serap8191, post: 891897, member: 71222ablam o kadar çok insanın yardımına koşuyorsun ki normal karışması melek ablam.çok sağol ablam senin desteğini bilmek beni çok mutlu ediyor.iyiki varsın.kızın gibi değilmi melek ablam.kızın o kadar ama o kadar şanslıki ablam.sana sahip dünyanın en tatlı melek annesine.sağol melek ablam.inan sinirlerim o kadar gerginki .kendime kızıyorum aslında.insanlar ne acılar yaşıyor ufacık olaylara üzülmeye hakkın yok diye.şükür allahıma ablam.bunuda atlatacağım.benim hep böyle olur ayda 2 kere felan çok stres yaparım hemen sabaha unuturum.yarına kalmaz birşeyim yani:)seni çok seviyorum melek ablam çok iyiki varsın.ALLAHA emanet ol canım ablam.güzel haberlerini bekliyorum ablacım tüm kalbim seninle kızınla ablam.
S.A. Guzel kardesim,kiz kardesin senin icin kenzul ars okudu Rabbim insallah kabul eder insallah odevlerinin de kursununda hakkini vereceksin,Amin. Hepimiz strese giriyoruz zaman zaman ama sen oyle iyi bir insansin ki uzuntun acin kederin ikinci gune geciyor,bend esenin gibiyim. Hic kin tutmam bana yapilani ertesi gune unuturum ama oyl eoldugumuz icin insanlar bizi biraz daha fazla uzuyorlar degil mi? bu kadar iyi niyetli oldugunu belli etmemeye calis,kimsenin benim kardesimi uzmesini istemem. Allahima emanet ol yavrum,Amin.