelişimi engelleyen tüm prangaları söküver ALLAh’ım..

‘kULum’’ dediklerin arasına katıver bizleri de..

Sana layık kul olmakla şereflendir ALLAH’ım..
Abd olmakla huzuru bulalım..
Sıkıntılarımızdan kurtulalım abdiyetle..
Bağışla ALLAh’ım..
Cürmümüz çok…
Ama..Ama,rahmetin daha çok..
Rahmetinden ümitvarım…
Sen ki rahmetinin %99’unu kıyamette mü’min kullarına saklayansın…
Geri kalan bir rahmetinle ,dünyada kaldır bu yükümüzü de
huzurunda boynumuzu bükme ALLAH’ım..
Bilirim …
Bilirim affedersin ALLAhım..
‘Senin rahmetin okyanus,
günahım ise okyanustaki adada bulunan ağaçtaki garip kuşun ağzında ;bir nohut tanesi ..’’

Kuraklaşmış tüm yanlarım o ab-ı hayatla yeşersin..
Eksik etme kalbimden rahmetinin damlalarını..
İzin ver nasuh tevbe kapılarından geçeyim de,
dilime değen her bir harf gönlümde yeni dua çiçekleri filizlendirsin..
Baharın ölmüş toprağa hayat verdiği gibi ,
ben de yeni bir hayat bulayım ..
Ölüleşmiş kalbimdan gelen kötü kokular ruhuma değmeden ,
rahmetinin hoş kokuları ile dolayım..

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kardeşim...çok güzel ve manalı hatta etkileyici bir konu...paylaşımından dolayı ALLAH cc razı olsun...selam ve dua ile kalın selametle kardeşim.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi..
Affetmez misin ALLAHım …

selamun aleyküm aliye kardeşim hoşgeldiniz..sağolasınız güzel bir gelişle geldiniz elinize,emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir paylaşımdı..halimiz güzelce arz edilmiş yüce Rabbimize..evet günahımız çoktur amma Rabbimizin rahmeti daha çoktur..ye'se düşmüyoruz,ümitvarız inşaAllah..şu müberek günlerde o sonsuz rahmetten medet diliyor,af istiyoruz Rabbimizden..Allaha(c.c.)layık bir kul,habibine(s.a.v.)layık bir ümmet olabilmek tek temenni ve duamızdır Rabbimiz kabul buyursun,bizleri kendine kul kabul etsin inşaAllah..bu vesileyle kadir gecenizi tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim..Rabbim en efdal ve feyizli şekilde değerlendirmek nasib etsin bizlere inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olunuz kardeşim,selamun aleyküm..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
dolunayhilal

dolunayhilal

Kıdemli Üye · 287 mesaj

Senin rahmetin okyanus,
günahım ise okyanustaki adada bulunan ağaçtaki garip kuşun ağzında ;bir nohut tanesi ..’’
aliye_aliye

aliye_aliye

..............
aliye_aliye

aliye_aliye

RECEB-I KAMER‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi..
Affetmez misin ALLAHım …

selamun aleyküm aliye kardeşim hoşgeldiniz..sağolasınız güzel bir gelişle geldiniz elinize,emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir paylaşımdı..halimiz güzelce arz edilmiş yüce Rabbimize..evet günahımız çoktur amma Rabbimizin rahmeti daha çoktur..ye'se düşmüyoruz,ümitvarız inşaAllah..şu müberek günlerde o sonsuz rahmetten medet diliyor,af istiyoruz Rabbimizden..Allaha(c.c.)layık bir kul,habibine(s.a.v.)layık bir ümmet olabilmek tek temenni ve duamızdır Rabbimiz kabul buyursun,bizleri kendine kul kabul etsin inşaAllah..bu vesileyle kadir gecenizi tebrik eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim..Rabbim en efdal ve feyizli şekilde değerlendirmek nasib etsin bizlere inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olunuz kardeşim,selamun aleyküm..

