arkadaşlar gece rüyamda ben ve tanımadığım bi kaç kişi arabda ilerlerken teröristler durduruo arabayı ve yanımda tanımadığım dediğim insanları vuruyo acayip korkuodum başımı falan eğiyodum bana gelmesin diye tam o sırada beni yanlarına alıyolar bi eve götürüyolar ama korkuyorum nasıl ağlıyorum bişey yapamıyorum böyle ilginç bir rüyaydı paylaşmak istedim sizlerle hayırdır dicem ama bunun neresi hayır bilmiyorum :)
ilginç rüya....
715 görüntülenme · 2 yanıt
Hayırdır inşaAllah.Kurtlar vadisini falan mı izledin yada Tek Türkiye yi :)
Rüyaları böyle anlatmanın iyi olmadığını duymuştum.Yanlış bir yorum getirilirse sakıncalı olabilirmiş.Neyse hayırdır inşaAllah..Selametle kal...
Rüyaları böyle anlatmanın iyi olmadığını duymuştum.Yanlış bir yorum getirilirse sakıncalı olabilirmiş.Neyse hayırdır inşaAllah..Selametle kal...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46862-ilginc-ruya · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ilginç iLGiNç iLgiNç...!!! Kıssadan Hisse 21 cevap
- Bu nasıl bir rüya bir türlü rüya tabirlerinde bulamadım bi bakarmısınız Dini sohbet 2 cevap
- Çok İlginç Bir Rüya Gördüm Dini Hikayeler 12 cevap
- Irak'ta Şehadet Şerbetini İçen Şehit Arif Gülerin Annesinin Görmüş Olduğu İlginç Rüya Dini Hikayeler 1 cevap
- Namazla ilgili ibretlik rüya Sırlar Dünyası 16 cevap
- Uyaran Rüya... Dini Hikayeler 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.