Hala kullanıyormusunuz bakın o zaman
15.771 görüntülenme · 142 yanıt
kalemgenç, post: 901195, member: 87927benim bildiğim o marka japon. onlarında yahudilerle pek ilgisi yok. oyüzden sordum.Allah razı olsun siz kapsamlı bir şekilde yazmışsınız.
rabbimize emanetsiniz inşalah
selam ve dua ile
<<B)>>
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
kalemgenç, post: 901195, member: 87927benim bildiğim o marka japon. onlarında yahudilerle pek ilgisi yok. oyüzden sordum.Allah razı olsun siz kapsamlı bir şekilde yazmışsınız.
sahibi / yöneticisi: Michael Schulhof (yahudi)
Sony Pictures
sahibi / yöneticisi : Alan J. Levine (yahudi)
Selamün Aleyküm..
Bana gelen mailden yola çıkarak birtakım markaları ben ekledim.. Sony'nin üretim yeri v.s Japonya'dır.. Fakat sahipleri, Japonya'da yaşayan Yahudilerdir ve diğer ülkelerdeki Sony distribütörlüğü yapan kişiler de Yahudi'dir. Üretiminde Japon teknolojisinden faydalanılıyor sadece.. Yine de şüpheleriniz var ise araştırabilirsiniz inşallah.
Selam ve Dua ile..
aliye_aliye, post: 901210, member: 93299Sony Corporation
sahibi / yöneticisi: Michael Schulhof (yahudi)
Sony Pictures
sahibi / yöneticisi : Alan J. Levine (yahudi)
Selamün Aleyküm..
Bana gelen mailden yola çıkarak birtakım markaları ben ekledim.. Sony'nin üretim yeri v.s Japonya'dır.. Fakat sahipleri, Japonya'da yaşayan Yahudilerdir ve diğer ülkelerdeki Sony distribütörlüğü yapan kişiler de Yahudi'dir. Üretiminde Japon teknolojisinden faydalanılıyor sadece.. Yine de şüpheleriniz var ise araştırabilirsiniz inşallah.
Selam ve Dua ile..
<<B)>>
ruyet, post: 902435, member: 16903Malesef kardeşim malesef .Allah hepizi afetsin .
İnşallah bundan sonra duyarlı olalım BU ÜRÜNLERİ ALMAYALIM DUA EDELİM zaten çaresiizce izleyip dua etmekten göz yaşı dökmekten başka bir şey elimizden gelmiyor
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
★ Kıdemli Üye
- Ödül
- 16
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 298 mesaj
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
kalemgenç, post: 902874, member: 10315aliye aliye kardeşim verdiğiniz bilgi için çok sağolun.Rabbim affetsin dolaylı yollardan kardeşlerimize zarar vermişiz. sizler eğer müslüman şirketleri biliyorsanız yazarmısınız? okadar bu konuda bilgisiziz ki.....
Ben teşekkür ederim.. İnşallah ben de bilgilendikçe, acizane paylaşmaya çalışacağım bu başlık altında.. Müslümanlara ait firmalar ne yazık ki ismen bile pek aşina olamadığımız, duyamadığımız firmalar.. Bunların içinde elbette ki muvaffak olabilen bazı firmalar var.. Dünya pazarının Siyonistlerin elinde olması, Müslümanları bir çembere hapsetmekte.. Elbette ki bu bahane olamaz Müslümanlar için, olmamalı da.. Yahudilerin, dünyanın birçok ülkesinde ekonomide belirleyici bir misyon üstlenmesi, söz sahibi olması sebebiyle, boykot edilseler dahi alınan malların vergileri üzerinden kendilerine şeytani düzenleri ve teşkilatlanmaları sebebiyle dolaylı katkıyı yine sağlamaktalar.. Ama bizler çok iyi biliyoruz ki, dünya genelinde sayıca az olmalarına rağmen, onları bu denli yoldan çıkaran şey, madde ve para.. Bu konuda güçlü olmaları onları cesaretlendirmekte.. Onlara vurulacak olan ekonomik bir darbe (boykot, ambargo v.s) onların çökmesinde büyük rol oynayacaktır inşallah.. Ama bu tavrın kalıcı olması önemli.. Daha önce de bir yorumumda belirttiğim gibi boykot kalıcı olursa bundan sonuç alınabilir.. Şimdi olaylar sıcakken yapılan boykot, yarın olaylar unutulunca sona ererse, başladığımız yere gelmiş oluruz.. Burada şüphesiz ki devamlı bir tavır çok önemli..
