Allah yar ve yardımcısı olsun.dualarımız bütün mümin ve müslüman kardeşlerimizle.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen!!!!
2.294 görüntülenme · 24 yanıt
RE: Dualarınızı esirgemeyin lütfen!!!!
Allah yar ve yardımcısı olsun.dualarımız bütün mümin ve müslüman kardeşlerimizle.
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Rabbim saliha ablamıza sabır versin.umarım maddi sıkıntılarındanda kurtulur
Allah gönlüne göre versin inşaAllah...
Allah gönlüne göre versin inşaAllah...
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
merhaba;
ben şimdi üye oldum,öncelikle Saliha Hanım'ın eşine Allah'tan rahmet ; Saliha Hanıma ve çocuğunada sabırlar diliyorum.İnanın ağladım ve açtım ellerimi dua ettim onun için.nşallah Yüce Rabbim benimde dualarımı kabul eder onun için.
Allah'a emanet olun.
ben şimdi üye oldum,öncelikle Saliha Hanım'ın eşine Allah'tan rahmet ; Saliha Hanıma ve çocuğunada sabırlar diliyorum.İnanın ağladım ve açtım ellerimi dua ettim onun için.nşallah Yüce Rabbim benimde dualarımı kabul eder onun için.
Allah'a emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4620-dualarinizi-esirgemeyin-lutfen · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Babam için dualarınızı esirgemeyin,duaya ihtiyacımız var. Dua Bölümü 3 cevap
- Babam için dualarınızı esirgemeyin,duaya ihtiyacımız var. Hatim Listesi 1 cevap
- Bende aranıza geldim dualarınızı esirgemeyin Tanışma Köşesi 7 cevap
- NE OLUR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Dualarinizi Esirgemeyin Lütfen Dini sohbet 2 cevap
- ALLAH AŞKINA duanızı esirgemeyin lütfen çok ihtiyaçım var. Dua Bölümü 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.