kabeden ceza getiren dua seyh muhammed el muhsini

3.745 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

aminnnn aminnn aminnnnn ALLAH affetsin bizleri.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Sağol aylincim sağol:(allaha emanet ol
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Selam Nevin Ablacım..
Kalbi aminler inşallah.. O mübarek beldede, Allah c.c'nin dokunulmaz kıldığı, tazime ve hürmete şayan eylediği o mukaddes topraklarda; dünyadaki zulmün, küfür karanlığının sona ermesi için edilen duaya, Suud yönetimi tarafından ''uşakça'' bir tepki konulması, o bölgenin dini ve İslam tarihi açısından önemini tefekkür ettikçe, bana ''nerden nereye?'' dedirttiriyor.Bir zamanlar adaletin, sulhun, saadetin, aydınlığın yurdu olan Harem,
''kimlerin yurdu olmuş?'' diyorum.. Kimlerin sözü geçiyor artık oralarda? Bir zamanlar Efendimiz (s.a.v)'in yaşadığı ve bizzat yönettiği beldelerde?
Orada, asr-ı saadette yaşananlardan, burunlarının diplerindeki Uhud Şehitliğinden hiç mi
ibret almazlar? Nebiler Serverinin (s.a.v) ravzasının mekanında bu cürümü işlemekten hiç mi haya etmezler? Kimlere hizmet etmektedir başındaki yönetim? El cevap : Dünya müstekbirlerine ve tağutlarına..
Saadet Asrını bir kez daha arıyorum..Can-ı gönülden arıyorum, anıyorum..
Allah c.c bizleri Hakkı hak olarak görenlerden kılsın; hakka karşı kulağı gibi vicdanları da sağır olanlardan eylemesin..
Akıbetinden bihaber olduğumuz bu yürekli imamın da duasına tüm kalbimle Amin diyorum..Dualar inşallah icabet bulsun, Mucib c.c'den..
Allah c.c razı olsun ablam.. Selam ve Dua ile..B)
Nevin_1982

Nevin_1982

ve aleyna aleykum selam kardeşim aliyeciğim çok teşekkürler yazdıkların için.Ne denilebilir bu sessiz duruşa bilinmez.Şu muharrem ayı günlerinde başlaması gazzeye saldırının suskunları düşününce aklımıza ömer ibni vakkaslar geliyor.o Bütün gece ağlamıştı namaz kılmıştı ama yinede yezidin ordusuna komutan olmuştu valilik makamı için..lakin 40 gün içersinde yanlış hatırlamıyorsam vefat etmişti..Ateşi bol olsun o ve onun gibilerin.Şimdikilerinde alnı secdeye değiyor İşte çıkar kavgaları yokmu...Elbet ölecekler ve hesap verecekler..Allahım bu bir başlangıçtır inşallah israilin yok olması adına..

Allaha emanet olB)
Nevin_1982

Nevin_1982

du auaya amin deyin
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

Amin nevin abla amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
HANDE_MANKEN

HANDE_MANKEN

Üye · 12 mesaj

ya ödev bulamiom:a13:
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

Nevin abla seninle tanışmak istiyorum ben çiğdem yazıların verdiğin cevaplar çok hoşuma gidiyor bilgilerini paylaşmak isterim iyi akşamlar allaha emanet ol
Nevin_1982

Nevin_1982

ÖMEREFE, post: 895870, member: 82588Nevin abla seninle tanışmak istiyorum ben çiğdem yazıların verdiğin cevaplar çok hoşuma gidiyor bilgilerini paylaşmak isterim iyi akşamlar allaha emanet ol

sağol çiğdemcim olabilir tabii kardeşim bende nevin:).Öyle abartılcak biri değilim.bende netten öğrendim birçok şeyleri.önmuhasebeciyim.sakarya merkezde oturuyorum.bende seni yaradana emanet ediyorum selametleB)
Nevin_1982

Nevin_1982

selamun selam
ÖMEREFE

ÖMEREFE

Aktif Üye · 99 mesaj

..............................
Nevin_1982

Nevin_1982

tamam çiğdem kardeşim ekledim.allaha emanet olunuz
osman gazi

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj

aliye_aliye, post: 895496, member: 78579
Selamün Selam Nevin Ablacım..
Kalbi aminler inşallah.. O mübarek beldede, Allah c.c'nin dokunulmaz kıldığı, tazime ve hürmete şayan eylediği o mukaddes topraklarda; dünyadaki zulmün, küfür karanlığının sona ermesi için edilen duaya, Suud yönetimi tarafından ''uşakça'' bir tepki konulması, o bölgenin dini ve İslam tarihi açısından önemini tefekkür ettikçe, bana ''nerden nereye?'' dedirttiriyor.Bir zamanlar adaletin, sulhun, saadetin, aydınlığın yurdu olan Harem,
''kimlerin yurdu olmuş?'' diyorum.. Kimlerin sözü geçiyor artık oralarda? Bir zamanlar Efendimiz (s.a.v)'in yaşadığı ve bizzat yönettiği beldelerde?
Orada, asr-ı saadette yaşananlardan, burunlarının diplerindeki Uhud Şehitliğinden hiç mi
ibret almazlar? Nebiler Serverinin (s.a.v) ravzasının mekanında bu cürümü işlemekten hiç mi haya etmezler? Kimlere hizmet etmektedir başındaki yönetim? El cevap : Dünya müstekbirlerine ve tağutlarına..
Saadet Asrını bir kez daha arıyorum..Can-ı gönülden arıyorum, anıyorum..
Allah c.c bizleri Hakkı hak olarak görenlerden kılsın; hakka karşı kulağı gibi vicdanları da sağır olanlardan eylemesin..
Akıbetinden bihaber olduğumuz bu yürekli imamın da duasına tüm kalbimle Amin diyorum..Dualar inşallah icabet bulsun, Mucib c.c'den..
Allah c.c razı olsun ablam.. Selam ve Dua ile..B)

Nevin ve Aliye den ALLAHCC RAZI OLSUN...
Nevin_1982

Nevin_1982

rabbim tüm ümmeti muhammedden razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.