ve aleyküm selam Recep kardeşim..hoşbulduk.teşekkür ederim. Rahman razı olsun, bu güzel karşılamanız ve de güzel dualarınız için. sonsuz kez Amin inşallah kardeşim. ecmain olsun inşallah.. eksiğiz, aciziz ve yarım'ız.. dualarımız olmasa koca bir hiçiz gerçekten ayette de geçtiği gibi.. Rahmanın, sonsuz rahmetinden dünya ve ahiretinde nasiplenenlerden oluruz inşallah..bize O'ndan daha merhametlisi yok, istediklerimizi O'ndan başka verecek yok..her hata ve günahımızda yine bize kapılarını ardına dek açan O iken nasıl asıl sahibimizi unutarak yaşayabiliriz? günahlarımızı aşan rahmetinden nasıl bihaber yaşayabiliriz? Rahmanın rahmetini ummak varken, isyanlarda koca bir ömrü tüketmek, yaratılış gayemizi unutup bize vaad edilen güzelliklerden habersiz olmak ne kadar korkunç bir kayıp..

dualar, işte dualar... Rahmanla aramızdaki perdeyi kaldırırlar.. hiç olmayacak sanılan sınırsız istekler, aslında soluğumuz kadar yakınımızdalar.. yeter ki istemesini bilenlerden olabilelim inşallah..sizin de mübarek kadir gecenizi kutlar, rabbimden hayırlara vesile kılmasını, dualarınızın kabul olmasını dilerim kardeşim..Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.
aliye_aliye

aliye_aliye

dolunayhilalSenin rahmetin okyanus,

....B)B)B)....
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun...emeğinize sağlık bir süredir yoktunuz hayırdır İNŞALLAH ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
aliye_aliye

aliye_aliye

...B)B)...
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

Eseelamun Aleyküm Kardeşim Sizi Tekrar Burada Görebilmek Bizi Mutlu Etti Duaniz Hepimizin Duasi Olsun Izninizle. Rabbim Inşallah Kabul Edilenlerden Eylesin.a.e.o.
aliye_aliye

aliye_aliye

nihal-zehra, post: 466540, member: 49515selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun...emeğinize sağlık bir süredir yoktunuz hayırdır İNŞALLAH ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

ve aleyküm selam ablam.Allah c.c sizden de razı olsun inşallah.. istemeden de olsa bir ayrılık oldu ama şimdi burdayım. :) sağolasınız. ilginiz için teşekkür ederim.. Rabbime emanet olunuz. selam ve dualarımla B)B)
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM

B)YÜREĞİNE SAĞLIK, ALLAH RAZI OLSUN.B)

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE
B):G
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
aliye_aliye

aliye_aliye

.....B)B)......
aliye_aliye

aliye_aliye

FEYZAADALI, post: 466677, member: 57410Eseelamun Aleyküm Kardeşim Sizi Tekrar Burada Görebilmek Bizi Mutlu Etti Duaniz Hepimizin Duasi Olsun Izninizle. Rabbim Inşallah Kabul Edilenlerden Eylesin.a.e.o.

ve aleyküm selam ablacım..çok teşekkür ederim..sizleri özledim gerçekten..Amin inşallah, Allah razı olsun ablam..eksik olmayın inşallah. siz de Allah'a emanet olun. selam ve dua ile. hayırlı bayramlar..B)B)
huseyin74

huseyin74

Yeni Üye · 2 mesaj

allah islam aleminin yardımcısı olsun bu uğurda çalışanlardan razı olsunbayramımız bübarek olsun
aliye_aliye

aliye_aliye

RECEB-I KAMER‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi..
Affetmez misin ALLAHım …

ve aleyküm selam Recep kardeşim. hoşbulduk..sağolun.Allah razı olsun... güzel yorumunuz için teşekkürler..Ramazan bayramınız mübarek olsun, Allah hayırlara vesile kılsın inşallah..selam ve dua ile.
aliye_aliye

aliye_aliye

dolunayhilalSenin rahmetin okyanus,

B)B)B).....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.