~Gün Batımı_Ay Resimleri~
9.033 görüntülenme · 114 yanıt
papatyalıemeğine sağlık,tşkler.
Beşğenmenize sevindim ben teşekkür ederim kardeşim...isminizde çok hoşmuş papatlyalı...;)
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Aminenur ve sibel kardeşlerim bacılarım...sizinde değerli katkılarınız için teşekkür ederim...:B
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Selamün Aleyküm değerli Meltem kardeşim / ablam :) Emeğinize sağlık, çok güzel bir başlık olmuş..
Geceleyin gökyüzünü ve ay'ı çok seviyorum..İzniniz olursa kullanmak isterim birkaçını inşaAllah.
Can ablalarıma da çok teşekkürler B)
Rabbimize emanet olun inşaAllah.. Hayırlı ve bereketli Cumalar dilerim kardeşim..B)
Geceleyin gökyüzünü ve ay'ı çok seviyorum..İzniniz olursa kullanmak isterim birkaçını inşaAllah.
Rabbimize emanet olun inşaAllah.. Hayırlı ve bereketli Cumalar dilerim kardeşim..B)
nigdeliSelamün Aleyküm değerli Meltem kardeşim / ablam :) Emeğinize sağlık, çok güzel bir başlık olmuş..
Can ablalarıma da çok teşekkürler
Rabbimize emanet olun inşaAllah.. Hayırlı ve bereketli Cumalar dilerim kardeşim..
galiba benide kastettin :D rica ederim bu resmide sana hediye ederim ;) kalbincim benim
nigdeliSelamün Aleyküm değerli Meltem kardeşim / ablam :) Emeğinize sağlık, çok güzel bir başlık olmuş..
Vealeykümselam değerli kardeşim benim beğenmene sevindim tabi tabi istediğini alabilirsin...ben de çok seviyorum gün batımını ay'ı izlemeyi rahatlatıyor insanı..Allaha emanet ol inşaallah selametle...
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
dinciselamün aleyküm meltemciyim ellerine sağlık çok güzel resimler selmayada katkılarından dolayı teşekkürler çok harika resimler bu soğuk kış günlerinde içimi ısıttı
ALLAH CC razı olsun selam ve duaile
Vealeykümselam Nilüfer abla senden de Allah razı olsun...
seyretmesi çok güzel dimi...
sağolsun selma ve sibel yanlız bırakmıyorlar...
Allaha emanet ol selametle...
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
aminenurgaliba benide kastettin :D rica ederim bu resmide sana hediye ederim kalbincim benim
Evet, 'can ablam' :D
Çok güzeldi. Rabbül alemin gönlüne göre versin, razı olsun ebeden inşaAllah kalp incim.. Kaydediyorum ablacım hediyemi, avatar olarak kullanıcam ilerde inşaAllah..;) Selametle kalasın..
Çok güzeldi. Rabbül alemin gönlüne göre versin, razı olsun ebeden inşaAllah kalp incim.. Kaydediyorum ablacım hediyemi, avatar olarak kullanıcam ilerde inşaAllah..;) Selametle kalasın..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46520-gun-batimi-ay-resimleri · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.