affet allahım
2.198 görüntülenme · 12 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar bu siteyi tesadifen buldum ilk günüm ama çok memnunum ve huzurluyum şuan hissediyorumki bu site hayatımın değişmesine sebep olacak yada şöyle söyleyeyim hidayete ermeme vesile olacak allah hepimizden razı olsun rabbimizn affı ve merhametinin sonsuz olduğunu bildiğim için bunları söylüyorum ben rabbimize layık bir kul olamadım bugüne kadar inşallah bundan sonra ona layık olurum allahım beni affet amin
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh.
Hoşgeldiniz kardeşim, Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşallah,
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, Aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane Kedi bir araya gelse, bir tane Aslan etmez.
GEVHER 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
ve aleykümselam kardeşimiz...
Foruma hoşgeldiniz.
Güzel ve faydalı paylaşımlarda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İslamiyet öyle güzel bir din ki , bencilliği kabul etmiyor, ''Kurtuluşa hep birlikte ulaşın '' diyor.
Ne güzel ki siz de artık bizimlesiniz. Hep birlikte Rabbimizin rızasını kazanmak ve kurtulaşa ulaşmak için çalışacağız.
ve asla unutmayın ki :
Ancak kim işlediği zulümden sonra tevbe eder ve davranışlarını düzeltirse, şüphesiz ALLAH onun tevbesini kabul eder. Muhakkak ALLAH, bağışlayandır, esirgeyendir.
(MAİDE SURESİ / 39)
Ancak tevbe edenler, kendilerini ve başkalarını düzeltenler ve indirileni açıklayanlara gelince; artık onların tevbelerini kabul ederim. Ben, tevbeleri kabul edenim, esirgeyenim. (BAKARA SURESİ / 160)
Allah C.C ' e emanet olun.
Foruma hoşgeldiniz.
Güzel ve faydalı paylaşımlarda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İslamiyet öyle güzel bir din ki , bencilliği kabul etmiyor, ''Kurtuluşa hep birlikte ulaşın '' diyor.
Ne güzel ki siz de artık bizimlesiniz. Hep birlikte Rabbimizin rızasını kazanmak ve kurtulaşa ulaşmak için çalışacağız.
ve asla unutmayın ki :
Ancak kim işlediği zulümden sonra tevbe eder ve davranışlarını düzeltirse, şüphesiz ALLAH onun tevbesini kabul eder. Muhakkak ALLAH, bağışlayandır, esirgeyendir.
(MAİDE SURESİ / 39)
Ancak tevbe edenler, kendilerini ve başkalarını düzeltenler ve indirileni açıklayanlara gelince; artık onların tevbelerini kabul ederim. Ben, tevbeleri kabul edenim, esirgeyenim. (BAKARA SURESİ / 160)
Allah C.C ' e emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46734-affet-allahim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.