Kalpleri titreten bir öykü
2.560 görüntülenme · 32 yanıt
01azrail, post: 1041931, member: 37970Lafı bır yere cekmeme gerek yokkı bu anlatılan hıkayelerın nereye cekıldıgı ortada lafım kısısel degıldır hasa genel anlamdadır yanı bugünkı mılletımızın basına gelenden ıbaretır lafım yoksa sana lafım yok yanı canı gönülden ınananlara herzaman saygım vardır ama bence mantıgı vıjdanı da ınanırken kullanalım dıyorum bu cok önemlı bır faktör Allahta zaten butür problemlerın önümüze cıkacagını düsünerekten Kuran ı kerımde mantıgımıza sıgana ınanmamızı emretmıstır sıgmayanı sırf böyle bırtakım dıncı etıketı olan sahıslar tarafından anlatılıyor yada yazılyor vede cızılyor dıye degıldır
kardesim bazı konularda haklısın ama bunu buradaki değerli insanlara laf çarpar gibi söylemen yanlıs. Biliyorum masonların islam dini hakkında düşünceleri. Bazı köylerde mason olupta imamlık yapan insanlarda çıkmıştır onlara sözüm yok. Bak ben ailem hoca diyorsun. Ne güzel bir sey. Hocalar ne için vardır insanlara yol göstermek için vardır. Alimler olmasa kuranı kerimi kimse yorumlayamaz. Herkes nefsine göre yorum yapar ozamanda iş çığrından çıkar. Ha gerçekten Allah doslarından bahsediyor nefislerine göre yorum yapmayanlarda samimi olanlardan bahsediyorum diğerleri beni ilgilendirmez onların yanlış yolda olduğunu zaten görüyoruz ki
allah razı olsun emeeğinize sağlık
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Allah razı olsun çok etkilendim tüylerim diken diken oldu.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47106-kalpleri-titreten-bir-oyku · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ALLAH (CC) KALPLERİ MÜHÜRLER Mİ ? Nasihatler 4 cevap
- ÜÇ ŞEY KALPLERİ ÖLDÜRÜR Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- ALLAH (CC) KALPLERİ MÜHÜRLER Mİ ? Dini sohbet 11 cevap
- Kapıları açmak ve kalpleri uyatmak! Kendi Şiirleriniz 1 cevap
- ALLAH (CC) KALPLERİ MÜHÜRLER Mİ ? Dini sohbet 6 cevap
- kalpleri süsleyen ALLAH ım .. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.