ÜMMET YANIYOR
.. üzüntümüz ve acımız büyük..
bir şey yapamıyoruz ellerimiz bağlı dillerimiz bağlı..dizlerimiz bağlı
dünya bir girdap olmuş ..büyük bir hızla dönüyor...dipsiz bir kuyu oluyor!! en karanlık noktasında ben varım en ortasında ve en karanlık... artık uçmuyor kelebeklerim .. uğur böceklerim .kuşlarımın kanadı kırılmış.. indirmiş maskesini dünya.. gerçek yüzünü görüyorum..gerçekten bir hikayeymiş öncesi benim hikayem!! ve dönüyor etrafımda kapkaranlık ...zifiri karanlık .. bakıyorum bende karanlığım...
en yalancı en vefasız...benim en riyakar.. en günahkar.......
hayvanlar insanlardan kaçıyor... ağaçlar küşmüş meyve vermiyor...güneş bile doğmuyor artık...
dünya üzerindeki bu çirkinlikleri taşıyamıyor artık bu kadar günahı .....
karanlık bir girdabın en karanlık yerinde en ortasındayım.. çığlık sesleri geliyor .. bebek sesleri ağıtlar geliyor .. ben duymak istemiyorum .. kapatıyorum kulaklarımı ....
bu sefer gözlerimin önüne geliyor mavi emzikli bir bebek kurşunlanmış .. kollar bacaklar .. parçalanmış cesetler düşüyor önüme.. görmek istemiyorum kapatıyorum gözlerimi ..
çöküyorum dizlerimim üzerine olduğum yere ellerim baglı
göz yaşlarım bile küsmüş bana akmıyor artık .. ah !! kalbim.. sanki bir mengenenin arasında sıkışmış....
neden haykıramıyorum ben...başımı kaldırıp yerden, açıp kollarımı
Durun !!!kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak!
Haykırsam, kollarımı makas gibi açarak:
durun !!ne olur durun !!! artık yalvarırım durun!!! artık ALLAH aşkınıza durun !!!!...
Durun, durun, bir dünya iniyor tepemizden,
Çatırtılar geliyor karanlık kubbemizden
durun!!!! durun !!!!!durdurun !!! bu gaflet içindeki gidişinizi bozun sessizliginizi bu zülümleri ne olur artık dursun!!!
ya rabbim sen yardım et sen yetiş imdadımıza
aminenur