gelecek hafta cuma gecesı yapabılırız eger katılmak ısteyen olursa lıste hazırlayalım ve duamızı yaparız ınsaallah hayırlısı olur :G:T
Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua
150.677 görüntülenme · 1.493 yanıt
Sıtede dolasırken cogu kardesımızın ya nısanlısı ve sozlusunden sevdıgınden ayrılıp acı cektıgı kavusmak ıcın dualar ettıgı dua ıstedıgı gozume carptı ve dusundum dedımkı madem ki herkez aynı dertten müzdarip ve aynı acıları yasadıgımız ıcın bırbırımızı cok ıyı anlayabılıyoruz hayırlı cuma gecesı bır lıste yapalım bır saat belırleyelım ve butun herkez lıstede ısmı olan arkadaslar ıcın dua etsın 1 yasın okuyalım oncesınde hacet namazı kılalım esma okuyalım dusunsenıuze onca el aynı sey ıcın allaha el acmıs yalvarıyor aynı saatte ve hayırlı bır gecede fıkrıme katılmak ısteyen varsa bır lıste olusturalım 1 saat belırleyelım ve o aksam hepımız o lıstedekı arkadaslar ıcın tek tek dua edelım oncesınde 2rekat hacet namazı 1 yasın ve esma okuyup
gelecek hafta cuma gecesı yapabılırız eger katılmak ısteyen olursa lıste hazırlayalım ve duamızı yaparız ınsaallah hayırlısı olur :G:T
ınsaallah ozlem kardes katılanlar olursa bır lıste yapıp bır zaman ve bır saat belırleyıp o saatte hepımız oncesınde hacet namazı kılıp 1 yasın okuyup esmaül husna okuyup tek tek tum arkadasların ısımlerını ve nıyetlerını sayıp dualarının kabulu ıcın hepımız el acacagız yaradana bırımızın kabul olmazsa elbet bırımızın kabul olur mumın kardesım kardesıne yaptıgı dua makbuldur hepımız aynı nıyetlerle allaha el actıgımzda dualarımız daha guclu olacaktır ınsaallah hayırlısıyla lıstemızı yapıcam katılmak ısteyenler ben varım derse ben bır lıste yapacagım ınsaallah
bende katılmak ıstıyorum hayırlısıyla sevdıgım ınsanla hayırlısıyla en kısa surede kavusmak ıstıyorum 9 ay gecmesıne ragmen sevgım gun gectıkce dahada fazlalastı hıcbır gelısme yoq suan bızım bırlıkte olmamız gercekten ımkansız ama yuce rabbım katılda hıcbırsey ımkansız deıldır rabbım ol senın olalım inş
Selamun aleyküm.Arkadaşlar benim sizler gibi bir sorunum yok ama.Bende sizler için dua ederim.Ancak.Allah hepinize hayırlı eşler,hayırlı işler,hayırlı rızk kapıları açsın inşallah.Hepinize ayrı ayrı dua edecem.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.
amin inşallah.Duaya bende katılmak istiyorum.Sevdiğim insan kalbimdeki gönlümde insan hatasını anlasın bianönce hayırlısıyla yeniden kavuşalım mutlu huzurlu evlilik yapalım inşallah.amin
Allah razı olsun kardeşim güzel düşünmüşsün .Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin
Allah razı olsun kardeşim güzel düşünmüşsün .Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin
BENDE katılmak istyorum bizimki o kadar imkansız bi aşk ki... beş yıldır bekliyorum. zaman herşeyin ilacıdır derler eme geçen zaman benm ilacım olmadı. belki benm duam kabul olmuyodur cemaat olursak sizin hürmetinize duarımz kabul olur belki...
Kardeşlerimin hepinizin mübarek cuması kabul olsun. Ben de katılmak istiyorum. Benim durumumu biliyorsunuz. Eşimle boşanmak üzereyim ama henüz mahkeme açılmadı umarım hepimizin birlikte kılacağı namaz ve dua kabul olur da muradımız gerçekleşir.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47774-gonul-derdi-cekip-kavusmak-isteyipte-kavusamayanlar-icin-hep-birlikte-namaz-ve-dua · 17.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.