tanışma

938 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
dolphin77

dolphin77

Yeni Üye · 2 mesaj

selamün aleykum arkadaslar aranıza yenı katıldım allahın izniyle güzel seyler paylaşalım hep birliktee
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

aleykum selam kardeşim..hoşgeldiniz..rabbim yolunuz acık etsin..umarım faydalı olur(sun)uz.
rabbimin rızasında sabit olan işler ile meşgul oluruz inşa-ALLAH..selam ve dua ile..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
dolphin77

dolphin77

Yeni Üye · 2 mesaj

tsklr ediyorum inşa-allah
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Hoşgeldin kardeşim.
Senin hakkında hayırlı olur inşa-ALLAH:a12:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah selam ve dua ile selametle kalınız.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
zarife_76

zarife_76

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

Aleykum selam
imported_eli__f

imported_eli__f

Üye · 16 mesaj

Aramıza hoşgeldiniz hayırlara vesile olursunuz inşALLAH

ALLAH'a emanet olunuz
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

dolphin77selamün aleykum arkadaslar aranıza yenı katıldım allahın izniyle güzel seyler paylaşalım hep birliktee

Vealeykümselam kardeşim. Üyeliğiliniz hayırlı ve daimi olur inş...
nurolavci

nurolavci

Yeni Üye · 0 mesaj

es- selsmun aleyküm verahmetullahi kardesler size bırseyler anlatayım ki bakıs acılarımız duzelsin..!
hitleri cıldırtan millet kımdır biliyormusunuz ? ... tabiiki üstünlük iddaaeden YAHUDİLERDİR . ONLARA GORE en üstün insanlar israil ogulları imis ..!!! bu kavim butun irklardan üstün yaratılmıs ve diger milletler onlara usak (onların kölesi=imis bu zihniyet tabiiki alman diktatorunü HİTLERİ DELİYE CEVİRMİS .ALMANLARDA AYNI İDDA ÜZERİNDE alman ırkının üstün bir irk oldugu konusunda kendilerini kaptırmıslar hatta italyan dıktatoru mişolini akıl hocalıgı nı yapıyordu dünyada ilkkez insan harasının acılması bu düsüncenin ürünüdur .
Baska milletlerin ustülugunu kabullenemeyen hıtlerin almanyasında yahüdiler toplatıldı bunlar kıtleler halınde imha edildiler . yakıldılar özel yahudi yakma yerleri bugun bile müzeye dönusturuldu yahudiler imha edildi hatta sabun yapıldıgını soyleyenler var bu yahudilerin birkısmını osmanlı aldı ve gelmelerine imkan verdi bugun turkiyede yasayan yahudiler iste bunların torunları dır.
peki almanlar ın üstünlük sevdalarına gelince hitler kafası kendi mılletını savaslara soktu milyonlarca insanın bir hiç ugruna olmesine sebep oldu bukonu ile ilgili daha detaylı bilgi kaynagı harun yahya besgesellerine muraacat .
Y ahudiler yeryuzunde allah tarafın dan LANETLENEN bır kavimdir . onlara bırcok peygamber geldi fakat onlar iteat etmediler resulları bıle oldurduler bunlar adı bır mıllet öz yurtlarında kacma sebebıde 2 sınıf kole olmalarıdır musa as mısırdan kacırmıstır ama ona da iteat etmediler putpeles öküze tapıyorlardı onlara allah cc bırcok nımetler ve peygamberler verdi ancak yola gelmediler bundan dolayı lanetlenmis bir kavım olarak tek kavim bunlardır . süpesiz allah cc eniyi bilendir ..
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

aleyküm selam aramıza hoş geldin kardeş
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.