esselamun aleykum kardeşlerim.bendeniz abdullah faruk.ben bayağı şişman olan bir kardeşinizim.bana yardımınız olacak bildikleriniz varsa yardımcı olmanızı temenni ediyorum.ben bilinen tüm yolları denedim.ama bir türlü sonuca erişemiyorum.fazlasıyla verdiklerimi geri alıyorum.şimdiden cümlenizden allah razı olsun.
zayıflama hakkında
765 görüntülenme · 2 yanıt
Kardeşim inşallah zayıflarsın ama bu forumu keşke bize 5 dakıkanızı ayırırmısınız formuna yazsaydı sana yardımcı olacak birsürü kişi olurdu selametle kal..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
kardeşim eğer coook aşırı kiloluysan bir doktora git düzenli birşekilde kilo veririsin herkezin uyguladığı tavsiler sana ters bir tepki verebilir sana zarar verebilir bende tavsiyeler üzerine bir şey denemek istedim ama sonra düşündümki her insanın bünyesi farklı bu nedenle başkasına yarayan bana yaramayabilir. mevlam acil şifa versin sana tek tavsiyen ekmek ve unlu mamülleri az yemeğe calış ve cok su iç cok cok sebza ve meyve ye ağır yemekleri yememeye calış nefsine hakim olmayı dene. herşeyden az az ye işallah istediğine kavuşursun ayrıca bu konuyu sağlık bölümünde acsaydınız arkadaşalar daha da yardımcı olabilirlerdi.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46898-zayiflama-hakkinda · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.