Filistin İçin Haydi Mitinge!

2.849 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Filistin için destek mitingleri düzenleniyor. Tüm Türkiye Haydi Mitinglere...

ADAPAZARI : 3 Ocak Cumartesi Kent Meydanı Saat: 13:00
ANKARA : 3 Ocak cumartesi Sıhhıye Meydanı Saat: 13:00 (Saat: 12:00 de Kocatepe Camisinde gıyabi cenaze namazı kılınacak)
İSTANBUL : 4 Ocak Çağlayan Meydanı Saat 12:00
DİYARBAKIR : 4 Ocak Pazar İstasyon Meydanı saat 12.30

Filistine desteklerimizi esirgemeyelim..
Haydi Mitinge..
Guo1903

Guo1903

Filistin bizi sordu ''Geleceğiz'' dedim...
Ya siz??
Guo1903

Guo1903

Siz hangisine katılıyorsunuz?
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Umurumuzda değilmiş gibi davranmayalım..Hatta gidemeyen yerine birini göndersin...
Guo1903

Guo1903

Guo1903

Guo1903

Hasıl ı KelamUmurumuzda değilmiş gibi davranmayalım..Hatta gidemeyen yerine birini göndersin...

Umrunda olmayan çok kişi var galiba:( Ama sayımız az da olsa onların yanındayız..Acıları acılarımız oldu.. Onların kurtuluşu ümmetin kurtuluşudur..
Filistin halkı olmasa belki siyonistler çoktan kapımıza dayanmıştı..
Allah sizden emekleriniz ve katkılarınız için razı olsun..
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Guo1903Umrunda olmayan çok kişi var galiba:( Ama sayımız az da olsa onların yanındayız..Acıları acılarımız oldu.. Onların kurtuluşu ümmetin kurtuluşudur..
Filistin halkı olmasa belki siyonistler çoktan kapımıza dayanmıştı..
Allah sizden emekleriniz ve katkılarınız için razı olsun..

Allah celle celalüh sizden,bu zulmü kabullenmeyen elinden geleni yapmak için didinen tüm kardeşlerimizden razı olsun inşaAllah...
2003 yılında israildeki zulme karşı çıkmak adına herşeyini bırakıp,Filistinli bir ailenin evini yıkmak isteyenlere karşı koyarken,israil buldozerinin altında kalmış bir ingiliz kızı okumuştum.
İş insan olmakta...bu zulme kayıtsız kalan,umursamayan insanmıdır ki?
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Ankaradaki miting Sıhhıye Abdi ipekçi parkında saat 13.00 de yapılacak...
_-_DEVRİM_-_

_-_DEVRİM_-_

Kıdemli Üye · 128 mesaj

bende gelmeyi çok ama çok istiyorm ama ne yazk ki gelemicm ama inş dualarmla yanınızda olacağım
Guo1903

Guo1903

Hasıl ı KelamAllah celle celalüh sizden,bu zulmü kabullenmeyen elinden geleni yapmak için didinen tüm kardeşlerimizden razı olsun inşaAllah...
2003 yılında israildeki zulme karşı çıkmak adına herşeyini bırakıp,Filistinli bir ailenin evini yıkmak isteyenlere karşı koyarken,israil buldozerinin altında kalmış bir ingiliz kızı okumuştum.
İş insan olmakta...bu zulme kayıtsız kalan,umursamayan insanmıdır ki?

Çok haklısınız.. Hamdolsun Rabbime ki bizlere o şuuru verdi.. Allah sizden de razı olsun inşallah..
Guo1903

Guo1903

RavzadakinurunkölesiAnkaradaki miting Sıhhıye Abdi ipekçi parkında saat 13.00 de yapılacak...

Bu şekilde düzelttim bende teşekkür ederim..
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

selamün aleyküm

emin olun ki ogün geldiğinde çok kalabalık bir topluluk olucaktır dualarımız onlar için Rabbim yardımcıları olsun :(
Guo1903

Guo1903

_-_DEVRİM_-_bende gelmeyi çok ama çok istiyorm ama ne yazk ki gelemicm ama inş dualarmla yanınızda olacağım

Hayırlısı inşallah.. Zaten dualarımız onlarla beraber... Selam ve dua ile..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm Rabbimiz yardımcıları olsun kardeşlerimizin
gidenlerin sevabına yazsın buralarda yok miting
dualarımızda olması dileğiyle Rabbimize emanettir kardeşlerimiz..
Guo1903

Guo1903

Rüyam3selamün aleyküm

emin olun ki ogün geldiğinde çok kalabalık bir topluluk olucaktır dualarımız onlar için Rabbim yardımcıları olsun :(

Aleyküm Selam...
İnşallah iyi bir kalabalık olurda bir bakıma gözdağı vermiş oluruz.. Filistini garip kimsesiz sanmasınlar... Allah ordaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun..
Guo1903

Guo1903

-Ammar Bin Yasir-selamun aleyküm Rabbimiz yardımcıları olsun kardeşlerimizin
gidenlerin sevabına yazsın buralarda yok miting
dualarımızda olması dileğiyle Rabbimize emanettir kardeşlerimiz..

Aleyküm Selam..
İnşallah kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.. Allah yardımcıları olsun..
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Selamun aleykum sakaryadada var ama çalışıyorum o gün:(çağlayanada yalnız gidilmez:(çok gitmek istiyorum ama...allah gidenlerden razı olsun.selametle.rabbim yolumuzu şaşırtmasın.hep aynı istikamette olunması ümidiyle.
Guo1903

Guo1903

Nevin_1982Selamun aleykum sakaryadada var ama çalışıyorum o gün:(çağlayanada yalnız gidilmez:(çok gitmek istiyorum ama...allah gidenlerden razı olsun.selametle.rabbim yolumuzu şaşırtmasın.hep aynı istikamette olunması ümidiyle.

Aleyküm Selam..
İnşallah kısmet olurda gidersiniz.. Dualarınıza amin diyorum..Allah yardımcıları olsun.. Gördüğüm kadarıyla ülkemiz öyle bir duruma gelmiş ki buğz etmekten bile aciziz.. İnşallah müslümanım diyen bizler uyanırız da onların da kardeşlerimiz olduğunun farkına varırız...
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

:a33:bu şehirlerde oturan kardeşlerimiz hepimizin yerine gidin ne olur.
çok üzülüyorum
rabbim onların yardımcısı olsun,bizleride affetsin hiçbişey yapamıyoruz kardeşlerimiz için:A
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Adapazarındayım inşaAllah
Selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.