kalbim temiz?
1.339 görüntülenme · 6 yanıt
arkadaşlar şimdide yeni bir konu sizce benim kalbim temiz diyenlere inanılmalımı?biz bukadar ibadetimizi yaparken dahada allaha iyi bir kul olduğumuzu düşünmezken benim kalbim temiz diyerek konuyu geçiştirenlere ne demeli kalbin temiz veya değil her müslüman namaz kılmalı.dualarım hep sizinle din kardeşlerim
aslında yeni bi konu değil daha öncede açılmştı böyle bi forum ama yinede yararlı olabilir
kimsenin kalbinin temiz olması onun ibadetini engellemez ki zira ibadet edenler kalbi kirli olanlarmı sonuçta biz kalbimizi her daim temiz tutabilmek için ibadet ediyoruz
selametle kalın.......
kimsenin kalbinin temiz olması onun ibadetini engellemez ki zira ibadet edenler kalbi kirli olanlarmı sonuçta biz kalbimizi her daim temiz tutabilmek için ibadet ediyoruz
selametle kalın.......
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46121-kalbim-temiz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kalbim temiz, sen kalbe bak demek diyenlere... İslami Bilgi ve Kaynaklar 2 cevap
- Kalbim temiz , Hoca Efendii !… Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Benim kalbim temiz mantığı Nasihatler 2 cevap
- Ama Kalbim Temiz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- örtülü Değilim Fakat Kalbim Temiz Dini sohbet 33 cevap
- Benim kalbim zaten" temiz" Diyenlere Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.