"Peygamber Duaları"
467.941 görüntülenme · 2.902 yanıt
peygamberefendimz ve dua
peygamberefendimz ve dua
arkadaslar dun bir sohbet konusu gecti sizinde goruslerinizi almak istedim
DUA EDRKEN ALLAHTAN ISTIYORUZ SUPPESIZ AMA PEYGAMBER EFENDIMIZI VESILE KILMAK DOGRUMU
DUA EDERIZ SOYLE DERIZ PEYGABER EFENDIMIZIN YUZU SUYU HURMETUNE KABUL ET
BEN BUNU YAPIYORUM BENCE DOGRU YAPIYORUM BEN AMERIKADA YASIYORUM
VEDE OYLE COK BILGI ALABILECEGIM KIMSE YOK BURDADA DINI SOHBET LERIMIZ OLUYOR ELHAMDULILLAH
DINIMI TURKIYEDIKINDEN DAHA RAHAT YASIYORUM AMA DUN BOYLEBIR KONU GECTI
SIZCE LUTFEN YARDIMCI OLUN BILGISI OLANLAR B)B)B)
peygamberefendimz ve dua
arkadaslar dun bir sohbet konusu gecti sizinde goruslerinizi almak istedim
DUA EDRKEN ALLAHTAN ISTIYORUZ SUPPESIZ AMA PEYGAMBER EFENDIMIZI VESILE KILMAK DOGRUMU
DUA EDERIZ SOYLE DERIZ PEYGABER EFENDIMIZIN YUZU SUYU HURMETUNE KABUL ET
BEN BUNU YAPIYORUM BENCE DOGRU YAPIYORUM BEN AMERIKADA YASIYORUM
VEDE OYLE COK BILGI ALABILECEGIM KIMSE YOK BURDADA DINI SOHBET LERIMIZ OLUYOR ELHAMDULILLAH
DINIMI TURKIYEDIKINDEN DAHA RAHAT YASIYORUM AMA DUN BOYLEBIR KONU GECTI
SIZCE LUTFEN YARDIMCI OLUN BILGISI OLANLAR B)B)B)
RE: peygamberefendimz ve dua
Bence sorun olmaz. Bizler gunahkar kullariyiz. Peygamber efendimizi onder kilmak dualarda bence gunah degildir bizler gunahkariz peygamber efendimiz gibi gunahsiz birini onder kilmak kotu degildir bence, yinede tam iyi bilen bi kardesimiz varsa bize anlatirsa memnun oluruz bende merak ettim simdi.
Dualarda bulusmak uzere, hayirli gunler.
Bence sorun olmaz. Bizler gunahkar kullariyiz. Peygamber efendimizi onder kilmak dualarda bence gunah degildir bizler gunahkariz peygamber efendimiz gibi gunahsiz birini onder kilmak kotu degildir bence, yinede tam iyi bilen bi kardesimiz varsa bize anlatirsa memnun oluruz bende merak ettim simdi.
Dualarda bulusmak uzere, hayirli gunler.
RE: 600.000=6 NASIHAT
amin kardesim Allah c.c cümlemizden razi olsun
emine364 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN
HAYIRLI GÜNLER
amin kardesim Allah c.c cümlemizden razi olsun
RE: Özel Dualar
selamun aleyküm..Rabbimiz cc. cümlemizden razı olsun inş..sıkıntı anında okunacak dualar diye forum da açmıştık... Faydalı olur inşaAllah.. linki aşağıda..Rabbim sıkıntınızın dermanını versin inş...Allah'a emanet olun...Hayırlı günler size de...
http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?rowstart=20&forum_id=27&thread_id=18752#post_184012
emine364 yazdı:
EMEĞİNE SAĞLIK
ÖZELLİKLE SIKINTIDA OKUNACAK DUA VARYA BUGÜNLERDE O DUAYA ÇOK İHTİYACIM VAR ALLAH RAZI OLSUN
HAYIRLI GÜNLER
selamun aleyküm..Rabbimiz cc. cümlemizden razı olsun inş..sıkıntı anında okunacak dualar diye forum da açmıştık... Faydalı olur inşaAllah.. linki aşağıda..Rabbim sıkıntınızın dermanını versin inş...Allah'a emanet olun...Hayırlı günler size de...
http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?rowstart=20&forum_id=27&thread_id=18752#post_184012
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selamün aleyküm rabia kardeşim, Allahr azı olsun bu güzel duaları paylaştığın için.. dua arşivimize ekledik..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. emeğine sağlık. Allah zülcelal razı olsun. selametle
selamün aleyküm rabia kardeşim, Allahr azı olsun bu güzel duaları paylaştığın için.. dua arşivimize ekledik..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. emeğine sağlık. Allah zülcelal razı olsun. selametle
ferit yazdı:
B)selamün aleyküm emeğinize sağlık...çok faydalı bilgiler...Rabbim dilimizden düşürmesin...Sizden de razı olsun İnşAAllah...selametle kalın...Rahman'a emanet olun...B)
B)B)..ve aleyküm selam..Faydalı olur inşaAllah...aminn..Rabbim dilimizden düşürmesin inş..Sizden de razı olsun inş...Rabbime c.c. emanet olun..dua ile inş..B)B)
aliye_aliye yazdı:
ve aleyküm selam Aliye kardeşim...Rabbim c.c. senden de her daim hoşnut ve razı olsun güzel bacım;) Sağolasın...Rabbim
dualarımızı kabul eylesin inş..Selametle ve huzurla kal inşaAllah...A.e.o.
dualarımızı kabul eylesin inş..Selametle ve huzurla kal inşaAllah...A.e.o.
AMIN CÜMLEMIZDEN KARDESIM
neslihantuncel yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ EMEĞİNE SAĞLIK....
AMIN CÜMLEMIZDEN KARDESIM
allah razı olsun emegine saglık
ekledim hakkını helal etB)B)B)
allah razı olsun emegine saglık
ekledim hakkını helal etB)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47986-peygamber-dualari · 22.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.