affet allahım

2.198 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar bu siteyi tesadifen buldum ilk günüm ama çok memnunum ve huzurluyum şuan hissediyorumki bu site hayatımın değişmesine sebep olacak yada şöyle söyleyeyim hidayete ermeme vesile olacak allah hepimizden razı olsun rabbimizn affı ve merhametinin sonsuz olduğunu bildiğim için bunları söylüyorum ben rabbimize layık bir kul olamadım bugüne kadar inşallah bundan sonra ona layık olurum allahım beni affet amin
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm güzel kardeşim hoş geldiniz...
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Hosgeldin aramiza guzel kardesim,hosgeldin. Gelisin hepimize ve sana hayirli olur insallah,Amin.
bm-7884

bm-7884

Kıdemli Üye · 225 mesaj

aramıza hoşgeldin üyeliğin hayırlı ve daim olur inşallah kardeşim..
mahseri

mahseri

Aktif Üye · 69 mesaj

Aleykum selam kardeşim hoşgelmişsn ve iyiki gelmişsn hiçbirşey için geç değildir kardeş önemli olan doğruyu buldktan sonraki haldir.rabbim hepimizi hidayette emin kılsın.hayırlı olsn dua ile....:)
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

aleykümselam kardeşim..amin.. hoşgeldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun..
inşaallah güzel mesajlar paylaşırız bu sitede...Rabbim hepimizin hakında hayırlı olanı versin...amin...

selametle kalın...
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

güzel sözleriniz için allah hepinizden razı olsun
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Hoşgeldiniz kardeşim, Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşallah,
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, Aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane Kedi bir araya gelse, bir tane Aslan etmez.
mahseri

mahseri

Aktif Üye · 69 mesaj

ecmainnn:)
ecriteala

ecriteala

Aktif Üye · 64 mesaj

hoş geldin bacım bu site doğru yolu bulmana vesile olur inşlh...
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun
selametle.........
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

ve aleykümselam kardeşimiz...

Foruma hoşgeldiniz.
Güzel ve faydalı paylaşımlarda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İslamiyet öyle güzel bir din ki , bencilliği kabul etmiyor, ''Kurtuluşa hep birlikte ulaşın '' diyor.
Ne güzel ki siz de artık bizimlesiniz. Hep birlikte Rabbimizin rızasını kazanmak ve kurtulaşa ulaşmak için çalışacağız.

ve asla unutmayın ki :

Ancak kim işlediği zulümden sonra tevbe eder ve davranışlarını düzeltirse, şüphesiz ALLAH onun tevbesini kabul eder. Muhakkak ALLAH, bağışlayandır, esirgeyendir.
(MAİDE SURESİ / 39)

Ancak tevbe edenler, kendilerini ve başkalarını düzeltenler ve indirileni açıklayanlara gelince; artık onların tevbelerini kabul ederim. Ben, tevbeleri kabul edenim, esirgeyenim. (BAKARA SURESİ / 160)

Allah C.C ' e emanet olun.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm kardeşim hoş geldin inşallah bu site sana çok faydalı olur ne güsel doğru yolu bulmuşsun allah herkese nasip eylesin inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.