Müslümanlara ait olarak bilinen firmalar : Ülker, Aytaç ve bazı yerel reklamlar vasıtası ile isimlerini duyurmuş küçük çaplı firmalar.. Yine alışveriş merkezinde bildiğim kadarıyla BİM ve MEVSİM marketler zinciri de, Müslümanların.. Alışverişler buradan yapılabilir inşallah..
Acizane katkılarım devam edecek bu konuya inşallah.. Hayırlara vesile olmak duası ile..
Rabbimize emanet olunuz.
Türk mallarından da alınabilecek bir çok marka var o halde, kolayımıza gelene değil bir kere de Allah c.c rızası için dikkat ederek davranalım inşaAllah...
(Kendimedir evvel bu kelamlar)
Vesselam veddua...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Bunların elini atmadığı bi sektör varmı acaba
al_muallim, post: 905214, member: 93698Allah razı olsun kardeşlerim çok kıymetli paylaşımlarda bulunmuşsunuz...
Bunların elini atmadığı bi sektör varmı acaba
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
Rabbim yahudilere isabet edecek azabını bekliyoruz...
Kahru perişan eyle onları...
"Musa dedi: "Ey Rabbimiz! Sen Firavun'a ve adamlarına şu dünya hayatında göz kamaştırıcı zenginlik ve bol bol servet verdin. Ey Rabbimiz! Senin yolundan saptırsınlar diye mi? Ey Rabbimiz! Onların mallarını sil süpür ve kalblerine sıkıntı düşür. Çünkü onlar o acıklı azabı görmedikçe iman etmeyecekler." (YUNUS SÜRESİ 88. AYETİ KERİME MEALİ)
bugun bulundugum ilçedeki marketlere gittim
gitmez olaydım sinirden öldüm
yine zehir içecek(coco cola fanta ) ellerinde geziyorlar Allahım okadar kampanyalar kadar boykotlar anlamıyorlar yine alıyrlar yine alıyorlar Allahım sen onları bildiğin gibi yap emi:(
Birebir uyaramasamda yanlarından geçerken sesimin tonunu yükselterek hayatta almam israile bmba parası veremem diyorum
Anlasa be müslüman sen paranı gazzeye yağan bmbalara veriyorsun...
ama nerde üzerine tuaf tuaf bakıylar :(
boykot, boykot, boykot..
aslında sadece savaş zamanı değil sadece zulum zamanı değil sürekli olması gereken bir şuur'un eseri boykot..
yıllardır. özellikle islami kesimde "israil mallarına boykot" çabası vardır.. yazarlarımız çizerlerimiz hep bu konuyu işler köşelerinde..ta ki israil malları alınmasın,satılmasın, ve bir nebze olsun israil maddi zarara uğrasın.. yahu en azından bizden kazanmasın.. gerçekten çok güzel takdire şayan bir düşünce..
haddim olmayarak bu boykata yeni bir anlayış/açılım getirmek istiyorum..
dikkat ettimde bizim islami tv.kanalları ne kadarda çok reklamını yapıyorlar israil mallarının..
filistinde soykırım haberinin ardından, cocacola reklamı
filistinde insanlık dramı görüntüleri.. ardından, danone reklamı..
diyorum ki artık şu tv kanallarımızda bu boykota katılsa... ve en azından israil mallarının reklamını yapmasalar.. nasıl olur..
her şeyi hiçbir şeye gücü yetmeyen benim saf müslüman halktan beklemesinler değil mi..
tamam ben israil mallarını almayayım fakat, müslüman televizyoncu! sende yahudinin mallarının reklamını yapma..
Çevirdim yüzümü...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47638-hala-kullaniyormusunuz-bakin-o-zaman · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.