'ın, emaneti savsaklayan herkesten kısas almasıdır! Umarız bizim aleyhimize olmazsınız! ALLAH aşkına, bari aleyhimize olmayın!

1.615 görüntülenme · 12 yanıt
'ın, emaneti savsaklayan herkesten kısas almasıdır! Umarız bizim aleyhimize olmazsınız! ALLAH aşkına, bari aleyhimize olmayın!

GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 716 mesaj
GEVHERselamünaleyküm...
Ne acı ki , kendi vatanını işgal kuvvetlere karşı müdafaa etmek isteyen kardeşlerimiz , işgal kuvvetleri tarafından terörist olarak adlandırılıyorlar; haklı kavgalarında haksız duruma düşürülmeye çalışılıyorlar.
İlahi Adalet asla yanılmaz...
Kardeşlerimiz mutlaka Rabbimizin vaadettiği kurtuluşa ulaşacaklardır.
Allah C.C ' e emanet olun.
nur_u secde[sıze=4]tepkimiz sadece dualarla sınırlı kalmasın.başta cumhurbaşkanlığı olmak üzere devletin önemli kademelerine mail atalım.[/sıze]
[sıze=4]israil ile olan tüm antlaşmalar iptal edilsin.israil ürünleri ülkemize sokulmasın..[/sıze]
[sıze=4]tepkiler için:[/sıze]
[sıze=4][emaıl="cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr"]cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr[/emaıl] [/sıze]
[sıze=4][emaıl="bimer@basbakanlik.gov.tr"]bimer@basbakanlik.gov.tr[/emaıl] [/sıze]
[sıze=4][emaıl="inshkkom@tbmm.gov.tr"]inshkkom@tbmm.gov.tr[/emaıl][/sıze]
[sıze=4][ı][sıze=3]ben attım kardeşelrim sizde atın hemen..[/sıze][/ı][/sıze][sıze=4]
[/sıze]
osman gaziyahudi başkonsolos defedilsin...incirlik terör üssü kapatılsın...konya semalarında yahudi uçaklarına tatbikat yasaklansın...mücahid mehmetcik gazzeye...ya allah bismillah allahuekber....
mervenur16, post: 891995, member: 75078Evet ama nasıl?
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye, post: 894626, member: 90790Amin inşallah kardeşim..
Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Şehit Şeyh Ahmet Yasin aramızda değil, hayatta iken böyle sitem etmişti ümmetin gamsızlığını..
O gitti, hala aynıyız, bunca yitirilen Yasin'lere rağmen..
Rabbimiz c.c bizleri uyandırsın bir an önce..
Selam ve Dua ile..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47438-sana-sikayet-ediyorum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.